• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Bugün kahvaltı da bir dilim kepek ekmek,biraz yumurta, üç zeytin, bir bardak şekersiz çay içtim. Zaten iştahım da yoku yetti bunlar. Misafirim gelicek ama kararlıyım çok yemicem, yediricem.:KK53: Eee ne demişler kaloriler paylaştıkça azalır.

Afiyet olsun hadi bakalım sen yaparsın tutceez gagamızı bnde güzel bir kahvaltı yaptım günüde erkenden kapattıkmı değme keyfimize

Bugünü hemencecik kapatıyorum toplamda 2.5 galeta yidim oo çilekli dondurma çok saçma sapan oldu bende ceza olarak günü hemeeeen kapattım
2015-05-14_15.09.24.jpg
kahvaltım:
1 galeta,1 dilim kepek ekmeği,peynir,domates,salata
ara öğün:1 hurma,yarım galeta,bitki çayı
öğle:yarım bardak süt,4 kaşık müsli,elma
ara öğün:çilekli dondurma(ev yapımı)
akşam:yarım kumpir,ıce tea
Ara öğün:
2 tane galeta,activia çilekli

Gayet güzel ben de abartmadan yedim ama kaç gündür spor yapamadım:KK43:

1 tabak makarna
Elmalı kurabiye
Galeta yedim off ya moralim bozuk o kadar zahmetle verdiğim kiloları geri aldım şimdi dahada fazlasını alıyorum herkes nasıl mutlu olmuştu beni zayıf görünce toparlanmam gerek çok kötüyüm ...

1 tabak makarna
Elmalı kurabiye
Galeta yedim off ya moralim bozuk o kadar zahmetle verdiğim kiloları geri aldım şimdi dahada fazlasını alıyorum herkes nasıl mutlu olmuştu beni zayıf görünce toparlanmam gerek çok kötüyüm ...
Merhaba ben de bu sayfaya yeni üye oldum aylardan beri zayıflamaya katat verip diyeti sürekli bozdum boyum158kilom67mmaalesef.doğumdan sonra bilr esk kiloma ulaşmıştım ama şimdi 6
:KK52:Bugün ki menüm :KK52:
Kahvaltım:1 dilim kızarmış kepek ekmeği,
1 kibrit kutusu kadar peynir,4 tane zeytin
Domates
Ara:3 kaşık siyah kuru üzüm,elma
Öğle:1 kase tarhana,domates
Ara:altınbaşak
2.Ara:KK43:bi bugün oldu böyle bi daha olmicak)
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 bardak ayran
2 kibrit kutusu peynir
Ara:3 kaşık yoğurt,3 kaşık yoğurt,elma
Akşam:kk77:pırasa yemeği,5 kaşık yoğurt
2.5 litre su
1401 kalori aldım
Spor yapmadım ama yarın telafi edicem
Günün değerlendirmesi: bugün ekmek çok oldu 4 dilim oldu(1 kase çorba içinde),bi de kuru üzüm çok oldu yarın daha güzel bir menüyle gelicem söz...
menün aslında güzel sağlıklı fakat uzun sürede verebilirsin tabiki spor şart.Ben de kilolarımdan şikayetçiyim boyum 158 kilom 67.2 ile 67.7 arasında gidip geliyorum benim tek eksiğim sporu düzenli yapmamak.Aslında burdan herkes ne yediğini yazsa gerçekte ne kadar yediğimizi farkedebiliriz.

Ayrıca bende tiroid sorunu var çalışmıyor ve hergün ilaç kullanıyorum bundan 4 yıl önce yine kilolarımla başım detteydi hergün sabah 50 dk yürüyordum ekmek bir tek sabah yiyerek ve akşam yoğurtla yulaf yiyerek 1.5 ayda 8 kg verdim.Hatta doğum kilolalımı bile 1.5 ayda koşu bandında yürüyerek vermiştim ama şimdi maalseff veremiyorum bende yazayım sabah ne yediğimi :

sabah: 1 yumurta
5 dilim eti form
salatalık
küçük 5 dşlşm dil peyniri

öğlen : 5 kaşık kıymalı yeşil fasulye kocaman bir kase yoğurt 1 dilim ekmek üstüne türk kahvesi :)

iştee böylee ben de çoook zayıflamak istiyorummmmm burdan birbibrimize destek olalım olur mu msjlarınızı bekliyoruumm bugunden itibare start verdim

birde 4 5 yıl önce diyet dergileri vardı onları okur gaza gelirdim şimdi o dergiler çıkmıyor maalesef ama şimdi burdan destek olarak zayıflayabiliriz. Sabah tartıldığımda 67,2 geldim.67 den kurtulamıyorum aşağıa inemiyorum akşam üstüde 50 yüürümeyi planlıyorum tekrar yazacam

