80 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın

Hoşgeldiniz aramıza kızlar. Burada birbirimizi ve en önemlisi kendimizi sıkmadan kilo vericez. Sadece kararlı olmamız lazım. Bu kilolar bizr ait değil derhal çekip gitmeli 🙈

Hoşgeldiniz aramıza kızlar. Burada birbirimizi ve en önemlisi kendimizi sıkmadan kilo vericez. Sadece kararlı olmamız lazım. Bu kilolar bizr ait değil derhal çekip gitmeli 🙈
Hosbukduk 😊 kesinlikle katılıyorum inşallah beraber bol bol kilo veririz birbirimizi destekleyerek 😊

Bu arda boy 155
Kilo 79 hedef 5 li sayıları görmek

Merhaba Hanımlar 😊 ben de aranıza katılmak isterim izninizle 😊 2 çocuk annesiyim 10 ay önce doğum yaptım ama hepsini veremedim kilolarımın. Hali hazırda 62 kiloyum boyum 155. Hedefim ise hamilelik öncesinin de altına inmek ve 57 olmak. Hedef küçük görünüyor ama irade problemim var. Burada kendimi kontrol altında tutarak bunu aşmayı istiyorum 👍

Günaydın hanımlar
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 1 dilim tam bugday bir bardak sıkma portakal suyu

Kızlar ben öğün öğün yazamıycam. Kalori sayıyorum. Her akşam toplu olarak kaç kalori aldığımı ve kaç kalori yaktığımı yazıcam.
Cuma sabahı da herkes tekrar kilosunu güncellesin 💪🏼

Kızlar öğle yemeği karnıbahar ve havuç haşlama yoğurt 1 dilim tam bugday
Akşam 1 orta boy biber dolması yoğurt salata ve 1 dilim ekmek
2.5 litre simdiye dek
Ikındı vakti gibide 1 yeşil elma

İyi akşamlar herkese
Bende bugünkü menümü yazayım;

Sabah;
1 yumurta, yeşil biber, maydonoz ve lor peynir ile omlet
1 dilim çavdar ekm.
Zeytin
Domates
Ceviz, fındık
Çay

Akşam;
Kepekli makarna
4 köfte
Ayran
Salata

Su; 2 lt
Spor; 45 dakika leslie 3 mil

Cuma gününe 2 gün kaldı. Umarım azıcık da olsa gram vermişimdir 😂
Bende aynı umudu taşıyorum ama bakalim aslında ben bir aydan fazladır diyet yapıyorum 79 a düşmeyi başardım ama son 1 haftadır evde değildim öyle olunca ipin ucu biraz kaçtı yani kilo vermeyi bırak umarım sabit kalmisimdir🙈

Bende aynı umudu taşıyorum ama bakalim aslında ben bir aydan fazladır diyet yapıyorum 79 a düşmeyi başardım ama son 1 haftadır evde değildim öyle olunca ipin ucu biraz kaçtı yani kilo vermeyi bırak umarım sabit kalmisimdir🙈
İpin ucu kaçtı diye bırakma sakın, hepimiz ara ara kaçamaklar yapıyoruz, olan olmuş kaldığın yerden devam et 😉

X