- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar bende tek başına sürekli diyete başlayıp 2. Gün bırakanlardanım tesadüfen nette dolaşırken gördüm bu grubu bende size katılmak istiyorum lütfen beni de aranıza alın ne yapmam lazım gruba katılmak için
canim cok meyvede kilo aldiriyo haberin oksun digal seker die fazla yersen meyve sekeri vucutta yaga dönüşüyorSabah malum su terapisi
Kahvaltım
İki haşlanmış yumurta
Yarım havuç
Yarım avokado
İki kk kaşar
4 zeytin
Bir inçe dilim tb ekmeği
Yeşil çay
Öğlen
Yarım portakal yarım armut
Akşam
1,5 kepçe sebzeli mercimek çorbası
Üç yemek kaşığı pirinç pilavı
4 ızgara köfte
Bi kase salata
30 gr haşlanmış şeker pancarı
( şeker diyeti nedeniyle doğal/ sağlıklı şeker almak için)
Bir bardak ayran
Bi de ben böyle yazınca gözünüze çok gibi görünebilir ama porsiyonlarım kuş yemi kadar. Benim amacım tek tip beslenmeyip herşeyden azar azar da olsa gün içinde almak.
Meyveler oğlumun öğlen meyvesinin kalanlarıydı :))) dediğim gibi yazıya dökünce çok görünüyor ama tabağa bakınca kuş kadar hepsi :)Canim hosgeldin oncelikle kaptanimiz birazdan gelip kirallari yazar istikrarli olursan tabikide sende gruba katilabilirsin
canim cok meyvede kilo aldiriyo haberin oksun digal seker die fazla yersen meyve sekeri vucutta yaga dönüşüyor
Bu arada elestirmek icin demiyorum bilmiyorsan uyarayim cnm bi ara ne guzel banu ablayla ve grupça karbonhitrat diyeti yapiyodul sahi kizlar niye biraktik biz o işi
Mercimek corbasi yarim avakado yarim armut seker pancari ve pilav malum ekmek hepsi karbonhitrat fazla almissin gerci hepsinden az az tuketmissin ama yinede dikkat etmen cok daha guzel sonuçlar cikaracak
Hoşgeldın canım bişey yapmana gerek yok kac kilodasın hedefin ne söylersen kaptancıgım kaydeder 2hafta sonra kisteye dahıl olabılıyosunMerhaba kızlar bende tek başına sürekli diyete başlayıp 2. Gün bırakanlardanım tesadüfen nette dolaşırken gördüm bu grubu bende size katılmak istiyorum lütfen beni de aranıza alın ne yapmam lazım gruba katılmak için
Cok sagol canım Allah razı olsun sendende adaşımdandaMerhaba kızlar hepinize tşk ederim güzel dilekleriniz için
Kızkardeşim biraz önce evine gitti eşiyle
Sancısı var ama düzenli değil
Söyledim evlat isteyen kullarinin dualarini kabul et Rabbim diye dua et dedim
Tamam abla dedi
Diademe canım adinidi şimdi msj atarım mutlaka dua eder
Kardeşimin ilk ismide Arife iki ismi var tesadüfe bak![]()
Sağol canım 40haftayi dolduruyorSu perisi86 cnm inşallah saglikli bi sekilde kardeşin de dofum yapar ne zordur simdi 40 haftayi beklemek hele ilk bebekse ben 37. Haftada niye gelmiyo die artik patlamak üzereydim meraktan rabbim bir avazda doğurtsun insallh
Canim hosgeldin oncelikle kaptanimiz birazdan gelip kirallari yazar istikrarli olursan tabikide sende gruba katilabilirsin
canim cok meyvede kilo aldiriyo
Hoşbuldum teşekkür ederimm şu an 81 kiloyum uzun vadede hedefim 60 işten fırsat buldukça yazarım tekrar teşekkürlerHoşgeldın canım bişey yapmana gerek yok kac kilodasın hedefin ne söylersen kaptancıgım kaydeder 2hafta sonra kisteye dahıl olabılıyosun
ilk sayfayi kuralları oku ben kaptan yardımcısı
Kaptanımızoynakbasi34
günlük enaz 5mesaj istiyoruz elinden geldigince
menülerini ve sporunuda yazarsan kaptanim
kaydeder
Tekrar hoşgeldin