Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Şimdi yeni geldik görümceden ;)
Baya eğlenceli geçti sağ olsun eşimin büyük eniştesi çok makaradır yine her zamanki gibi kopardı bizi :KK48:
Bol bol sohbet ettik ;) bayadır kayınvalideyide görmemiştik iyi oldu oda aradan çıktı ;)

Yine bir sürü şey hazırlamış;
Servis tabağında
2 adet peynirli poğça
1 adet çikolata damlalı muffin
kabak tatlısı
kısır vardı :KK53:

Çok ısrar ettiler diye sadece kısırdan yedim ( onuda yağsız tuzsuz yapmış :D herşeyi güzel yapar ama şu kısırı bir türlü öğrenemedi :D ) Diğerlerine ağzımı bile sürmedim ;) birde bol şekersiz çay ;)

En son türk kahvesi yapayım dedi onu bile kendime şekersiz yaptırdım ;)
Aslında hiç bir şey yemeyi düşünmüyordum ama yinede memnunum sonuçta okadar şeyden sadece kısırla iyi kurtuldum :D birde kendimi çok hafif hissediyorum şu anda ;)

Allah korumuş banu abla ya valla benim kaynanama da oyle carpmisti hala bacaklari agrar birkere de olsun hasar gordumu vucut toparlanmasi zor oluyo

Evet ucuz atlattı ama eline kafam takıldı o_O bileği falan çatlamış olmasın diye çünkü sağ olsun doktorları hiç sevmez okadar ısrar etmeme rağmen gitmedi ne olur ne olmaz doktora :(
Yarın tekrar ısrarla sorarım ağrısı varmı diye olmadı zorlarım doktora gitmek için sonuçta evet kırık olsa duramaz yerinde ama çatlak ince ince sızlatır bütün gün ;)

Senin kayınvalideyede geçmiş olsun dediğin gibi bir kere bir yerden hasar geldimi zor oluyor ;) kadıncağız hatırladıkça fena oluyor :(

Gunun ozeti :KK66:
Sabah
2 bardak su

11 gibi
1 simit
Peynir
Zeytin
Bol Yesillik

Ara..
1kivi
1 Hibiskus cayi

Aksam..
Mercmek corbasi
Kofte .patates
Salata

1 incir
10 Kuru Kara uzum

2.5 lt. Su
20+20 spor
Haftalik toplam spor 40 dak :KK66:
Kizlar ben boyle yapicam kaptanimiza da zorluk olmasin toplu yazicam her menumun altina :KK66:

Nasıl istersen canım sporlar kaçırmamaya gayret ediyorum ;) ama tabi öyle olursa daha süper olur kimsenin hakkı geçmemiş olur ;)
Bu arada menün bir harika :KK9::KK9::KK9::KK9:

Hayirli geceler kizlar. Bende bugun misafir agırladim. Yaptiklarimin tadina dahi bakmadim.:KK9:ara ögunlerimi atladim. Suan hafif bir aclik hissediyorum insallah uyuyabilirim.

Sabah

2 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalik marul
2 dilim kepek ekmek

Ara
Yok

Ogle
1 kutu ton baligi
Salata
2 dilim kepek ekmek

Ara
Yok

Aksam
4 kasik kiymali pirasa yemegi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

Ara
1 bardak süt

Spor yok. :temizlik: saymazsak.

Seninde menün harika canım :KK9: hafif bir açlıkta varsa eminim doğru yoldasındır :KK68:

Sporu boyle yazmak mantikli bende yazayim kolaylik olsun.
Hibiskus cayinin tadi nasil?

ASlında Hibiskus çayının içimi bence gayet güzel ;) hafif mayhoş bir çay ve bayada ödem attırıyor ;)

Bugün giremedim kp 40 mevlidi var yarın bir haftadır hazırlık yapıyoruz camide olacak mevlit birsuru uğraştık ikram olarak bende biraz kaçırdım tadayim derken çok başım döndü tüm düzenin bozuldu KV burda malum Allah sonumu hayra çıkarsın

Şimdiden Allah kabul etsin canım ;)
Mekanı Cennet olsun inşallah ...Aminnnnnnnnnnn
Fazla sıkıntı yapma güzelim yarınıda atlatın olmadı ufak ufak dönersin eski düzenine ;)

Iyi geceler kızlar benimde misafirim yeni gitti

Sanada iyi geceler canım :KK3:
Anam ya gelen olur yada biz gideriz şöyle rahat rahat iki lafın belini kıramadık :KK48: Hele ben iyice gezenti oldum :D ya dışarı işim var yada gezmelerdeyim :D

