8 yıllık mevzu

Bence ne polıs ne sıkayet daha cok bela olmaısnlar numaraları degıstır ve tasın .

onun olduğunu bilmiyordum. numarası bende kayıtlı olmadığı için cevap vermiş durumunda kaldım. onun olduğunu bilsem hiç cevap verirmiyim?

İyi ama onun kim olduğunu anladıktan sonrada önemli değil iyi akşamlar diye cevap vermişsin. Sonra adam neden peşini bırakmıyor? Hiç cevap verme, engelle. Farz et ki o değildi yabancı biriydi Yine cevap vermemen gerekirdi

Bir daha rahatsız ederse savcılığa git

mesajlara niye cevap veriyorsun hala tamamen sen suçlusun

aynen eşimde memur bütün kariyeri herşeyi yanacak gidecek zor bugünlere geldik. onu bir görse oracıkta gebertir ama değmez hayatımızı mahvetmeye. bu işten en zararsız şekilde kurtulmam lazım
sen bu adamın peşini bırakmamasından sanki çok şikayetçi değilsin egon okşanıyor gibi geldi bana

Arkadaşlara katılıyorum. O kişi olduğunu öğrendikten sonra direkt engellemen gerekirken, sen ' önemli değil, iyi aksamlar' yazmissin. Adamın amacı belli de, ben sizinkini anlayamadım. Sizin amacınız ne?

Hala telefon etmeye devam ederse kişisel olarak muhatap olmayın Savcılığa şikayet edin
Kişilerin huzur ve sükununu bozma suçundan
Yüzde 60 ceza alır

arkadaşlar bugün numaramı değştirdim artık ulaşamaz diye ümit ediyorum. verdiğiniz akıllar için çok sağolun

Numara değiştirip savcılığa suç duyurusunda bulunun.
Hepsi bu kadar.
Manyakla uğraşılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…