Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hic sorma butun bildiklerim şaştı birde ablam baya kalacak en az 40 gun falan ben istedim gelsin bunaliyodum artik ama umarim dieytte bi sıkıntı olmaz
Ay evet ya benim misafirlerimde de öyle olmuştu, normal de yiyen insanlar beni görünce onlarında yemeyesi geliyor, onlar yesin diye yiyorsun çok kötü bir durum ya onlar yemeyince de suçluluk duygusu hissediyorsun

Selamün Aleyküm tekrar :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hesapta 1 saat kalıp dönecektim komşudan ama sağ olsun kızlar çok güzel eğlenince alt komşuda salmadı ;)
Baya kalabalıktı ;) bir sürüde şey hazırlamış ;)
Tabi hazır kalabalıkken bende fırsat o fırsat çaktırmadım ve sadece 4 adet sarma ve 1 kaşık makarna salatası yedim öğlenlik niyetine ;)
Biraz evvel çıktık eve bir baktım bu sefer eşini göndermiş bir tepsi yiyecekle :D akşam abide yer dedi :KK66:
Tabi ben pastadan kaçıp pasta peşimden gelince 2 çatal aldım :oops: artık akşamlık yemek yemem onun yerine koca bir bardak ayran içerim ;)

Tünaydın kızlar biraz geç oldu ama bi pazar uyuyayım dedim onu da ufaklık izin vermedi diş çıkarıyo da onla uğraşıyodum biraz huysuzlandı da yeni sakinleşti daha bende hemen geldim :KK66: bazen motivasyonum düşüyo da sonra yazılanları okuyup motive ediyorum kendimi:KK66: daha yolun başındayım şimdiden böyle oluyosa diye şeytan dürtüyo resmen ama pes etmek yok:KK66:

Kıyamam kuzuya demekki baya ağrısı var :( İnşallah bir sonraki dişleri ağrısız sızısız çıkar ;)
Kolay değil o durumda diyet yapmak ama ben inanıyorum başarabilirsin ;) Sabır canım

Selamün Aleyküm tekrar :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hesapta 1 saat kalıp dönecektim komşudan ama sağ olsun kızlar çok güzel eğlenince alt komşuda salmadı :KK66:
Baya kalabalıktı :KK66: bir sürüde şey hazırlamış :KK66:
Tabi hazır kalabalıkken bende fırsat o fırsat çaktırmadım ve sadece 4 adet sarma ve 1 kaşık makarna salatası yedim öğlenlik niyetine :KK66:
Biraz evvel çıktık eve bir baktım bu sefer eşini göndermiş bir tepsi yiyecekle :KK70: akşam abide yer dedi :KK66:
Tabi ben pastadan kaçıp pasta peşimden gelince 2 çatal aldım :oops: artık akşamlık yemek yemem onun yerine koca bir bardak ayran içerim :KK66:

Kıyamam kuzuya demekki baya ağrısı var :KK43: İnşallah bir sonraki dişleri ağrısız sızısız çıkar :KK66:
Kolay değil o durumda diyet yapmak ama ben inanıyorum başarabilirsin :KK66: Sabır canım

Insan yemek yapinca guzel yemekler cikmazmi karsisina :D normal zaman olsa gelmez.

@Huzurvemavi ve kaptanım hibiskusumu aldim iciyorum. Esimle carsiya inmistik. Aktara narcicegi dedim o da bana hibiskus getireyim hemen dedi. Esim bana bakiyor o ne diye askim latince adı sanirim bosver dedim ama gulduk baya hibiskus asagi hibiskus yukari simdi :) Onceden sekerli iciyordum ama boylede icimi guzel.

Bende menumu yazayim unutmadan

Sabah
1 su bardagi mısır gevregi
1/2 bardak süt

Ara
1 muz

Öglen
5 kasik kıymalı pırasa
Salata
Buyuk 1 bardak ayran

Ara
Hibiskus cayi

Aksam
Ton balikli sandivic
Salata

Ara
Belki 1 meyve

Spor yok
Cumadan bu yana 30 dk. sporum var.

Bugunki menum
Sabah yarim kase mercimek ceyrek lavas iki catal peynir 1 tane salam bir lokma balli ekmek

Ara yarim portakal

Oglen bir kase ispanak yemegi iki kasik yogurt

Aksam 3 parca tavuk 3 yk makarna 4 yk salata 2 dilim turp

1 litre su spor yok bacaklarim mosmor olmuş yapmadim

Kizlr menum bukadar ama cok acim hic doymadim ne sabah ne ogle ne aksam ne olacak bu halim ya

Bugunki menum
Sabah yarim kase mercimek ceyrek lavas iki catal peynir 1 tane salam bir lokma balli ekmek

Ara yarim portakal

Kizlr menum bukadar ama cok acim hic doymadim ne sabah ne ogle ne aksam ne olacak bu halim ya
Sorma ya ben de regl olucam canım acayip tatlı istiyo yemişim diye evden tüm çikolata benzeri seyleri çıkarmıştım 3 tane bebe bisküvisi yedim artık:(

Bizim evde de tatli cikolatalar cezerye cevizli sucuk ne ararsan var ve kendimi zor tutuyorum sadece cayin yaninda getirdigimde bi ısırık aliyom sadece
Sorma ya ben de regl olucam canım acayip tatlı istiyo yemişim diye evden tüm çikolata benzeri seyleri çıkarmıştım 3 tane bebe bisküvisi yedim artık:KK43:

Insan yemek yapinca guzel yemekler cikmazmi karsisina :KK70: normal zaman olsa gelmez.