Sabah (11 gibi yedim)
Omlet ve peynir
1 dilim tb ekmeği
Çay

Öğle Yok

Akşam (17.00 gibi yedim)
Izgara balık
Bol salata

1 saat yürüyüş hala evde spora başlamaya gözüm yemedi :/

Sabah geç olduğu için 2 öğün gayet güzel olmuş ;) menüde zaten sağlıklı daha ne olsun ;)
Eminim cumaya yine harika sonuçlar göreceksin ;)
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Sporu boyle yazmak mantikli bende yazayim kolaylik olsun.
Hibiskus cayinin tadi nasil?
Hibiskus tadi guzel kusburnu gibi ve faydalari cok canim baya arastirdim narin cicegiymis zaten ;)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Şimdi yeni geldik görümceden :KK66:
Baya eğlenceli geçti sağ olsun eşimin büyük eniştesi çok makaradır yine her zamanki gibi kopardı bizi :KK48:
Bol bol sohbet ettik :KK66: bayadır kayınvalideyide görmemiştik iyi oldu oda aradan çıktı :KK66:

Yine bir sürü şey hazırlamış;
Servis tabağında
2 adet peynirli poğça
1 adet çikolata damlalı muffin
kabak tatlısı
kısır vardı :KK53:

Çok ısrar ettiler diye sadece kısırdan yedim ( onuda yağsız tuzsuz yapmış :KK70: herşeyi güzel yapar ama şu kısırı bir türlü öğrenemedi :KK70: ) Diğerlerine ağzımı bile sürmedim :KK66: birde bol şekersiz çay :KK66:

En son türk kahvesi yapayım dedi onu bile kendime şekersiz yaptırdım :KK66:
Aslında hiç bir şey yemeyi düşünmüyordum ama yinede memnunum sonuçta okadar şeyden sadece kısırla iyi kurtuldum :KK70: birde kendimi çok hafif hissediyorum şu anda :KK66:

Evet ucuz atlattı ama eline kafam takıldı o_O bileği falan çatlamış olmasın diye çünkü sağ olsun doktorları hiç sevmez okadar ısrar etmeme rağmen gitmedi ne olur ne olmaz doktora :KK43:
Yarın tekrar ısrarla sorarım ağrısı varmı diye olmadı zorlarım doktora gitmek için sonuçta evet kırık olsa duramaz yerinde ama çatlak ince ince sızlatır bütün gün :KK66:

Senin kayınvalideyede geçmiş olsun dediğin gibi bir kere bir yerden hasar geldimi zor oluyor :KK66: kadıncağız hatırladıkça fena oluyor :KK43:

Nasıl istersen canım sporlar kaçırmamaya gayret ediyorum :KK66: ama tabi öyle olursa daha süper olur kimsenin hakkı geçmemiş olur :KK66:
Bu arada menün bir harika :KK9::KK9::KK9::KK9:

Seninde menün harika canım :KK9: hafif bir açlıkta varsa eminim doğru yoldasındır :KK68:

ASlında Hibiskus çayının içimi bence gayet güzel :KK66: hafif mayhoş bir çay ve bayada ödem attırıyor :KK66:

Şimdiden Allah kabul etsin canım :KK66:
Mekanı Cennet olsun inşallah ...Aminnnnnnnnnnn
Fazla sıkıntı yapma güzelim yarınıda atlatın olmadı ufak ufak dönersin eski düzenine :KK66:

Sanada iyi geceler canım :KK3:
Anam ya gelen olur yada biz gideriz şöyle rahat rahat iki lafın belini kıramadık :KK48: Hele ben iyice gezenti oldum :KK70: ya dışarı işim var yada gezmelerdeyim :KK70:
Sagol kaptancim dikkat ediyorum elimden geldigince ;)
Evet bu aralar pek geziyosun... :)
Allah razi olsun bizide ihmal etmiyorsun ;)

kaptan bu süper olmuş, bunu her hafta yapalım, kendi içimizde spor yarışıda yapmış oluruz :KK66:

kız şekerli arap çayı nasıl bişey

@serenalar gözünüzaydın canım tebrik ederim :) :KK46:
Yeşil çay ve naneyle şekerini caydanlıga atıyolar baya güzel aslında ama şekerli işte

Hibiskus tadi guzel kusburnu gibi ve faydalari cok canim baya arastirdim narin cicegiymis zaten :KK66:

Sagol kaptancim dikkat ediyorum elimden geldigince :KK66:
Evet bu aralar pek geziyosun... :)
Allah razi olsun bizide ihmal etmiyorsun :KK66:

Hibiskus yazınca farklı birsey gibi geldi bana. Nar cicegiymis :) ben cok severim onu yıllardır icmiyorum. Grip olmamak icin icerdim ben. Zayiflatmaya da yariyormus demek. Ilk firsatta gidip alayim hemen :)

Bu arada ilaçlarımıda düzenli kullanıyorum ve cidden kabızlık sorunu kalmadı :KK66: Nette söylemesi ayıptır tuvaletinizin yağlı olduğunu göreceksiniz yazıyordu baştan abartıyorlar sandım ama cidden öyle :KK70: çok .oktan bir muhabbet oldu ama neyse :KK70: :KK70:
Ne ilacı kullanıyorsun canım, kabızlık sorunu bende yaşıyorum da

