• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

[QUOTEoldumlla, post: 40178172, member: 580492"]geçmiş olsun dikkat et kendine hadi artık biz o enerjik azimli rabia yı istiyoruz[/QUOTE]
Regly oldum canm sonunda çok şükür regly bitene kadar sadece yürüyüş yapıcam ahh ahh o eski rabiayı bende özledim iradesine bi türlü hakim olamayan zavallı bi rabiayım artık:KK61:

[QUOTEoldumlla, post: 40178172, member: 580492"]geçmiş olsun dikkat et kendine hadi artık biz o enerjik azimli rabia yı istiyoruz
Regly oldum canm sonunda çok şükür regly bitene kadar sadece yürüyüş yapıcam ahh ahh o eski rabiayı bende özledim iradesine bi türlü hakim olamayan zavallı bi rabiayım artık:KK61:[/QUOTE]
kendine haksızlık etme o azimli rabia senin içinde çıkartmakta senin elinde

Öğle yemeğim:mercimek çorbası,yoğurt

Eklentiler

• IMG_20150327_121433.jpg
    IMG_20150327_121433.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 95
Kesimle "Rolla, post: 40181899, member: 580492"]Regly oldum canm sonunda çok şükür regly bitene kadar sadece yürüyüş yapıcam ahh ahh o eski rabiayı bende özledim iradesine bi türlü hakim olamayan zavallı bi rabiayım artık:KK61:[/QUOTE]
kendine haksızlık etme o azimli rabia senin içinde çıkartmakta senin elinde[/QUOTE]
Kesinlikle

Gecmis olsun canim
Kendine cok haksizlik etmissin,boyle dusunmemelisin :KK20:
Sadece bazen irademizi kullanamayip nefsimize hakim olamayabiliyoruz:KK14:
Birde kavalti tercihin bal recel pekmez olmus bir sebebi mi var, yani bu bir yontem mi?

[QUOTanesr_esr, post: 40183627, member: 393326"]Gecmis olsun canim
Kendine cok haksizlik etmissin,boyle dusunmemelisin :KK20:
Sadece bazen irademizi kullanamayip nefsimize hakim olamayabiliyoruz:KK14:
Birde kavalti tercihin bal recel pekmez olmus bir sebebi mi var, yani bu bir yontem mi?[/QUOTE]
Yo o an yedim bŞka da borşey istemedim yemek

Bugün ve dün gece o kadar yıprattım ki kendimi yeme atakları,tatlı krizleri bir yana şu hayatta insanı mahveden 2 ayaklı mahluklar var ya,işte onlar bugün beni çok üzdü ve ağlattı.belki de regly döneminden kaynaklanan aşırı bi duygusallıktı,belki de haftalardır toparlayamadığım diyetimin beni soktuğu ruh haliydi. bilemiyorum...şuan biraz daha iyi gibiyim spor yaptım ardından banyomu yaptım ee birazcık mutluluk hormonu gelmedi değil hayat zor ve burası cennet değil dünya. bunu biliyorum...

Bugün ve dün gece o kadar yıprattım ki kendimi yeme atakları,tatlı krizleri bir yana şu hayatta insanı mahveden 2 ayaklı mahluklar var ya,işte onlar bugün beni çok üzdü ve ağlattı.belki de regly döneminden kaynaklanan aşırı bi duygusallıktı,belki de haftalardır toparlayamadığım diyetimin beni soktuğu ruh haliydi. bilemiyorum...şuan biraz daha iyi gibiyim spor yaptım ardından banyomu yaptım ee birazcık mutluluk hormonu gelmedi değil hayat zor ve burası cennet değil dünya. bunu biliyorum...

canım nerelerdesın??ugramıyosun 4 aylık zayıflama topııgıne??

Ara öğün:2 kaşık kuru üzüm,2 ceviz,sütlü kahve

Eklentiler

• IMG_20150328_120031.jpg
    IMG_20150328_120031.jpg
    151,5 KB · Görüntüleme: 99
Öğle yemeğim:yagsz,tuzsuz salata,palamut

Eklentiler

• IMG_20150328_140939.jpg
    IMG_20150328_140939.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 67
Back