Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbukduk kesinlikle katılıyorum inşallah beraber bol bol kilo veririz birbirimizi destekleyerekHoşgeldiniz aramıza kızlar. Burada birbirimizi ve en önemlisi kendimizi sıkmadan kilo vericez. Sadece kararlı olmamız lazım. Bu kilolar bizr ait değil derhal çekip gitmeli
Bende 6 lı sayıları görmek istiyorum. En son lisede bu sayılardaydımBu arda boy 155
Kilo 79 hedef 5 li sayıları görmek
Kızlar öğle yemeği karnıbahar ve havuç haşlama yoğurt 1 dilim tam bugday
Akşam 1 orta boy biber dolması yoğurt salata ve 1 dilim ekmek
2.5 litre simdiye dek
Ikındı vakti gibide 1 yeşil elma
Bende 79 kiloyum. Ramazana tam 2 ay var. İnşallah 9 kilo gider yaRamazan ayına kadar 70 olursam benim için çok iyi olacak ☺
Ben de 79 kılıyım hafi bakalım inşallah veririz bu kilolariBende 79 kiloyum. Ramazana tam 2 ay var. İnşallah 9 kilo gider ya
Bende 79 kiloyum. Ramazana tam 2 ay var. İnşallah 9 kilo gider ya
İnşaallah gidecek kilolar hep birlikteBen de 79 kılıyım hafi bakalım inşallah veririz bu kilolari
İlk sayfaya kim kaç kiloydu kaç kilo verdi tarihleriyle yazsak iyi olmaz mı?Cuma gününe 2 gün kaldı. Umarım azıcık da olsa gram vermişimdir
Bende aynı umudu taşıyorum ama bakalim aslında ben bir aydan fazladır diyet yapıyorum 79 a düşmeyi başardım ama son 1 haftadır evde değildim öyle olunca ipin ucu biraz kaçtı yani kilo vermeyi bırak umarım sabit kalmisimdirCuma gününe 2 gün kaldı. Umarım azıcık da olsa gram vermişimdir
İpin ucu kaçtı diye bırakma sakın, hepimiz ara ara kaçamaklar yapıyoruz, olan olmuş kaldığın yerden devam etBende aynı umudu taşıyorum ama bakalim aslında ben bir aydan fazladır diyet yapıyorum 79 a düşmeyi başardım ama son 1 haftadır evde değildim öyle olunca ipin ucu biraz kaçtı yani kilo vermeyi bırak umarım sabit kalmisimdir