- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kızlar bende yarın için hazırlandım
Malum Uygulamalı Eğitim var yarın ve ilk izlenim çok önemli
Güzelce yüzümü temizledim ( bıyık ve çenedeki ufak kılları aldım ) kaşlarımı düzelttim ve yarın için kıyafetlerimi hazırladım 
Hatta bugün dışarı çıktığımda kendime güzel bir kalın kaplı defter aldım not tutmak için
Sabah zaten güzelce kahvaltımı yapıp öyle çıkacağım evden ama ne kadar süreceğini bilmediğim için yanıma 1 adet yaban mersinli Kefir ve biraz ceviz götüreceğim
Eğitimin olduğu yerde yemek yenecek bir yer yok ki zaten öyle uzun yemek molası yapılacağını düşünmüyorum
Hee tabi iyicede hazırlıksız gitmek istmiyorum olurda uzarsa yanımda açlığımı bastırsın diye birşeyler olsun dedim
Sabah birde ufak şişe su alırım 
Birazdanda güzelce duşumu alır yatarım
aslında sabahmı alsam diye düşünüyorum ama saçlarım ıslak pek çıkmak istemiyorum ( evdeki fön bozuldu daha doğrusu çalışıyor ama nefesle üflesem daha çok rüzgar yapar
)
İnşallah keyifli geçerde şu 4 günüde rahat atlatırım
Malum Uygulamalı Eğitim var yarın ve ilk izlenim çok önemli

Hatta bugün dışarı çıktığımda kendime güzel bir kalın kaplı defter aldım not tutmak için

Sabah zaten güzelce kahvaltımı yapıp öyle çıkacağım evden ama ne kadar süreceğini bilmediğim için yanıma 1 adet yaban mersinli Kefir ve biraz ceviz götüreceğim

Eğitimin olduğu yerde yemek yenecek bir yer yok ki zaten öyle uzun yemek molası yapılacağını düşünmüyorum

Hee tabi iyicede hazırlıksız gitmek istmiyorum olurda uzarsa yanımda açlığımı bastırsın diye birşeyler olsun dedim

Birazdanda güzelce duşumu alır yatarım

İnşallah keyifli geçerde şu 4 günüde rahat atlatırım