Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sabah malum su terapisi
Kahvaltım
İki haşlanmış yumurta
Yarım havuç
Yarım avokado
İki kk kaşar
4 zeytin
Bir inçe dilim tb ekmeği
Yeşil çay

Öğlen
Yarım portakal yarım armut

Akşam
1,5 kepçe sebzeli mercimek çorbası
Üç yemek kaşığı pirinç pilavı
4 ızgara köfte
Bi kase salata
30 gr haşlanmış şeker pancarı
( şeker diyeti nedeniyle doğal/ sağlıklı şeker almak için)
Bir bardak ayran

Bi de ben böyle yazınca gözünüze çok gibi görünebilir ama porsiyonlarım kuş yemi kadar. Benim amacım tek tip beslenmeyip herşeyden azar azar da olsa gün içinde almak.

Merhaba kızlar hepinize tşk ederim güzel dilekleriniz için

Kızkardeşim biraz önce evine gitti eşiyle
Sancısı var ama düzenli değil

Söyledim evlat isteyen kullarinin dualarini kabul et Rabbim diye dua et dedim
Tamam abla dedi

Diademe Diademe canım adinidi şimdi msj atarım mutlaka dua eder
Kardeşimin ilk ismide Arife iki ismi var tesadüfe bak ;)

Canim hosgeldin oncelikle kaptanimiz birazdan gelip kirallari yazar istikrarli olursan tabikide sende gruba katilabilirsin
Merhaba kızlar bende tek başına sürekli diyete başlayıp 2. Gün bırakanlardanım tesadüfen nette dolaşırken gördüm bu grubu bende size katılmak istiyorum lütfen beni de aranıza alın ne yapmam lazım gruba katılmak için

Sabah malum su terapisi
Kahvaltım
İki haşlanmış yumurta
Yarım havuç
Yarım avokado
İki kk kaşar
4 zeytin
Bir inçe dilim tb ekmeği
Yeşil çay

Öğlen
Yarım portakal yarım armut

Akşam
1,5 kepçe sebzeli mercimek çorbası
Üç yemek kaşığı pirinç pilavı
4 ızgara köfte
Bi kase salata
30 gr haşlanmış şeker pancarı
( şeker diyeti nedeniyle doğal/ sağlıklı şeker almak için)
Bir bardak ayran

Bi de ben böyle yazınca gözünüze çok gibi görünebilir ama porsiyonlarım kuş yemi kadar. Benim amacım tek tip beslenmeyip herşeyden azar azar da olsa gün içinde almak.
canim cok meyvede kilo aldiriyo haberin oksun digal seker die fazla yersen meyve sekeri vucutta yaga dönüşüyor

Bu arada elestirmek icin demiyorum bilmiyorsan uyarayim cnm bi ara ne guzel banu ablayla ve grupça karbonhitrat diyeti yapiyodul sahi kizlar niye biraktik biz o işi

Mercimek corbasi yarim avakado yarim armut seker pancari ve pilav malum ekmek hepsi karbonhitrat fazla almissin gerci hepsinden az az tuketmissin ama yinede dikkat etmen cok daha guzel sonuçlar cikaracak

Yediklerim ...
Sabah
1 elma

Peynir
Zeytin
Yesillik
2 d.kizarmis ekmek
Az tere yag

Oglen
2 incir
2 ceviz
1 kivi

Aksam
Ispanak yemegi
Salata
Ton balikli makarna 2 kasik

2.5 lt su
45 dak yuruyus
Dun 30 dak yuruyus
Bu aralar pek giremedim
Sanki ben ugrastikca kilo aliyorum pek iyi degilim kizlar :(

Canim hosgeldin oncelikle kaptanimiz birazdan gelip kirallari yazar istikrarli olursan tabikide sende gruba katilabilirsin

canim cok meyvede kilo aldiriyo haberin oksun digal seker die fazla yersen meyve sekeri vucutta yaga dönüşüyor

Bu arada elestirmek icin demiyorum bilmiyorsan uyarayim cnm bi ara ne guzel banu ablayla ve grupça karbonhitrat diyeti yapiyodul sahi kizlar niye biraktik biz o işi

Mercimek corbasi yarim avakado yarim armut seker pancari ve pilav malum ekmek hepsi karbonhitrat fazla almissin gerci hepsinden az az tuketmissin ama yinede dikkat etmen cok daha guzel sonuçlar cikaracak
Meyveler oğlumun öğlen meyvesinin kalanlarıydı :))) dediğim gibi yazıya dökünce çok görünüyor ama tabağa bakınca kuş kadar hepsi :)

Merhaba kızlar bende tek başına sürekli diyete başlayıp 2. Gün bırakanlardanım tesadüfen nette dolaşırken gördüm bu grubu bende size katılmak istiyorum lütfen beni de aranıza alın ne yapmam lazım gruba katılmak için
Hoşgeldın canım bişey yapmana gerek yok kac kilodasın hedefin ne söylersen kaptancıgım kaydeder 2hafta sonra kisteye dahıl olabılıyosun
ilk sayfayi kuralları oku ben kaptan yardımcısı
Kaptanımız oynakbasi34 oynakbasi34
günlük enaz 5mesaj istiyoruz elinden geldigince
menülerini ve sporunuda yazarsan kaptanim
kaydeder
Tekrar hoşgeldin

Merhaba kızlar hepinize tşk ederim güzel dilekleriniz için

Kızkardeşim biraz önce evine gitti eşiyle
Sancısı var ama düzenli değil

Söyledim evlat isteyen kullarinin dualarini kabul et Rabbim diye dua et dedim
Tamam abla dedi

Diademe Diademe canım adinidi şimdi msj atarım mutlaka dua eder
Kardeşimin ilk ismide Arife iki ismi var tesadüfe bak :KK66:
Cok sagol canım Allah razı olsun sendende adaşımdanda

Su perisi86 Su perisi86 cnm inşallah saglikli bi sekilde kardeşin de dofum yapar ne zordur simdi 40 haftayi beklemek hele ilk bebekse ben 37. Haftada niye gelmiyo die artik patlamak üzereydim meraktan rabbim bir avazda doğurtsun insallh
Sağol canım 40haftayi dolduruyor
Şimdi msj attı yarım saatte kasiklarina ağrı giriyor patlayacak gibi oluyor adet sancısı gibi diyor
Rabbim bi avazda dogurmasini nasip etsin
Yanımdan gittiğinden beri içim acıyor napiyor şimdi diye onu ben buyuttum
Ama hala elinden tutup gezdirdigim küçük kardeşim benim

canim cok meyvede kilo aldiriyo
Hoşgeldın canım bişey yapmana gerek yok kac kilodasın hedefin ne söylersen kaptancıgım kaydeder 2hafta sonra kisteye dahıl olabılıyosun
ilk sayfayi kuralları oku ben kaptan yardımcısı
Kaptanımız oynakbasi34 oynakbasi34
günlük enaz 5mesaj istiyoruz elinden geldigince
menülerini ve sporunuda yazarsan kaptanim
kaydeder
Tekrar hoşgeldin
Hoşbuldum teşekkür ederimm şu an 81 kiloyum uzun vadede hedefim 60 işten fırsat buldukça yazarım tekrar teşekkürler

Back
X