birde 4 5 yıl önce diyet dergileri vardı onları okur gaza gelirdim şimdi o dergiler çıkmıyor maalesef ama şimdi burdan destek olarak zayıflayabiliriz. Sabah tartıldığımda 67,2 geldim.67 den kurtulamıyorum aşağıa inemiyorum akşam üstüde 50 yüürümeyi planlıyorum tekrar yazacam
Hoşgeldin cnm topiğime evet spor şart benimde boy 167 kilom 79 maalesef aralık ayın diyete başladı mart ayın 69 olmuştum sonra 2 ayda verdiklerini geri aldm şimdi tekrardan start verdim gidecek bu 10 kilo gideceeek

daha önceden verdiğimize göre tekrar verecez eminim burdan ama her gün 50 dk mutlaka yürüyelim ve ter atalım ter atmazsak veremeyiz hadi bugunden itabaren her gün ne yediğimizi spor kaç dk yaptığımızı yazalım benim birde oğlum var :) hamileleikten önce 57.7 idim doğum yaptım sporla ve biraz dikkat ederek aynı kiloya düştüm çok hırslıydım doğumdan sonra görenler şaşırdı daha da incelmişsin dediler işte spor şart bence ben sadece az yiyerek asla zayıflayamıyorum

dr muzaffr kushanın diytini yaptım sporsuz hiç veremedim az yiyelim spor yapalım yaz geldi.Dolabımda giymediğim o kadar çok kıyafet var ki üzülüyorum yeni kıyafet almakta istemiyorum o yüzden gerçekten çok kararlıyım dün 4 km yürüdüm bugun de yürücem biraz öncede elma yedim akşam inş fazla kaçırmam:)))

deryharikasın: 40977074 .!.:
daha önceden verdiğimize göre tekrar verecez eminim burdan ama her gün 50 dk mutlaka yürüyelim ve ter atalım ter atmazsak veremeyiz hadi bugunden itabaren her gün ne yediğimizi spor kaç dk yaptığımızı yazalım benim birde oğlum var :) hamileleikten önce 57.7 idim doğum yaptım sporla ve biraz dikkat ederek aynı kiloya düştüm çok hırslıydım doğumdan sonra görenler şaşırdı daha da incelmişsin dediler işte spor şart bence ben sadece az yiyerek asla zayıflayamıyorum

dr muzaffr kushanın diytini yaptım sporsuz hiç veremedim az yiyelim spor yapalım yaz geldi.Dolabımda giymediğim o kadar çok kıyafet var ki üzülüyorum yeni kıyafet almakta istemiyorum o yüzden gerçekten çok kararlıyım dün 4 km yürüdüm bugun de yürücem biraz öncede elma yedim akşam inş fazla kaçırmam:)))
Tamam canım harikasın inşallah sen bana iyi gelirsin ve beraber güzelce kilo veriririz BN çok yürüyorum zaten evde de bisiklet var insanda sürüyorum aksam toplu yazarım menümü sporumu

[tamamdır ozaman ben de bugun dışarda yürüyecem hava çokk güzel akşam bekliyorum menünü ben de akşam yemeğimi ve sporumu yazarım

GİTSİNNNNN KİLOLLAR HERŞEY BEYİN DE BİTERRRRRR :)))

Bugün piknik vardı diyetim sabote oldu kusura bakmayın ya incecik kadınlar bir yediler bir yediler şaştım kaldm bizimde imtihanımız bu napaak :KK51:
Kahvaltım:1 dilim kızarmış kepek ekmeği
Haşlanmış yumurta,peynir,domates,salata
Limonlu şekersiz çay
Ara:tarçınlı elma
Öğle:1 kase mercimek çirbası,3 tane dolma
Yarım lase yoğurt
Piknikte:4 tane dolma,yarım kase kısır
1 tane fıstık,4 tane twitto,2 bardak şekersiz çay
3 litre su içtim
Spor
30 dk yürüdüm(pikniktede epey zıpladım hopladım)

Merhaba tekrar

akşam yediklerim;

4 yemek kaşığı menemen,
2 bardak şekersiz çay,
1 dilim kpek ekmeği,
1 kase cacık
sonrada oğlumun meyve tabağından 5 adet çilek ince bir dilim elma ve soda bu kadar ama spor yapamadım sabahtan hastaneye gittiğimden öğlden sonra yorgunluktsn uyuya kalmısım sporsuz bakalım sabah kaç kg çıkacam :))

sporrr yapmama şarttttt

Bugün piknik vardı diyetim sabote oldu kusura bakmayın ya incecik kadınlar bir yediler bir yediler şaştım kaldm bizimde imtihanımız bu napaak :KK51:
Limonlu şekersiz çay
Yarım lase yoğurt
3 litre su içtim
Spor

yediklerin normal bence çook değil

Limonlu şekersiz çay
Yarım lase yoğurt
3 litre su içtim
Spor
biraz dolmalar fazla kaçmış o kadar :)))

[Qtwittderyaefem, post: 40982647, member: 679803"]yediklerin normal bence çook değil[/QUOTE]
O twitto 4 tane olmasaydı iyiydi aslında

Back