Herkese merhaba. BirZ önce kayinvalidemdem kendi evime geldim. Mümkün oldukça hafif şeyler yemeye çalıştım . İnsan evden çıkınca veya eve misafir gelince bütün dizeni bozuyor. Canım biraz sıkılıyor dun yürüyüş yapamadim. Bugün ise henüz belli değil. Su kiloları verebilseydim artik kıyafetlerim olmuyor. :110::110::110::110::110::110:

Herkese merhaba. BirZ önce kayinvalidemdem kendi evime geldim. Mümkün oldukça hafif şeyler yemeye çalıştım . İnsan evden çıkınca veya eve misafir gelince bütün dizeni bozuyor. Canım biraz sıkılıyor dun yürüyüş yapamadim. Bugün ise henüz belli değil. Su kiloları verebilseydim artik kıyafetlerim olmuyor. :110::110::110::110::110::110:

ya gezme de ya misafir bekliyorlardır. Ben dun misafirdim bugün ise misafir bekliyorum düzen bozuldu yani dikkat etmeye çalışıyorum ama yinede istediğim gibi olmuyor.

Hepimiz en kisa surede istedigimiz kiloya ulasiriz insallah. Benim yolum uzun. Dun bende misafir aldim ama hic birsey yemedim yanlarinda. Bugunde canim hiic birseu yapmak istemiyor. Esime kayinvaldeme ayri yemek oglana ayri yemek kendime ayri. Sıkılıyorum mutfakta. Gelen tatlilarida yemeleri ve benim regl olmamda cok zorluyor beni.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı pazarlar :KK36:

Dün gece eşimle çok geç yattık bir filme dalınca tabi sabahta kalkmak bilemedik :D
Hemen birlikte markete kadar gittik evdeki eksikleri almaya ( peynir yumurta falan ) sonrada oturup kızlarla kahvaltımızı yaptık ;)
Bugün alt komşumun ufak kızının 1.ci yaş günüymüş ;) mesaj atıp Abla sizde buyrun gelin diyince bende hadi ufaklık için evde hediyesi var bari büyük kızına ( 4 yaşında ) alayım dedim ;) sonuçta çocuk herkes ufaklığa hediye alınca kıskanır ;)
Allahtan daha evvel uygun bulupta lazım olur diye çeşitli bedenlerde çocuk kıyafetleri alıp atmıştım kenara ;) şimdi yoksa bulmak sıkıntı olurdu ;)

KıZlar ben de bugun hal diye bişey kalmadı kv delerin evini taşidik düzledim yarın nasıl kalkacagim bilmem ölüyorummmmm:ruh::ruh:

Çok geçmiş olsun canım ;) valla biraz dinlen bugün hiç iş yapma kendi evinde yoksa daha beter olursun ;)

Kaptancım cok. Gecmiş olsun

Sağ olasın canım ;)

Ne ilacı kullanıyorsun canım, kabızlık sorunu bende yaşıyorum da

Bana endokrin doktoru insülin direncini kırmak için bir ilaç verdi ;) sanırım o biraz sebep oldu ;)
Kabızlık için o ilaçı vermiyorlardır ;) bu genelde obezite cerrahisine gerek kalmasın diye kullanılıyor sanırım ;) yağların vücuttan atımını kolaylaştıran ;)

Sabır canım eminim çok güzel kilolar verdiğinide göreckesin o zamanda kıyafetlerim bol geldiği için olmuyor diyeceksin inşallah....Aminnnnnnnnn

Tünaydın kizlar mutlu pazarlar memleketten ablam geldi diyet usine pek uyamiyorum umarım kilo almam ablam evde olunca az yedigimde oda az yiyo cekiniyo iki ogun yiyodum eskiden şimdi 3 ogun yemek zorunda kalıyorum ama az yiyorum ki kilo olarak donmesin bu hafta cuma gunu belli olur bakalim kotumu etki edecek iyi mi

Tünaydın kizlar mutlu pazarlar memleketten ablam geldi diyet usine pek uyamiyorum umarım kilo almam ablam evde olunca az yedigimde oda az yiyo cekiniyo iki ogun yiyodum eskiden şimdi 3 ogun yemek zorunda kalıyorum ama az yiyorum ki kilo olarak donmesin bu hafta cuma gunu belli olur bakalim kotumu etki edecek iyi mi
Ay evet ya benim misafirlerimde de öyle olmuştu, normal de yiyen insanlar beni görünce onlarında yemeyesi geliyor, onlar yesin diye yiyorsun çok kötü bir durum ya onlar yemeyince de suçluluk duygusu hissediyorsun

Alt komşuya hazırlanıp inelim bir saatliğinede olsa ;) gönlü olsun sonra damlarım nasılsa yine ;)

Tünaydın kızlar biraz geç oldu ama bi pazar uyuyayım dedim onu da ufaklık izin vermedi diş çıkarıyo da onla uğraşıyodum biraz huysuzlandı da yeni sakinleşti daha bende hemen geldim ;) bazen motivasyonum düşüyo da sonra yazılanları okuyup motive ediyorum kendimi;) daha yolun başındayım şimdiden böyle oluyosa diye şeytan dürtüyo resmen ama pes etmek yok;)

Back
X