Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8 yaş küçük erkek
- Konu Sahibi osakala
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- evlilikte yaş farkı ilişkide yaş farkı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Mart 2019
- 6.887
- 32.473
- 548
- 39
- 12 Kasım 2010
- 2.885
- 16.648
- 408
- 39
Bir 85 doğumlu olarak söylüyorım bence zor ama tamamen iki tarafın karakteri ve çevresi ile ilgili bir durum. Karşısındaki adam görünüş ve yaş itibari ile olgun, oturaklı biri kız kardeşinde yaş konusında komplekssiz, yaşına göre genç gösteren, çevrenin lafına kulak tıkayabilecek biriyse ve çocuğun ailesi bu konuda ablanı yıpratmayacak kadar olgun ve anlayışlı ise olabilir.
Ne gibi sorunlar olabilir ?Ablanla yaşıtım ve bana göre ileride sorunlar olması çok yüksek ihtimal.
Ablam çok genç duruyor . Adamın resmine baktım bazı fotoları olgun duruyor .Bir 85 doğumlu olarak söylüyorım bence zor ama tamamen iki tarafın karakteri ve çevresi ile ilgili bir durum. Karşısındaki adam görünüş ve yaş itibari ile olgun, oturaklı biri kız kardeşinde yaş konusında komplekssiz, yaşına göre genç gösteren, çevrenin lafına kulak tıkayabilecek biriyse ve çocuğun ailesi bu konuda ablanı yıpratmayacak kadar olgun ve anlayışlı ise olabilir.
- 8 Mart 2019
- 6.887
- 32.473
- 548
- 39
Hayata bakış açıları, olgunluk en önemli sıkıntı bence. 8 yaş küçük erkek ne kadar olgun olabilir ki? Yaşıtımız çoğu erkekle bile aramızda birkaç yıl kafadan fark ediyor düşünce yapısı olarak.Ne gibi sorunlar olabilir ?
2. Sıkıntı ise kadınların özellikle çocuktan sonra hızlı çökmesi. Bir süre sonra erkek kadını beğenmeyebilir. Yaşını göstermediği söylenen biri olarak, ne kadar göstermesekte yine aradaki fark bariz belli olacaktır. Kendine iyi bakıyor falan demeyin, insanın yüzü ister istemez yaşını gösteriyor. Ablan 40 olduğunda eşi 32 olacak, 50 olduğunda 42...
Ablanın yerinde olsam yaşı yaşıma uygun birilerini hayatıma alırdım.
- 20 Kasım 2011
- 208
- 295
- 303
- 6 Ekim 2019
- 293
- 806
- 23
Ablam çok genç duruyor . Adamın resmine baktım bazı fotoları olgun duruyor .
Fiziksel olarak ablaniz genc durabilir. Ben de minyonum ve hic kimse ama hic kimse yasima inanmiyor. 30 oldugumu soyledigimde yok artik diyorlar.
Evlenmeden once 4 5 yas kucuk erkekler geldi.
Hicbirini kabul etmedim. Ki benden kucuk olduklari halde ben genc gostersem bile biliyorum ki ben cok daha olgunum.
1 yas bile cok farkediyor. Ilk 3 4 yil sorun olmaz. Daha sonra aldatmalar baslayacak. Maalesef erkekler pis nefisli. Surekli genc kadinlara bakiyorlar.
Ablaniz istedigi kadar sporunu fitnesini bilmemneyini yapsin..Aci gercek cok uzulecek.
1 2 yas farki bence cok degil. Ama 8 yaş...yok artik. Ablaniz cok uzulecek. Etrafta kendi yasiti bir bey bulsun, coluk cocuk 8 yas 10 yas farki. yok artik.
Aynı durumu yaşadım.8 yaş büyüktüm ben de.4 yıl sonunda ayrıldık..Olumlu örnekler de vardır tabi ki ama .Zor çok zor..
Hayata bakış açıları, olgunluk en önemli sıkıntı bence. 8 yaş küçük erkek ne kadar olgun olabilir ki? Yaşıtımız çoğu erkekle bile aramızda birkaç yıl kafadan fark ediyor düşünce yapısı olarak.
2. Sıkıntı ise kadınların özellikle çocuktan sonra hızlı çökmesi. Bir süre sonra erkek kadını beğenmeyebilir. Yaşını göstermediği söylenen biri olarak, ne kadar göstermesekte yine aradaki fark bariz belli olacaktır. Kendine iyi bakıyor falan demeyin, insanın yüzü ister istemez yaşını gösteriyor. Ablan 40 olduğunda eşi 32 olacak, 50 olduğunda 42...
Ablanın yerinde olsam yaşı yaşıma uygun birilerini hayatıma alırdım.
Zaten adam ablama ilk teklif etmiş, ablam sporla uğraşan biri . Bilmiyorum hızlı çöker mi ? Kendi yaşıtı erkekler tuhaf diyor ablam evliliğe yanasmıyorlar ama bu 8 yas kucuk adam evlilik istiyorFiziksel olarak ablaniz genc durabilir. Ben de minyonum ve hic kimse ama hic kimse yasima inanmiyor. 30 oldugumu soyledigimde yok artik diyorlar.
Evlenmeden once 4 5 yas kucuk erkekler geldi.
Hicbirini kabul etmedim. Ki benden kucuk olduklari halde ben genc gostersem bile biliyorum ki ben cok daha olgunum.
1 yas bile cok farkediyor. Ilk 3 4 yil sorun olmaz. Daha sonra aldatmalar baslayacak. Maalesef erkekler pis nefisli. Surekli genc kadinlara bakiyorlar.
Ablaniz istedigi kadar sporunu fitnesini bilmemneyini yapsin..Aci gercek cok uzulecek.
1 2 yas farki bence cok degil. Ama 8 yaş...yok artik. Ablaniz cok uzulecek. Etrafta kendi yasiti bir bey bulsun, coluk cocuk 8 yas 10 yas farki. yok artik.
- 5 Ağustos 2018
- 434
- 201
- 53
- 31
- 14 Mart 2010
- 7.885
- 6.794
- 398
Kız avucunda oynatıyor deyince gözümde şöyle bi sahne canlandı :))valla canım bizim komşunun oğlu kendinden 6 yaş büyük bir kızla beraber ve çok mutlu çocuk kör kütük aşık ve kız avucunda oynatıyor çocuğu
“Sus bakıyım sen büyükler varken konuşulmaz git ekmek al gel akşama annemler gelecek evi dağıtma”
- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
eşimden 4 yaş büyüğüm ama 8 yaş bana göre bile çok fazla.. bilemiyorum zor bir karar..Ablamla birlikte açıyoruz konuyu . ablam 85 doğumlu . Onunla evlenmek isteyen kişi de 93 dogumlu. Ablam etkilenmiş . Zaten mustakbel enişte de ablama çok aşık .
Sizce olur mu bu ilişki ? Ne gibi sorunlar çıkabilir çıkarsa?