• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Öğle yemeğim:yagsz,tuzsuz salata
6 kaşık yoğurt
Haşlanmış tavuk göğsü

Eklentiler

• IMG_20150325_131334.jpg
    IMG_20150325_131334.jpg
    127,5 KB · Görüntüleme: 91
Rolla sen ne zaman dönüyorsun aramıza özledik :KK15:
cnm bemin artık sarayca nın karar verdim zayıfolcam günlüğündeki yarışmada yazıyorum çarşambaları tartı günü yüzde hesaplanıp birinci belirlicez ekim ayından beri yalnız günlük tutuyorum ama hala kilom aynı birde böyle denicem istersen ordan takip edebilirsin

cnm bemin artık sarayca nın karar verdim zayıfolcam günlüğündeki yarışmada yazıyorum çarşambaları tartı günü yüzde hesaplanıp birinci belirlicez ekim ayından beri yalnız günlük tutuyorum ama hala kilom aynı bird
e böyle denicem istersen ordan takip edebilirsin
ha birde taşınma işlerim hala bitmedi tam olarak yerleşemedim

cnm bemin artık sarayca nın karar verdim zayıfolcam günlüğündeki yarışmada yazıyorum çarşambaları tartı günü yüzde hesaplanıp birinci belirlicez ekim ayından beri yalnız günlük tutuyorum ama hala kilom aynı birde böyle denicem istersen ordan takip edebilirsin
Çok güzel başarılar grupla yapmak daha çok motive eder

Merhaba arkadaşlar günlüğüme hoşgeldiniz
Artık son kez bir daha başlıyorum diyete ve artık 65 olmak istiyorum
:KK34:23.03.2015=74.0 kg:KK34:
Canım ben de 25.03.2015 itibatiyle 74 kiloyum ve hedefim de 65. 4 aylık kilo verme yarışmasına da katıldım zaten burda. çok dikkat etmesem de 1 aydır 77.7 den 74 e düştüm. Daha da devam ediyorum dikkat etmeye. Senin boyun kaç? Diyetisyene falan gidiyo musun?

Boyun 1E="esrasncy, post: 40144544, member: 490710"]Canım ben de 25.03.2015 itibatiyle 74 kiloyum ve hedefim de 65. 4 aylık kilo verme yarışmasına da katıldım zaten burda. çok dikkat etmesem de 1 aydır 77.7 den 74 e düştüm. Daha da devam ediyorum dikkat etmeye. Senin boyun kaç? Diyetisyene falan gidiyo musun?[/QUOTE]
Boyum 167 yok görmedim tebrikler BN 2 aydır kilo vermedim aldm bile senin boyun kaç

Boyun 1E="esrasncy, post: 40144544, member: 490710"]Canım ben de 25.03.2015 itibatiyle 74 kiloyum ve hedefim de 65. 4 aylık kilo verme yarışmasına da katıldım zaten burda. çok dikkat etmesem de 1 aydır 77.7 den 74 e düştüm. Daha da devam ediyorum dikkat etmeye. Senin boyun kaç? Diyetisyene falan gidiyo musun?
Boyum 167 yok görmedim tebrikler BN 2 aydır kilo vermedim aldm bile senin boyun kaç[/QUOTE]
160 boyum canım istersen senle yarış gibi bişey yapalım haftadan haftaya kilolarımızı karşılaştırırız.?

Bu arada kilo vermek isteyenlerin yapması gereken belli başlı şeyler var,
Sabah zeytinli peynirli domatesli kepek ekmekli kahvaltı,
10 gibi mevsim meyvesi
Öğle 1 sulu 1kuru yemek(bulgur pilavı gibi)
3-3,5 gibi yeşil elma ve bir avuç kuruyemiş(badem beyaz leblebi kuru üzüm vb)
akşam 6-7 gbi akşam yemeği ;salata zeytinyağlı limonlu (ton balığı,haşlama tavuklu veya sebzeli gibi)
günde 12 bardak su içmek gerekiyor yatmadan 3 saat öncesine kadar kuru birşey yememen gerekiyor ve yatarken yoğurt yemeliymişiz.

Yani burda yemek seçimi bize kalmış, buna göre aç da kalmıyoruz hiç , meyveli sebzeli sulu yemekli kahvaltılı bi liste bu.Diyet listesi değil farkındaysan ben diyetlistelerini sevmiyorum uyamıyorum çünkü.
kendimi sıkamıyorum. Bu arada sabahları ben 1 su bardağı suya yarım limon sıkıp içiyorum bilgin olsun, Bu da çok faydalı zaten internetten araştır istersen. Bugünden itibaren streç film sarıcam vücuduma gün aşırı yürücem. serviste bi arkadaşım bu şekilde yapmış 12 kilo vermiş 3 ayda.
oysa biz 9 kiloyu bu şekilde 2 ayda vericez inşallahhhh...
Hadi destek olalım birbirimize :KK73:

Bu arada kilo vermek isteyenlyürüyorum ası gereken belli başlı şeyler var,
Sabah zeytinli peynirli domatesli kepek ekmekli kahvaltı,
10 gibi mevsim meyvesi
Öğle 1 sulu 1kuru yemek(bulgur pilavı gibi)
3-3,5 gibi yeşil elma ve bir avuç kuruyemiş(badem beyaz leblebi kuru üzüm vb)
akşam 6-7 gbi akşam yemeği ;salata zeytinyağlı limonlu (ton balığı,haşlama tavuklu veya sebzeli gibi)
günde 12 bardak su içmek gerekiyor yatmadan 3 saat öncesine kadar kuru birşey yememen gerekiyor ve yatarken yoğurt yemeliymişiz.

Yani burda yemek seçimi bize kalmış, buna göre aç da kalmıyoruz hiç , meyveli sebzeli sulu yemekli kahvaltılı bi liste bu.Diyet listesi değil farkındaysan ben diyetlistelerini sevmiyorum uyamıyorum çünkü.
kendimi sıkamıyorum. Bu arada sabahları ben 1 su bardağı suya yarım limon sıkıp içiyorum bilgin olsun, Bu da çok faydalı zaten internetten araştır istersen. Bugünden itibaren streç film sarıcam vücuduma gün aşırı yürücem. serviste bi arkadaşım bu şekilde yapmış 12 kilo vermiş 3 ayda.
oysa biz 9 kiloyu bu şekilde 2 ayda vericez inşallahhhh...
Hadi destek olalım birbirimize :KK73:
Evet bende hem sabahları hem gün içinde limonlu su içiyorum hergün en az yarım saat yürüyorum vericez şu 9 kiloyu hadi bakalım:KK19:

Kahvaltım:tulum peyniri,tahin pekmez,2 zeytin
Ara öğün:
2 ceviz,portakal
Öğle yemeği:salata(yagsz,tuzsuz)
Tavuk göğsü,yoğurt
Ara öğün:
1 kase yoğurt,1 havuç
Ara öğün 2:yarım paket çizi
Akşam yemeği:salata,tarhana çorbası

2.5 litre su
Spor
25 dk yürüyüş

Günün değerlendirmesi:bugün 2 kere yeme krizi geldi 1.sini koca bir kase yoğurtla def ettim :KK20: 2.sinide kendi irademle:stop:

Eklentiler

• 2015-03-25_18.11.22.jpg
    2015-03-25_18.11.22.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 81
günaydın , sabah limonlu suyumu içtim, kepekli ekmeğimle az peynir az zeytin şekersiz çay benim kahvaltım

Back