• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

[QUOTE="mandaliina, post: 40450716değilsin : 64ben müziklffg sikiliyorum yoruluyorum :KK70:
Aslinda sevebilsem isyerinde ogle arasini degerlendiririm cok da iyi olurr[/QUOTE]
Demek sen benim gibi müzik delisi değilsin bak ben müziklerimi hep hauat dolu seçerim mesela bugün açtım bi klasik müzik ohh yürüdüm bi ruhuma iyi geldiki sorma

Muzik cok severim ama sonunu getirmeden degistirme istegi duyuyorum :) ben herseyden cabuk sikiliyorum sanirim

[Qbenzese andaliina, post: 40450904, member: 644513"]Muzik cok severim ama sonunu getirmeden degistirme istegi duyuyorum :) ben herseyden cabuk sikiliyorum sanirim[/QUOTE]
O bendede bi bakarsın klasik müzik dinlerin bi bakarsın yabancı bi bakarsın arabesk öğretmenim bana hep karışık kız derdi ne zaman hangi ruh halinde olucağını kestiremiyorum derdi

[Qbenzese andaliina, post: 40450904, member: 644513"]Muzik cok severim ama sonunu getirmeden degistirme istegi duyuyorum :) ben herseyden cabuk sikiliyorum sanirim
O bendede bi bakarsın klasik müzik dinlerin bi bakarsın yabancı bi bakarsın arabesk öğretmenim bana hep karışık kız derdi ne zaman hangi ruh halinde olucağını kestiremiyorum derdi[/QUOTE]
:))
Bende de var o..
Pop açiyorum gayet hareketli sonra birden depresyona girmiş slow dinlerken buluyorum kendimi :)

O bendede bi bakarsın klasik müzik dinlerin bi bakarsın yabancı bi bakarsın arabesk öğretmenim bana hep karışık kız derdi ne zaman hangi ruh halinde olucağını kestiremiyorum derdi
:))
Bende de var o..
Pop açiyorum gayet hareketli sonra birden depresyona girmiş slow dinlerken buluyorum kendimi :)[/QUOTE]
:KK70: aynı ben kulaklıkla müzik dinle söyle havalı bi kulaklığı var benim onu takıyorum basları güzel veriyor ohh kendimi zor tutuyorum kıvırtmamak için tabi her zaman böyle oynak değilim dediğim gibi hiç belli olmuyor ne zaman nasıl hissetiğim bazen güne verbat başlıyorum ama güzel bitiyorum,bazen güzel başlıyorum kötü bitiyorum karuşuuuk çok karuşukuuum ben bile kendimi çözemedim

Kahvaltım:sütlü kahve,haşlanmış yumurta,tulum peyniri,domates
IMG_20150412_074726.jpg

Kahvaltın iyi , yanında biraz da yeşillik ve bi dilim Cavdar kepekli yeseydin keşke. Daha tok tutardı. Nacizade fikrim. Kaç kilosun şuan, benimde bi ara hedefim 65falandı

Kahvaltın iyi , yanında biraz da yeşillik ve bi dilim Cavdar kepekli yeseydin keşke. Daha tok tutardı. Nacizade fikrim. Kaç kilosun şuan, benimde bi ara hedefim 65falandı
74 kiloyum(dum) 1 haftadır tartılmadım salı günü tartılıcam çok haklısın ekmek beni gerçekten çok tok tutuyor bugün çokabilirsem markete alırım marul yedim 2-3 yaprak ama yazmadım nedense

74 kiloyum(dum) 1 haftadır tartılmadım salı günü tartılıcam çok haklısın ekmek beni gerçekten çok tok tutuyor bugün çokabilirsem markete alırım marul yedim 2-3 yaprak ama yazmadım nedense

Bende 72lerdeyim. Aynadaki görüntüm beni o kilo da hissettirmiyor. Taa 2013 den bu yana diyet yaptığım için vücudum sıkıldı sanırım. Artık ne yapsam gitmiyor. Napıcagımı şaşırdım

Bende 72lerdeyim. Aynadako gki görüntüm beni o kilo da hissettirmiyor. Taa 2013 den bu yana diyet yaptığım için vücudum sıkıldı sanırım. Artık ne yapsam gitmiyor. Napıcagımı şaşırdım
Değişmek çok zor bende 83 kiloyla 2 aralıkta başladım 69 olmuştum sonra bi gevşeme geldi 3 haftada zor ttoparlandım ama 4 kiloyu aldm

Değişmek çok zor bende 83 kiloyla 2 aralıkta başladım 69 olmuştum sonra bi gevşeme geldi 3 haftada zor ttoparlandım ama 4 kiloyu aldm

Sen yine iyiymişsn ben 93 düm agustos 2013 de. Ah ah 69 deme bana bende görmüştm tartıda. Geri hooop 72 ye cıktım. O gevşeme gelnce toparlanmak cok zor oluyor. Ben şekerli şeyleri cok seviorm. Yemeynce hiç yemem. Yiyince başından kalkmam.

Sen yine iyiymişsn ben 93 düm agustos 2013 de. Ah ah 69 deme bana bende görmüştm tartıda. Geri hooop 72 ye cıktım. O gevşeme gelnce toparlanmak cok zor oluyor. Ben şekerli şeyleri cok seviorm. Yemeynce hiç yemem. Yiyince başından kalkmam.
Aynı ben:KK70:Bende su diyette makarna,beyaz ekmek,pilav hiiç yemedim aramadımda ama hep diyetimi bozmama neden olan tatlı krizleri oldu oyy ne tatlı manyağıymışım diyorum bazen

Aynı ben:KK70:Bende su diyette makarna,beyaz ekmek,pilav hiiç yemedim aramadımda ama hep diyetii bozmama neden olan tatlı krizleri oldu oyy ne tatlı manyağıymışım diyorum bazen
Diyeti min ilk sıraları bende hiç bişe yemezdm. Kararlılık önemli işte. Şuan o bende yok işte. Ay ne zamandır salata yemiorm. Tartılim de salata yiyim. 1 ymrta az peynrle

Back