• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba kızlar nasılsınız ya benim bu saatlerde uykum geliyor yaa nerdeyse uyuyup kalıcam eve gidince hemen yatıcam diyorum ozamanda uykum kaçıyor yaaa
bu arada sbnmcsm hoş geldin aramıza ama nikini yazmakta çok zorlandım cnaım yaaa

hedefime dahada yakındım aslında ama yazın başından beri kilo aldım yazın başında 68 kilkloydum:(acilen zayıflayıp 2.bebegime hamile kalmak istiyorum

merhaba cnaım özlem ve ben hariç genelde herkez yapıyor canım

hımmm iyi yapın bakalım ben yaptım ama tam anlayamadım kaç kilo verdiğimi tartım bozuldu ozaman tartılamadığım için anlayamadım yeni aldığım baskülde biraz fazla tartı dijitalle normal arasında 2,5 kilo fark oldu ya.

nazcımmmm

ben yapıyorummm

elımphıa yapıyor

kaptanımız yapıyorr

cemre aralık yapıyor

semra 12 yapıyor

bu kadarını bılıyorummm....

ılterde bıŞı yapmıyor dıye bılıyorumm bıraz streslı sıkıntılııı bız onun yerıne yapıyoruzzz...

banada ayran çorbasını anlatırmısınz geçmiş sayfalara baktım ama göremedim
bugün sabah ılık su içtim kalkar kalkmaz kocaman bi bardak sabah sadece salatalık arada yine salatalık öglen hazır çorba iççtim bi tabak 1 dilim kepekliekmekle birlikte sabah kahvaltı yapmaya vaktim olmadı

akŞam kayınvalıdemlere gıdıcemmm kandıl babaannemız orada ÇÜnkÜ...

Kalan ayranı doldurcam ŞıŞeye yanıma alıcammmm....artık orada ıÇerımm.. Bu ayran dıyetı bana Çok kolay geldı...bırde ramazana gırerken yaparımm tabıı zorlanmaz ısemmm yarında....

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür:(YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme ayı sekıldedır.

sabah saat 10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.

2 saat arayla en son saat 22:00

2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;
2 adet salatalık(rendelenecek) ,
4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut
4 yemek kasıgı mercımek(yesıl-kırmızı farketmez)
ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.

cay-su serbest sınırsız..kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler sadece yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :)

KAPTANIMIZDAN ALINTIDIR.....

selam kızlarrr...allah sizi azminizden bişi eksiltmesin inşallahh...
bende karpuz yapıyorum ama şimdi dondurma yiyorum)))))hahahaaaaaaaaaa))))
ama karpuza devam bukaçamak masum valla 1 kg vermişim biledünden beri))))cuma günü görüşürüzz şekerler))))

hımmm iyi yapın bakalım ben yaptım ama tam anlayamadım kaç kilo verdiğimi tartım bozuldu ozaman tartılamadığım için anlayamadım yeni aldığım baskülde biraz fazla tartı dijitalle normal arasında 2,5 kilo fark oldu ya.
evet cnaım tartılar arasında hezaman fark oluyor zaten

İlterde bİŞİ yapmıyor dİye bİlİyorumm bİraz streslİ sıkıntılııı bİz onun yerİne yapıyoruzzz...
evet benim yerime kızlar yapıyorlar
birde husel yapıyor başka yapan varmı bende bilmiyorum
bu hafta en vasat ben çıkarım sanırım nazcım

selam kızlarrr...allah sizi azminizden bişi eksiltmesin inşallahh...
bende karpuz yapıyorum ama şimdi dondurma yiyorum)))))hahahaaaaaaaaaa))))
ama karpuza devam bukaçamak masum valla 1 kg vermişim biledünden beri))))cuma günü görüşürüzz şekerler))))
nülüferin cnaım benim maşallah diyorum sanada kız iyne ipliğe döndün yeter bukadar kilo verdiğin şekerim zormala vucudunu bukadar

hedefime dahada yakındım aslında ama yazın başından beri kilo aldım yazın başında 68 kilkloydum:(acilen zayıflayıp 2.bebegime hamile kalmak istiyorum

daha dur canım ya bu ne acele ben 31 yaşındayım daha birinciyi yapmayı bile gözüm yemiyor..
zayıflarsın bozma moralini canım ne kalmış ki şurda..

aa evet huselımız de var yapan ayran detoksunu doĞruuu.....

NılÜcÜĞÜmmm kızz senın rejıme ıht. Mı var delı etme benııı.....offfff ben bır 70 lerı gÖrsemmm sÜperrr....

Back
X