80 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın

Çok sağol canım gerçekten. Pes etmek yok. Elbet sonuç alıcaz hepimiz. Devam edicem tabiki daha 3-4 gündür diyet yapıyorum. Motivasyon için çok sağol 😘
Tabiki pes etmicez 😉 bende 78 geldim bugün yaa 🙄 adet dönemindeyim ondan diye düşünüyorum. Dün spor da yapamadım, ama bugün devam tabiii 😎

Tabiki adet dönemi çok etkiliyor. Ben adet döneminde 2 kilo bile fazla çıkıyorum. Adetin bitsin öyle tekrar tartılırsın 💪🏼
Ayy hadi inşaallah, kıyafetler dolapta kaldı giyemiyorum, tekrar büyük beden kıyafet almakta istemiyorum, inşaallah biran evvel gider şu kilolar da gardrobuma geri dönerim 🙂

Bende;
1 yumurta,
1 dlm çavdar ekm
Peynir
Zeytin
Yeşillik
Çay ile kahvaltımı yaptım..😊

Merhaba canım, hoşgeldin.
Ah bu kilolar ☺
Bende aynen 77 lerdeyim. Burada hep birlikte birbirimize destek olarak vereceğiz o kiloları. Zaten alırken de birden almıyoruz o yüzden yavaş yavaş gidecek, senin bebişte varmış sağlıkla büyüsün inşaallah, daha dikkatli olmalısın. Evde hafif hareketlerle ve yediklerine dikkat ederek zorlanmadan verebilirsin canım.
Hos buldum kuzum aynen valla yavas yavas aldim uzerime oturdu hamilelik kilolari gitmek bilmiyor aynen canim bebis oldugu icin insallah yavas yavas gidecek ben pazartesi gunude 21 gun sekersiz diyetine baslayacagim birlikte yapailirz

Yeni başlamıştın değil mi, vücut aniden diyete başladığında yediklerini kıstığın için sıkıntı olacakmış gibi algılayıp kilo vermeni engelliyor canım. Rutine geçtiğinde gidecek üzülme, ilk haftalarda oluyor böyle, bazen ödemle birlikte 2 kilo verdiğim oldu, bazen spor yapmama rağmen tartıda daha fazla çıktığım da oldu. Böyle şeylere takılırsak stres olumsuz etkiler ve o da kilo vermeni engeller.

Ben daha tartılmadım, birazdan yazarım.
Canim bende ayni 77.6 geldim ama dun biraz fazla yedim kabul ediyorum ben 1 yil once hamile kalmadan once 4 ayda 13 kilo vermistim sonra uzun sure korudum hamilekaldim vesana onerim maydanoz suyu icmen bir sise veya bu a101 de filan satiliyor detoks siseleri onlardan al icine 1 kasik elma sirkesi 2 dilim limon 4 5 dal maydanoz ve sıcak suyla demle ılık da olur her gun su bittikce uzerine soguk suda olsa doldur doldur 3 4 kere ic ve aksamlari yemek yeme kisa surede zayiflarsin oglen istedigini ye aksam sadece havuc yogurt elma gibi seyler ye canim benim bebegim oldugu icin ben yapamiyorum

Bu arada kilom ayni gunceller misin canim

Kızlar herkesim kilosunu güncelledim. En az 1 kilo verebileceğimiz 1 hafta var önümüzde. Hadi cumaya kadar devam. Tartı da göreceğiniz eksileri düşünün. Yemek istediğiniz tatlıları,çikolataları,hamur işlerini yavaşça yere bırakın 😂😂🙈💪🏼

Günaydın kızlar
Kahvaltidan önce 1 bardak su
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir 1 bardak şekersiz çay ve 2 dilim ekmek

Tebrik ederim seni maşallah 🧿
İnşallah bizde yavaş ama kalıcı şekilfe kilo verebiliriz
insallah en önemlisi kalıcı olmasi gerisi boş zaten.
bu arada yesil cay icemedigim icin kiraz sapi cayi içiyorum 5 aydir bence kilo vermemde aşırı etkisi oldu. 27 yaşındayım abartisiz 15 yaşımdan beri diyet yaparım en fazla 14 kilo verebilmistim daha önce. ama bu sefer diyetimde farkli seyler uyguliyim dedim ve farki gördüm. kiraz sapi çayı ve sabahlari elma sirkeli suyu tek gecerim

Kızlar herkesim kilosunu güncelledim. En az 1 kilo verebileceğimiz 1 hafta var önümüzde. Hadi cumaya kadar devam. Tartı da göreceğiniz eksileri düşünün. Yemek istediğiniz tatlıları,çikolataları,hamur işlerini yavaşça yere bırakın 😂😂🙈💪🏼
Bu sabah annemlerdeyim öyle güzel bir maşa kuruldu ki neredeyse herşeyi yicektim ta ki senin şu mesajını görene kadar😁😁😁

X