süpersin berşule o kelimeleri kullanma fikri çok yerinde bu alıntıları önleyebilir yinede ben herkezden dürüstçe bir yarışma bekliyorum şu unutulmamalıki alıntılar hemen tespit edilir kimsenin bu yarışmayı emek vererek düzenleyenleri ve centilmence yarışanları üzmeye hakkı yok sevgilerimle
güzel bi yarışmaya benziyo. bunu duymuştum, yani aynı kelımeler değildi ama belli kelimelerle bir hikaye yazısı oluşturmayı biryerlerde duymuştum.
ben şunu sorayım, bu kelımeleri hikaye içinde birden fazla kullanabiliyomuyuz.
berşulecim gönderdim kısa bir öykü geldimi
1* Yazacağınız öykü de,
ağaç, yumurta, nine, defne yaprağı, ütü, kötü şans ve çocuk kelimeleri geçmesi gerekmektedir..Yani verdiğim bu kelimeleri öykünüzün içinde anlamlı olarak cümle içinde kullanacaksınız.
Bu kelimelerle kurduğunuz cümleler,öykünüzün konusu ile anlam ifade etmeli..Cümle olsun diye kurmayınız..
gönderdim berşule
kurallara uygun mu söylersen sevinirim
gene bir yarışmadan eksik kalmadım:roflol:elimden ve dilimden geldiğince yazdım gönderdim valla
bu kelimelerin hepsi mi geçmeli öykü de,yoksa birinin ya da birkaçının geçmesi yeterli midir acaba:uhm:
Evet çalışman gelmiş adrese..Kurallara uygun mudur? bunu ben bilemem:))Ben yarışma duyurusunda bu yarışma için şartlarımızı yazdım,ona göre yazıp yollayacaksınız.Gerisi jüriye kalmışyerimseniben
son bir soru daha sorucam. kelimeler "verdiğim haliyle geçmeli" derken. takı falan koyabılıyomuyuz.
mesela yumurta lar yada agac ın gibi olabiliyomu?
Şulecim benim mailim geldi mi?..İlk mailimi dikkate almamanı rica edeceğim, çünkü bir hata oldu.Lütfen 2. mailimi işleme al..
Senden cevap bekliyorum canım...yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?