8 yıllık mevzu

Siz neden cevap atiyorsunuz ki??? Ve neden numaranizi degistirmiyorsunuz kocaman bi sebebiniz varken.bu isin sonu iyiye alamet degil
numaramı değiştirdim kaç kere bir şekilde ulaşıp buluyor işte. telefondan ulaşmasa sağda solda çıkıyo karşıma hiç olmadı eve çekiyor arabayı sen düşün artık

o zaman arkadaşlar ben hiç karısına anlatmak gibi bi belaya bulaşmadan bir kez daha yaparsa ki yapacak biliyorum bi kere yaparsa devamını getiriyor çünki arkadaş, karısına değil direk mahkemeye yolunu tutucam elimdeki kanıtlarla. sağolun verdiğiniz akıllar için..

Adam seni elde edemedi ya boyle yillar sonra evlendigini falan duyunca koymuştur. Saplsntili ama rahatsiz belli. Şikayet edin mumarasini engelleyin bir zahmet hala size ulasabilmesine nasil izin veriyorsunuz?

bence yazdığı msjlara karşılık vererek hata yapmışsın numaranı değiştirmelisin
aynen bende pişmanlık içersindeyim ama nerden bilebilirim onun olduğunu üst üste arama mesaj atılınca bende yazmış bulundum. ah işte aptal kafam boşluğuma geldi düşünemedim ama benimle uğraşan aptal sebeplerle yazmaya çalışan o

kızım aradı dedikten sonrada cvp yazmışsınız adam belliki zaten takıntılı size daha fazla rahatsızlık vermesin numaranızı değiştirin bidaha arayamaz

yok saymadığınız için uğraşmayada devam edecek.
numaranızı değiştirin ve aileniz haricinde kimseye vermeyin bulamaz hatta hat eşinizin üstüne bile olabilir.
karşınıza çıkınca iletişime geçmeyin görmezden gelip gidin

doğru ilk iş tel numaramı değiştirmek olucak

doğru ilk iş tel numaramı değiştirmek olucak
4 sene çektim eski sevgilimi böyle. belki 4 hat değiştirdim bir şekilde ulaştı hep. bu son numaramı 10 kişi anca biliyordur.
aradığında açmadım mesaj attığında cevap vermedim faceden mesaj attığında okumadan sildim (engellediğim halde sahte hesaplar açıyordu) baktı benden ses çıkmıyor 4 sene sonunda pes etti
ki ben ona seni şikayet edeceğim dediğimde en azından görüşmüş oluruz diye lakayıt davranan bi tipti

Ama bütün msj larda nerden bilebilirim o olduğunu,bilseydim yazmazdım demişsiniz de;"numarani hala silmedim kızım aramış" dedikten sonra sizde olur öyle şeyler önemli değil iyi akşamlar filan yazmışsınız.yani bence anlamış olmalısınız bu msj dan. Kim numaranızı silmemis diye şüphe de mi duymadiniz ?bence tepki almaktan korkuyorsunuz!

aynen benim durumum senin ki bide lakayıtmiş daha da zor

haklısınız en çokta ona kızıyorum neden yumuşak davranıyorsun öyle tersleme mi olur? deseydim ya numaramı silersen bir daha olmaz böyle şeyler diye.. yok gerçekten salaklığıma gelmiş benim

haklısınız en çokta ona kızıyorum neden yumuşak davranıyorsun öyle tersleme mi olur? deseydim ya numaramı silersen bir daha olmaz böyle şeyler diye.. yok gerçekten salaklığıma gelmiş benim
benim onun kim olduğunu bilmediğimi anladı zaten, ben Ata diye yazmış birde. ya aptal kafam ii akşamlar deyip tersleme mi olurmuş ? geçiştirmişim gibi olmuş

Ben olsam direkt polise!
Resmen taciz bu.
aynen öyle ama şuan polise veremem bir kez daha eften püften sebeple yazarsa yada çevremde görürsem o zaman ancak olabilir. polise attığı ilk çağrı mesajla gidemem ki kızım yaptı diyor zaten.. kaldı ki numaramı değiştiricem artık arayamaz da

İstediğini alamadığı için dolanıyor, asla uzak dur tel nr.değiştir aradığı zaman sonkez ,sadece ikaz et savcıya baş vurcam de tekrar denerse soluğu savcıda al

Hiç uğraşma numaranı değiştir..
bu böyle başlar ve devamını getirir onun için el mahkum o numara değişecek dediğin gibi.
adam da çok rahat yalnız karısına bizim aramızda ne geçtiyse herşeyi anlatmış. biz onla sevgiliydik vs fotoğraflarımı göstermiş falan.. kadın bana kendisi anlattı.bide Ata senle konuştuğumu bilmesin beni gebertir diyor kadında adamda gevşek ben öyle düşünmeye başladım bunlarla uğraşılmaz bela oldular başıma

onun olduğunu bilmiyordum. numarası bende kayıtlı olmadığı için cevap vermiş durumunda kaldım. onun olduğunu bilsem hiç cevap verirmiyim?
Onun oldugunu bil veya bilme yanlislikla arayip ustune mesaj atan birine cevap vermen zaten bence bu olaylara mahal veriyor. Istesen numarasini engellersin veya numarani degistirirsin. Bu kadar zor degil. Ayrica tersledigini zannederken adama tum iyi dileklerini sunmussun mesajda. Sende bir garip geldin kusura bakma ama.

Son düzenleme:
ben olsam benı okadar rahatsız edıyorken karakola savcılıga sıkayet ederdım esımle bırlıkte.
kendısı ugrassın dursun ondan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…