Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar bende yarın için hazırlandım

Malum Uygulamalı Eğitim var yarın ve ilk izlenim çok önemli ;) Güzelce yüzümü temizledim ( bıyık ve çenedeki ufak kılları aldım ) kaşlarımı düzelttim ve yarın için kıyafetlerimi hazırladım ;)
Hatta bugün dışarı çıktığımda kendime güzel bir kalın kaplı defter aldım not tutmak için ;)

Sabah zaten güzelce kahvaltımı yapıp öyle çıkacağım evden ama ne kadar süreceğini bilmediğim için yanıma 1 adet yaban mersinli Kefir ve biraz ceviz götüreceğim ;)
Eğitimin olduğu yerde yemek yenecek bir yer yok ki zaten öyle uzun yemek molası yapılacağını düşünmüyorum ;)
Hee tabi iyicede hazırlıksız gitmek istmiyorum olurda uzarsa yanımda açlığımı bastırsın diye birşeyler olsun dedim ;) Sabah birde ufak şişe su alırım ;)

Birazdanda güzelce duşumu alır yatarım ;) aslında sabahmı alsam diye düşünüyorum ama saçlarım ıslak pek çıkmak istemiyorum ( evdeki fön bozuldu daha doğrusu çalışıyor ama nefesle üflesem daha çok rüzgar yapar :D )

İnşallah keyifli geçerde şu 4 günüde rahat atlatırım ;)

İyi gclr kizlar 40 mevlidimizide yaptık çok şükur geldik çok kalabalıktı güzel geçti az önce aklımdan kp bizim eve girişi geldi koltukta oturusu vs dağ gibi bir adamdı heybetli tonton beyaz saçlı iyi kalpli ağzı kuranli özledim babamı:KK42:
Allah rahmet eylesin canım bu dünyadaki emanetini teslim etmiş Rabbim öteki dünyada amel defterini sağ elinden verenlerden eylesin inşallah

@afy2646 canım sen diyince araştırdım da bu çayı demir eksikliğine de çok iyi geliyomuş 7 aylık oğluma da bi kaç çay kaşığı versem bişey olur mu

Canım sen yine doktora danış ama benim büyük kıza Almanyadaki çocuk doktoru bebek çayı içirebilirsin demişti ve onun içinde de vardı ;)

İyi gclr kizlar 40 mevlidimizide yaptık çok şükur geldik çok kalabalıktı güzel geçti az önce aklımdan kp bizim eve girişi geldi koltukta oturusu vs dağ gibi bir adamdı heybetli tonton beyaz saçlı iyi kalpli ağzı kuranli özledim babamı:KK42:

Rabbim mekanını cennet etsin ....Aminnnnn
Cidden çok zor hayal gibi geliyor insan inanamıyor :KK43:
Benim Kp geçmişte bana maddi manevi çok zarar verdiği halde bazen aklıma geldikçe dua ediyorum Rabbim af etsin çok ağlattı ama yinede iyi günümüzde çok oldu :KK66: keşke bazı şeyleri yapmasaydı acaba şu anda onun azabını çekiyormu diye üzülüyorum :KK43:
Ne mutlu KPne ki çok iyi biri olarak anılıcak ve her fırsatta hayır duası alacak :KK68:

Rabbim bizlerede ileride iyi olarak anılmayı nasip eder inşallah...Aminnnnnnnn

Koridorda çıktım KV uyumamış oda odasından aynı anda cikti gördü agladigimi ağlamayı kızım benim kızlarla torunlarda ağlıyor şimdi kapattım telefonu dedi ne mutlu anne böyle güzel anlimak ne mutlu Allah bizede nasip etsin dedim

Rabbim hepinize sabırlar versin ;) Aminnnn
İnsanın yüreğindeki acı tabiki yok olmaz ama inşallah onun adına yapacağınız hayırlarla bile bir nebzede olsa hafifler ;)

Çok sağol banucum yaptığımız hayrın haddi hesabı yok esimde çok düşkündü babasına zaten kul olarak her işi tamdı rahmetlinin bunlarla da yeri garantidir artık bizlerede böylesi nasip olur inşallah ne diyelim

Çok sağol banucum yaptığımız hayrın haddi hesabı yok esimde çok düşkündü babasına zaten kul olarak her işi tamdı rahmetlinin bunlarla da yeri garantidir artık bizlerede böylesi nasip olur inşallah ne diyelim

Aminnn inşallah canım ;) Bizlerde keşke dört dörtlük yaşayabilsek ;)

Neyse kızlar ben yatıyorum ;) sabah duş alırım nasılsa Allahın izniyle 6da uyanırım yine ;)

Herkese hayırlı geceler ;)
Allah rahatlık versin

Sabah çıkmadan inşallah yazarım yine sizlere :KK15:

İyi geceler olsun inşallah herkese iki gündür misafirlerim vardı hiç girmeye fırsat bulamadım ama diyetime çok dikkat ettim nerdeyse hiç kaçamak yapmadım her gördüğüme anlatıyorum diyetteyim diye ki sonradan kaçamak yapamayım diye spor yapamadım yalnızca yarın tam gaz devam inşallah

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve güzel bir haftasonu diliyorum :KK68:

Şükür erkenden uyanabildim :KK66:
Bir yandanda kahvaltımı ederken sizlere yazayım dedim :KK48:
Okulun ilk günüymüş gibi heycan yaptım :KK48: Dün büyük kızımda kendime defter kalem hazırlayınca dalga geçiyor '' Bana bak derslerini iyi dinle gelir konuşurum öğretmeninle bir şikayet duyarsam senin kulağını çekerim '' diye :D :D :D

Alem şu kız yaaa işi gücü makara :confused:

Aralar olurmu bilmiyorum ama bugün belli olur ;) fırsatım olursa zaten anında damlarım buraya ;)

İnşallah hepimiz için her anlamda çoook başarılı bir hafta olur da hedeflerimize birer adım daha yaklaşmış oluruz :KK68:

Mekanın cennet olsun babam nurlarda yat inşallah
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Ne güzel ölümünden sonra böyle güzel anılmasi. Mevla hepimize böyle güzel anılmayı nasip etsin. Amin.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve güzel bir haftasonu diliyorum :KK68:

Şükür erkenden uyanabildim :KK66:
Bir yandanda kahvaltımı ederken sizlere yazayım dedim :KK48:
Okulun ilk günüymüş gibi heycan yaptım :KK48: Dün büyük kızımda kendime defter kalem hazırlayınca dalga geçiyor '' Bana bak derslerini iyi dinle gelir konuşurum öğretmeninle bir şikayet duyarsam senin kulağını çekerim '' diye :KK70: :KK70: :KK70:

Alem şu kız yaaa işi gücü makara :confused:

Aralar olurmu bilmiyorum ama bugün belli olur :KK66: fırsatım olursa zaten anında damlarım buraya :KK66:

İnşallah hepimiz için her anlamda çoook başarılı bir hafta olur da hedeflerimize birer adım daha yaklaşmış oluruz :KK68:
Kaptancim kursun hayırlı olsun. İnşallah başarı ile belgeni alırsın.

Neyse kızlar kuşumuda uyandırıp giydireyimde bende ufak ufak çıkarım ;)
Bakalım kaça kadar sürecek kurs ;) hemen eve gelir gelmez yazarım en kötü ihtimalle hani fırsatım olmazsa ;)

Hepinizi kocaman öpüyorum :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
Kendinize iyi bakın ;)
Buralar sizlere emanet

Back
X