Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah korumuş banu abla ya valla benim kaynanama da oyle carpmisti hala bacaklari agrar birkere de olsun hasar gordumu vucut toparlanmasi zor oluyo
Gunun ozeti
Sabah
2 bardak su
11 gibi
1 simit
Peynir
Zeytin
Bol Yesillik
Ara..
1kivi
1 Hibiskus cayi
Aksam..
Mercmek corbasi
Kofte .patates
Salata
1 incir
10 Kuru Kara uzum
2.5 lt. Su
20+20 spor
Haftalik toplam spor 40 dak
Kizlar ben boyle yapicam kaptanimiza da zorluk olmasin toplu yazicam her menumun altina
Hayirli geceler kizlar. Bende bugun misafir agırladim. Yaptiklarimin tadina dahi bakmadim.ara ögunlerimi atladim. Suan hafif bir aclik hissediyorum insallah uyuyabilirim.
Sabah
2 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalik marul
2 dilim kepek ekmek
Ara
Yok
Ogle
1 kutu ton baligi
Salata
2 dilim kepek ekmek
Ara
Yok
Aksam
4 kasik kiymali pirasa yemegi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
Ara
1 bardak süt
Spor yok.saymazsak.
Sporu boyle yazmak mantikli bende yazayim kolaylik olsun.
Hibiskus cayinin tadi nasil?
Bugün giremedim kp 40 mevlidi var yarın bir haftadır hazırlık yapıyoruz camide olacak mevlit birsuru uğraştık ikram olarak bende biraz kaçırdım tadayim derken çok başım döndü tüm düzenin bozuldu KV burda malum Allah sonumu hayra çıkarsın
Iyi geceler kızlar benimde misafirim yeni gitti
Sabah (11 gibi yedim)
Omlet ve peynir
1 dilim tb ekmeği
Çay
Öğle Yok
Akşam (17.00 gibi yedim)
Izgara balık
Bol salata
1 saat yürüyüş hala evde spora başlamaya gözüm yemedi :/
Hibiskus tadi guzel kusburnu gibi ve faydalari cok canim baya arastirdim narin cicegiymis zatenSporu boyle yazmak mantikli bende yazayim kolaylik olsun.
Hibiskus cayinin tadi nasil?
Sagol kaptancim dikkat ediyorum elimden geldiginceSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şimdi yeni geldik görümceden
Baya eğlenceli geçti sağ olsun eşimin büyük eniştesi çok makaradır yine her zamanki gibi kopardı bizi
Bol bol sohbet ettikbayadır kayınvalideyide görmemiştik iyi oldu oda aradan çıktı
Yine bir sürü şey hazırlamış;
Servis tabağında
2 adet peynirli poğça
1 adet çikolata damlalı muffin
kabak tatlısı
kısır vardı
Çok ısrar ettiler diye sadece kısırdan yedim ( onuda yağsız tuzsuz yapmışherşeyi güzel yapar ama şu kısırı bir türlü öğrenemedi
) Diğerlerine ağzımı bile sürmedim
birde bol şekersiz çay
En son türk kahvesi yapayım dedi onu bile kendime şekersiz yaptırdım
Aslında hiç bir şey yemeyi düşünmüyordum ama yinede memnunum sonuçta okadar şeyden sadece kısırla iyi kurtuldumbirde kendimi çok hafif hissediyorum şu anda
Evet ucuz atlattı ama eline kafam takıldıbileği falan çatlamış olmasın diye çünkü sağ olsun doktorları hiç sevmez okadar ısrar etmeme rağmen gitmedi ne olur ne olmaz doktora
Yarın tekrar ısrarla sorarım ağrısı varmı diye olmadı zorlarım doktora gitmek için sonuçta evet kırık olsa duramaz yerinde ama çatlak ince ince sızlatır bütün gün
Senin kayınvalideyede geçmiş olsun dediğin gibi bir kere bir yerden hasar geldimi zor oluyorkadıncağız hatırladıkça fena oluyor
Nasıl istersen canım sporlar kaçırmamaya gayret ediyorumama tabi öyle olursa daha süper olur kimsenin hakkı geçmemiş olur
Bu arada menün bir harika
