cnm ekmek yemedinmiKahvaltım:tulum peyniri,haşlanmış yumurta
Bu aralar yemiyorum arada bırakıyorum ekmeğicnm ekmek yemedinmi
cnm ekmek yemezsen yeme atakların artar öğünlerinde bütün besin gruplarından yemeye özen gösterBu aralar yemiyorum arada bırakıyorum ekmeği
Ekmeğe düşkün değilim ama ekmeği gün içinde bi besinden almaya çalışıyorum mesela tarhana corbası,yulaf evet her besinden tüketmemiş gerekcnm ekmek yemezsen yeme atakların artar öğüçorbası,yule bütün besin gruplarından yemeye özen göster
Evde vardi ve yemedim kismini cook begendim tebrik ederim
Bizim evde yok ve bu yuzden yemiyorum evde olsa hic affetmem bence
Ama gecen hafta kacamak yapmadim degil arada kaciyor
Bir haftadami 4kilo aldinnteşekkür ederim eve gelmese.bende ömür boyu kaçamak yapmam ama geliyor işte bende 4 aydır diyet yapıyorum bi geçen 1 hafta bozdum 4 kilo aldım 2 gündür tekrardan devaaaam diyete
Evet maalesef 1 haftada 4 kilooooBir haftadami 4kilo aldinnkac kilosun su an fazlan cok mu
Biraz fazla olmus 1hafta icin ama olsun motivasyon dusurmece yok, gec olsun bizim olsunEvet maalesef 1 haftada 4 kiloooo
70 tim 74 oldum
Evet yaz geliyooor çünkuBiraz fazla olmus 1hafta icin ama olsun motivasyon dusurmece yok, gec olsun bizim olsun
Tabii erkencikten olsa hic fena olmaz
geçmiş olsun dikkat et kendine hadi artık biz o enerjik azimli rabia yı istiyoruzKarnım çoook ağrıyooor
Kahvaltım:1 yemek kaşığı bal
1 yemek kaşığı tahin pekmez,1 ç.k reçel
1 bardak tarçınlı süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?