- 18 Aralık 2015
- 25
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi summernight
-
numaramı değiştirdim kaç kere bir şekilde ulaşıp buluyor işte. telefondan ulaşmasa sağda solda çıkıyo karşıma hiç olmadı eve çekiyor arabayı sen düşün artıkSiz neden cevap atiyorsunuz ki??? Ve neden numaranizi degistirmiyorsunuz kocaman bi sebebiniz varken.bu isin sonu iyiye alamet degil
aynen bende pişmanlık içersindeyim ama nerden bilebilirim onun olduğunu üst üste arama mesaj atılınca bende yazmış bulundum. ah işte aptal kafam boşluğuma geldi düşünemedimbence yazdığı msjlara karşılık vererek hata yapmışsın numaranı değiştirmelisin
kızım aradı dedikten sonrada cvp yazmışsınız adam belliki zaten takıntılı size daha fazla rahatsızlık vermesin numaranızı değiştirin bidaha arayamazaynen bende pişmanlık içersindeyim ama nerden bilebilirim onun olduğunu üst üste arama mesaj atılınca bende yazmış bulundum. ah işte aptal kafam boşluğuma geldi düşünemedimama benimle uğraşan aptal sebeplerle yazmaya çalışan o
yok saymadığınız için uğraşmayada devam edecek.aynen bende pişmanlık içersindeyim ama nerden bilebilirim onun olduğunu üst üste arama mesaj atılınca bende yazmış bulundum. ah işte aptal kafam boşluğuma geldi düşünemedimama benimle uğraşan aptal sebeplerle yazmaya çalışan o
doğru ilk iş tel numaramı değiştirmek olucakyok saymadığınız için uğraşmayada devam edecek.
numaranızı değiştirin ve aileniz haricinde kimseye vermeyin bulamaz hatta hat eşinizin üstüne bile olabilir.
karşınıza çıkınca iletişime geçmeyin görmezden gelip gidin
4 sene çektim eski sevgilimi böyle. belki 4 hat değiştirdim bir şekilde ulaştı hep. bu son numaramı 10 kişi anca biliyordur.doğru ilk iş tel numaramı değiştirmek olucak
Ama bütün msj larda nerden bilebilirim o olduğunu,bilseydim yazmazdım demişsiniz de;"numarani hala silmedim kızım aramış" dedikten sonra sizde olur öyle şeyler önemli değil iyi akşamlar filan yazmışsınız.yani bence anlamış olmalısınız bu msj dan. Kim numaranızı silmemis diye şüphe de mi duymadiniz ?bence tepki almaktan korkuyorsunuz!aynen bende pişmanlık içersindeyim ama nerden bilebilirim onun olduğunu üst üste arama mesaj atılınca bende yazmış bulundum. ah işte aptal kafam boşluğuma geldi düşünemedimama benimle uğraşan aptal sebeplerle yazmaya çalışan o
aynen benim durumum senin ki bide lakayıtmiş daha da zor4 sene çektim eski sevgilimi böyle. belki 4 hat değiştirdim bir şekilde ulaştı hep. bu son numaramı 10 kişi anca biliyordur.
aradığında açmadım mesaj attığında cevap vermedim faceden mesaj attığında okumadan sildim (engellediğim halde sahte hesaplar açıyordu) baktı benden ses çıkmıyor 4 sene sonunda pes etti
ki ben ona seni şikayet edeceğim dediğimde en azından görüşmüş oluruz diye lakayıt davranan bi tipti
haklısınız en çokta ona kızıyorum neden yumuşak davranıyorsun öyle tersleme mi olur? deseydim ya numaramı silersen bir daha olmaz böyle şeyler diye.. yok gerçekten salaklığıma gelmiş benimAma bütün msj larda nerden bilebilirim o olduğunu,bilseydim yazmazdım demişsiniz de;"numarani hala silmedim kızım aramış" dedikten sonra sizde olur öyle şeyler önemli değil iyi akşamlar filan yazmışsınız.yani bence anlamış olmalısınız bu msj dan. Kim numaranızı silmemis diye şüphe de mi duymadiniz ?bence tepki almaktan korkuyorsunuz!
benim onun kim olduğunu bilmediğimi anladı zaten, ben Ata diye yazmış birde. ya aptal kafam ii akşamlar deyip tersleme mi olurmuş ? geçiştirmişim gibi olmuşhaklısınız en çokta ona kızıyorum neden yumuşak davranıyorsun öyle tersleme mi olur? deseydim ya numaramı silersen bir daha olmaz böyle şeyler diye.. yok gerçekten salaklığıma gelmiş benim
aynen öyle ama şuan polise veremem bir kez daha eften püften sebeple yazarsa yada çevremde görürsem o zaman ancak olabilir. polise attığı ilk çağrı mesajla gidemem ki kızım yaptı diyor zaten.. kaldı ki numaramı değiştiricem artık arayamaz daBen olsam direkt polise!
Resmen taciz bu.
bu böyle başlar ve devamını getirir onun için el mahkum o numara değişecek dediğin gibi.Hiç uğraşma numaranı değiştir..
Onun oldugunu bil veya bilme yanlislikla arayip ustune mesaj atan birine cevap vermen zaten bence bu olaylara mahal veriyor. Istesen numarasini engellersin veya numarani degistirirsin. Bu kadar zor degil. Ayrica tersledigini zannederken adama tum iyi dileklerini sunmussun mesajda. Sende bir garip geldin kusura bakma ama.onun olduğunu bilmiyordum. numarası bende kayıtlı olmadığı için cevap vermiş durumunda kaldım. onun olduğunu bilsem hiç cevap verirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?