Seninde menün harika canımhafif bir açlıkta varsa eminim doğru yoldasındır
ASlında Hibiskus çayının içimi bence gayet güzelhafif mayhoş bir çay ve bayada ödem attırıyor
Şimdiden Allah kabul etsin canım
Mekanı Cennet olsun inşallah ...Aminnnnnnnnnnn
Fazla sıkıntı yapma güzelim yarınıda atlatın olmadı ufak ufak dönersin eski düzenine
Sanada iyi geceler canım
Anam ya gelen olur yada biz gideriz şöyle rahat rahat iki lafın belini kıramadıkHele ben iyice gezenti oldum
ya dışarı işim var yada gezmelerdeyim
![]()
Yeşil çay ve naneyle şekerini caydanlıga atıyolar baya güzel aslında ama şekerli iştekaptan bu süper olmuş, bunu her hafta yapalım, kendi içimizde spor yarışıda yapmış oluruz
kız şekerli arap çayı nasıl bişey
@serenalar gözünüzaydın canım tebrik ederim :)![]()
Kaptancım cok. Gecmiş olsunÇok çok teşekkür ederimŞükür hasarsız atlattı sayılır ama benim bile hala aklımdan çıkmıyor
Rabbim kimseye göstermesin.....Aminnnn
Hibiskus tadi guzel kusburnu gibi ve faydalari cok canim baya arastirdim narin cicegiymis zaten
Sagol kaptancim dikkat ediyorum elimden geldigince
Evet bu aralar pek geziyosun... :)
Allah razi olsun bizide ihmal etmiyorsun![]()
Ne ilacı kullanıyorsun canım, kabızlık sorunu bende yaşıyorum daBu arada ilaçlarımıda düzenli kullanıyorum ve cidden kabızlık sorunu kalmadıNette söylemesi ayıptır tuvaletinizin yağlı olduğunu göreceksiniz yazıyordu baştan abartıyorlar sandım ama cidden öyle
çok .oktan bir muhabbet oldu ama neyse
![]()
![]()
ya gezme de ya misafir bekliyorlardır. Ben dun misafirdim bugün ise misafir bekliyorum düzen bozuldu yani dikkat etmeye çalışıyorum ama yinede istediğim gibi olmuyor.Bugun pek bir sessiz burasi. Pazar olunca herkes gezmede herhalde...
Herkese merhaba. BirZ önce kayinvalidemdem kendi evime geldim. Mümkün oldukça hafif şeyler yemeye çalıştım . İnsan evden çıkınca veya eve misafir gelince bütün dizeni bozuyor. Canım biraz sıkılıyor dun yürüyüş yapamadim. Bugün ise henüz belli değil. Su kiloları verebilseydim artik kıyafetlerim olmuyor.![]()
ya gezme de ya misafir bekliyorlardır. Ben dun misafirdim bugün ise misafir bekliyorum düzen bozuldu yani dikkat etmeye çalışıyorum ama yinede istediğim gibi olmuyor.
KıZlar ben de bugun hal diye bişey kalmadı kv delerin evini taşidik düzledim yarın nasıl kalkacagim bilmem ölüyorummmmm![]()
Kaptancım cok. Gecmiş olsun
Ne ilacı kullanıyorsun canım, kabızlık sorunu bende yaşıyorum da
Herkese merhaba. BirZ önce kayinvalidemdem kendi evime geldim. Mümkün oldukça hafif şeyler yemeye çalıştım . İnsan evden çıkınca veya eve misafir gelince bütün dizeni bozuyor. Canım biraz sıkılıyor dun yürüyüş yapamadim. Bugün ise henüz belli değil. Su kiloları verebilseydim artik kıyafetlerim olmuyor.![]()
Ay evet ya benim misafirlerimde de öyle olmuştu, normal de yiyen insanlar beni görünce onlarında yemeyesi geliyor, onlar yesin diye yiyorsun çok kötü bir durum ya onlar yemeyince de suçluluk duygusu hissediyorsunTünaydın kizlar mutlu pazarlar memleketten ablam geldi diyet usine pek uyamiyorum umarım kilo almam ablam evde olunca az yedigimde oda az yiyo cekiniyo iki ogun yiyodum eskiden şimdi 3 ogun yemek zorunda kalıyorum ama az yiyorum ki kilo olarak donmesin bu hafta cuma gunu belli olur bakalim kotumu etki edecek iyi mi