Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kızlar nasılsınız
75 dk koşu bandında yürüdüm bugün kahvemi iciyorum şuan
KV evde malum kp vefat etti yanımda uzanmış yatıyor :)) hep oğlunun sevdiği yemekleri yapıyor benim düzeni bozdular diet hak getire(
çok sağol canım beni mahçup ediyorsunuzNe güzel tanımadan birbirimizi kalpten kalbe bir yol oluşmuş buradaEsrasi sanada soylemesemde dua ettim kaç gündür sikintidasin biliyorum Allah eşinle güzel günler göstersin sana
Duayi unuttun mu canım dun icin okumadinKızlar 2fincan kuru limon parcalı yeşil cay içtim ,içtiğimden beri karnım gurul gurul metobolizma bukadar cabuk hızlanırmı ki ya hu
Aksam olmadi ama ben bugunku menumu paylasayim
Sabah
5 zeytin
Domates
1.5 dilim cavdarli ekmek
Ara
1 elma
Oglen
1 kase corba
4 yemek kasigi sebze yemegi
Salata az yagli
1 dilim ekmek
Ara
1 galeta
2 3 kasik yogurt
Aksam
1 yumurlatali melemen
1 dilim ekmek
Ara
Tarcinli sut meyve
35 dk yuruyus
Bugun ogretmenler odasinda yedim yemegimi. Bizim ucretliler yine yemek getirmemis. Bogazima dizildi ikram ettim ama yemediler. Birde zayiflama urunleri satan biri var malum marka ay bir basladi. Diyet listeme bakti. Cok az dedi. Diyetisyenin yanliş yapiyor cok ac kaliyorsun vs vs. Zaten cok acıkmış oluyorum ara öğünler bastırıyor. Kulak asma dedim kendi kendime...
Kızlar 2fincan kuru limon parcalı yeşil cay içtim ,içtiğimden beri karnım gurul gurul metobolizma bukadar cabuk hızlanırmı ki ya hu
Merhaba kizlar nasilsinzu aksam yemegimi de yedim cok sukur rabbim kimseyi açlıkla sinamasin bu aralar iki ogun yiyom ama halada gram verememisim tek gecen bi delirdiğim olmustu.
Bugun yediklerim
Sabah ispanak uzerine 2 yumurta kirdim 2 ince dilim kaşar uc dört lokmalik ekmek 2 zeytin
Ara yesilcay kizimin 3 tane cicibebe bisküvisinden (bu arada en sevdigim bisküvilerdendir)
Neyse aksam yarim tabak bulgur pilavı (bugun cok oldu ama acliga dayanamadim) neyse 3 kofteli sulu yemek iki tanecik tursu
2 litre su
30 dk spor
Yazdım görmedinmi kuzum okudumDuayi unuttun mu canım dun icin okumadin
Gormemisim bugun siradaki arkadasa gectikYazdım görmedinmi kuzum okudum
Onada okudum canımGormemisim bugun siradaki arkadasa gectik
Selamün Aleyküm kızlar tekrar
Yatak odam bitti çok şükürmeğer ne çok ütülenmeyecek varmış
kendi gözümde büyümüş hepsi bir arada durunca
Yarında ütülerimi yaptımmı tamamdır
Birazdan hazırlanıp arkadaşa gideceğizSağ olsun ille yemeğe gelin diye ısrar etti
hem daha uzun vakit geçirmiş oluruz birlikte dedi
Artık gece gelince uzun uzun sohbet ederizçok geç gelmeyiz malum yarın okul var
Canım menün gayet güzelsen bakma o distirübütörlere
herkes para kazanma peşinde maalesef
Birde şimdi baktım spor listesine sporunu yazarken ( inşallah yanlış değildir ) bu hafta cumadan beri sadece bugün mü spor yaptın yoksa benmi gözden kaçırdımhaksızlık olmasın diye sorayım istedim
Aaa cidden okadar çabuk hızlandırırmıben pek sevmem aslında yeşil çayı ama işe yarıyorsa bende öyle yapayım
Ohhh afiyet olsun canımbence stres yapma kendine oda etkiliyor
Canım harikasın valla sporunda süper devam ediyorbu hafta birinciliğe gidiyorsun spor konusunda
![]()