Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HosbukdukHoşgeldiniz aramıza kızlar. Burada birbirimizi ve en önemlisi kendimizi sıkmadan kilo vericez. Sadece kararlı olmamız lazım. Bu kilolar bizr ait değil derhal çekip gitmeli![]()
Bende 6 lı sayıları görmek istiyorum. En son lisede bu sayılardaydımBu arda boy 155
Kilo 79 hedef 5 li sayıları görmek
Kızlar öğle yemeği karnıbahar ve havuç haşlama yoğurt 1 dilim tam bugday
Akşam 1 orta boy biber dolması yoğurt salata ve 1 dilim ekmek
2.5 litre simdiye dek
Ikındı vakti gibide 1 yeşil elma
Bende 79 kiloyum. Ramazana tam 2 ay var. İnşallah 9 kilo gider yaRamazan ayına kadar 70 olursam benim için çok iyi olacak ☺
Ben de 79 kılıyımBende 79 kiloyum. Ramazana tam 2 ay var. İnşallah 9 kilo gider ya
Bende 79 kiloyum. Ramazana tam 2 ay var. İnşallah 9 kilo gider ya
İnşaallah gidecek kilolar hep birlikteBen de 79 kılıyımhafi bakalım inşallah veririz bu kilolari
İlk sayfaya kim kaç kiloydu kaç kilo verdi tarihleriyle yazsak iyi olmaz mı?Cuma gününe 2 gün kaldı. Umarım azıcık da olsa gram vermişimdir![]()
Bende aynı umudu taşıyorum ama bakalim aslında ben bir aydan fazladır diyet yapıyorum 79 a düşmeyi başardım ama son 1 haftadır evde değildim öyle olunca ipin ucu biraz kaçtı yani kilo vermeyi bırak umarım sabit kalmisimdirCuma gününe 2 gün kaldı. Umarım azıcık da olsa gram vermişimdir![]()
İpin ucu kaçtı diye bırakma sakın, hepimiz ara ara kaçamaklar yapıyoruz, olan olmuş kaldığın yerden devam etBende aynı umudu taşıyorum ama bakalim aslında ben bir aydan fazladır diyet yapıyorum 79 a düşmeyi başardım ama son 1 haftadır evde değildim öyle olunca ipin ucu biraz kaçtı yani kilo vermeyi bırak umarım sabit kalmisimdir![]()