Huzurvemavi Huzurvemavi ve kaptanım hibiskusumu aldim iciyorum. Esimle carsiya inmistik. Aktara narcicegi dedim o da bana hibiskus getireyim hemen dedi. Esim bana bakiyor o ne diye askim latince adı sanirim bosver dedim ama gulduk baya hibiskus asagi hibiskus yukari simdi :) Onceden sekerli iciyordum ama boylede icimi guzel.
Afiyet olsun canim ismi farkli gelsede tadi guzel odem atiyor kilo vermeye yardimci ;)
Bu ara birde aclik otu var duydunuzmu arastirin ...
Yag yakici vucudun yag tutmasina engel oluyormus ve kabizlik icin cok iyi ...
12 saat arayla demlenerek iciliyor bilginize kizlar ;)
Bugunki menum

Ara yarim portakal

Afiyet olsun canm acikinca. Tarcinli sut ic mutlaka bastirir ve tatli istegi duymazsin ;)
1 bardak ilik sute 1 cay kasigi tarcin at ve ic ...

Sorma ya ben de regl olucam canım acayip tatlı istiyo yemişim diye evden tüm çikolata benzeri seyleri çıkarmıştım 3 tane bebe bisküvisi yedim artık:KK43:
Tatli istegi icinde tarcin devadir ;)
Elmanin uzerine tarcin atip yiyebilirsin ;)

İyi aksamlar arkadaşlar. Misafir var ayrı odaya geçtim hemen menümü yazayim.

Sabah
1 yumurta
Biraz peynir
2 adet zeytin
Çok az tereyağ
2 dilim ekmek
1 bardak sut

Ara
Biraz leblebi

Öğle
4 yk kura fasulye
Bolca salata

Ara
1 tane tuzlu kurabiye

Akşam
Salata
1 dilim ekmek

Simdi de meyve yerim.
1 elma

Yürüyüş yok

T turkmenkizi86 canım sen diyince araştırdım da bu çayı demir eksikliğine de çok iyi geliyomuş 7 aylık oğluma da bi kaç çay kaşığı versem bişey olur mu

Bebegin cok kucuk canim ya bence verme.

Simdi baktim emzirme doneminde tavsiye edilmiyormus. Demekki bebegede verilmiyor.

Afiyet olsun canim ismi farkli gelsede tadi guzel odem atiyor kilo vermeye yardimci :KK66:
Bu ara birde aclik otu var duydunuzmu arastirin ...
Yag yakici vucudun yag tutmasina engel oluyormus ve kabizlik icin cok iyi ...
12 saat arayla demlenerek iciliyor bilginize kizlar :KK66:

Afiyet olsun canm acikinca. Tarcinli sut ic mutlaka bastirir ve tatli istegi duymazsin :KK66:
1 bardak ilik sute 1 cay kasigi tarcin at ve ic ...

Tatli istegi icinde tarcin devadir :KK66:
Elmanin uzerine tarcin atip yiyebilirsin :KK66:

Benim bitki caylari ile pek aram yok ya... Yesil cayi falan icemem. Bu hibiskus iyi geldi :)

KIzlar iyi akşamlar. Malum haftasonu eş çocuk derken fırsatım olmadı pek girmeye
Kahvaltı
Karışık peynir tabağı (100 gr kadar)
İki dilim et füme
Bi haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Bir çay kaşığı bal

Öğlen
Bir bardak badem sütü tarçınlı
Bir muz

Akşam
Üç yk pilav
İki dilim ızgara tavuk göğsü
Beş küçük acı Biber turşusu
Bir bardak ayran

1 saat yürüyüş

Regl yaklaşıyor ve ben şekersiz (işlenmiş şeker) hayatın 9. Gününü bitirdim:)))
Regl üzeri olmama rağmen tartıda eksilere doğru gitmek süper ;)

Gunun ozetii:KK66:
Sabah 2 bardak su
1 elma

11 gibi..
Peynir
Zeytin
Yesillik
2 d.ekmek
2 kofte
1 d.sucuk

Ara..
1 hibiskus cayi
3 yulafli biskuvi

Aksam...
1 k.mercimek corbasi
Z.Pirasa yemegi
Yesillik

Su.2.5 lt
Spor 20 dak
H.toplam spor = 60 dk.
Çok iyi menü tam tarzım;) sabah yiyrbildiğin kadar ye, son öğüne doğru azalt :) hem sabah yediklerin akşama kadar tok tutuyor insanı hem de gün içinde yakılıyor sabah öğünü :)

Kızlar Merhaba
Internet paketim bitti dün gece yeni yenilendi çok şükür kk bağımlılık yapmış bu gün eksiklik vardı üzerimde

Menü
Sabah yumurta zeytin peynir bir tatlı kaşığı bal bir buçuk dilim ekmek

Öğlen sebze yemeği iki dilim ekmek

Ara muz

Aksam hamsi tava salata iki dilim ekmek

Muz

Yarım saat spor

Benimde regl yaklaşıyor
Yarın daha fazla spor yapacağım uzerimdeki kötü enerjiyi atmak istiyorum

Oturdugum yerden kalkasim gelmiyor
Fizik olarakta ruh olarakta yoruldum mu ne?

Bu arada E elifdnzzz Nerelerdesin kız sesin çıkmıyor yoksa yazdinda benmi görmedim
Geçmişi okuyup geliyorum

Back
X