80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

çok şaşkın bi o kadarda keyifiliyim kızlar aylardır artılarla giden kilo durumum rabbim sonunda bana eksiyi gösterdi yani son 2 gündür o kadar yememe rağmen hemde
başlangıç=83
23.04.2015=77.6
06.05.2015=76.4
giden=1.2 kg

cnm dikkat etmediğininn halde bu kadar verdin bide dikkat etsen neler olur neler

[QUOTE="Feraceli, post: 40831438, member: 682.çok şaşkın bi o kadarda keyifiliyim kızlar aylardır artılarla giden kilo durumum rabbim sonunda bana eksiyi gösterdi yani son 2 gündür o kadar yememe rağmen hemde
başlangıç=83
23.04.2015=77.6
06.05.2015=76.4
giden=1.2 kg[/QUOTE]

Bu sana azim olsun devam et canim. Ben de 82.5 ken 84.5 oldum 2 kg aldim. Bugun basliyorum yeniden....

Bu sana azim olsun devam et canim. Ben de 82.5 ken 84.5 oldum 2 kg aldim. Bugun basliyorum yeniden....[/QUOTE]
evet cnm motıvasyonum arttı başla başla yılmak yok devaaam

bugün hiç sağlıklı bi menü olmadı hiiiç o dondurma,kurabiyeler helede nutellalı ekmek çoook saçma oldu evet canım tatlı istiyor bende kurabiyelerden karşılamaya çalışıyorum yarın bitter alıcam o bi nebze iyi kurabiyeden nutelladan
kahvaltım:
3 dilim kepek ekmeği(ince ve küçüktü)
haşlanmış yumurta,domates,peynir,2 tane hurma

Ara öğün: bitki çayı
Öğle:3 kaşık bezelyeli pilav,ıspanak yemeği,cacık(1.50 kase)
Ara öğün:tarçınlı elma,3 kaşık tarçınlı yoğurt üzerine bool çilek
Ara öğün:kindy(kakolu),1 tane un kurabiyesi
Akşam:küçük bir tabak bezelyeli pilav,1 kase yoğurt,yarım kase cacık,ıspanak yemeği
Ara öğün:elma,sarı kurabiye,un kurabiyesi,nutellalı ekmek
3 litre su
spor
1:30 saat yürüdüm

Canım lutfen eski topigine bi bak kilo verirken ne kadar az yedigine
bakıyorum cnm deniyorum ama o kadar az yediğim için bu kadar aldım herşeyi bahrum ettim ve aldım şimdi acelem yok ayda 1 kilo hedefim mutlu ve sağlıklı olsun istiyorum sonra gerisin geri alınıyor çünkü

bakıyorum cnm deniyorum ama o kadar az yediğim için bu kadar aldım herşeyi bahrum ettim ve aldım şimdi acelem yok ayda 1 kilo hedefim mutlu ve sağlıklı olsun istiyorum sonra gerisin geri alınıyor çünkü
Tatlim tabiki sen bilirsin..
Ben butun iyi niyetimle söylemek istedim..
Ayni gün icerisinde 2 un kurabiyesi,nutellali ekmek,2 öğunde pilav fazla tatlim..

Tatlim tabiki sen bilirsin..
Ben butun iyi niyetimle söylemek istedim..
Ayni gün icerisinde 2 un kurabiyesi,nutellali ekmek,2 öğunde pilav fazla tatlim..
ah kuzum ben senin ne kadar iyi niyetli olduğunu çok iyi biliyorum bitanem haklısın eskiye göre çook fazla yiyorum farkındayım söz daha çok dikkayli olucam mesela bugün kahvaltı çok fena kalorili oldu o yüzden bugün 3 öğün yapıcam sadece telafi etmem gerek

Insanin yedikce yiyesi geliyor...dünmesela biraz agir olmus..saglikli bi kahvaltiyla baslamalisin...
Menulerine yorum yapicam artik musaadenle..
Ben baslarken ne guzel kilo vermis diyo özeniyordum sana..
70 kiloydun..
Yine ye gözun kalmasin ama dengeli olsun tatlım..
Gerekirse 3 öğün degil 2 öğun yap duruma göre.hergünkü menune dikkat etmedim ama...mesela dünki menune benzer menulerle ben 10 kilo aldim

çok mutlu olurum lütfen yorum yaz menülerime haklısın hergün tartılıyorum artık çok haklısın şimdi ablamdayım cıssslar bolca oluyor ama bu günden sonra günde sadece bi cıss hakkım var oda az miktarda inşallah 70 lere dönücem çok istiyorum

Hadi bakalim...az yeyip kilo verdigin icin tekrar almadin tatlim..
Burda kac kisi tanidim..kilosunu o sekilde verip korumaya devam eden..
Biz biraz zayiflayinca kendimizi salıp,istah patlamasi yasiyoruz ondan..
Hadi bakalim incecik olup, koruyalim bu sefer hedef bu...
Zayiflayip ne bulduysak yemeyelim

inşallah cnm haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…