- 27 Nisan 2019
- 172
- 426
- 33
- 35
Nasıl geleceğimmerhaba canım hoş geldin buraya pek gelen giden olmayınca takımlara geçtim ben sende bekleme kimseyi 2 haftada bi sen geldin :)))) ama istersen 6. takıma gel canım çok güzel bir ortam var orda kolaylıkla vereceğine eminim allah kolaylık versin umarım hedeflediğin kiloya ulaşırsın
alırlar tabi dur ben seni etiketleyeyim canımNasıl geleceğim ☺ beni de alırlar mı
Takımlara girmek isteyenler buraya yazsın demişler oraya yazdım biseyleralırlar tabi dur ben seni etiketleyeyim canım
etiketlediğim yere direk gelebilirsin canım ama başka yere girmek de istersen olur tabi hepsi de çok faydalıTakımlara girmek isteyenler buraya yazsın demişler oraya yazdım biseyler
Merhaba hosgeldin kilolarını verdikce daha mutlu olacaksınMerhaba herkese.. Ben de 81 kiloyum.. Yarın yaş hurma diyetine başlayacağım. Hedefim 70 kilo olmak ilk etapta. Vermek zorundayım yoksa mutsuzluktan ölücem.
9.takima gelMerhaba araniza yeni katildim benide araniza alirsaniz sevinirim 91 ile doğuma girdim suan 84 85 arası gidip geliyorum kendimi hic iyi hissetmiyorum acil zayiflamam lazim
Merhabalar ben de zayıflamak istiyorum 83 kılodayım hangı grupta olmalıyım beni o gruba alabilir mısınız ya da yardımcı olur musunuz tesekkurler ıyı gecelermerhaba çok teşekkür ederim tavsiyeniz için belki daha sonra onlara başvurabilirim bir süre burada beklemek istiyorum
Merhabalar ben de zayıflamak istiyorum 83 kılodayım hangı grupta olmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler9.takima gel
Azimli ve disiplinli olurum diyorsan 9.takima gelebilirsinMerhabalar ben de zayıflamak istiyorum 83 kılodayım hangı grupta olmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?