Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Slm kızlar nasılsınız

Aleyküm selam canım ;) İyiyiz şükür seni sormalı ;)

75 dk koşu bandında yürüdüm bugün kahvemi iciyorum şuan

Ohhhh süpersin canım ;) hemen kayıt ettim canım sporunuda ;)

KV evde malum kp vefat etti yanımda uzanmış yatıyor :)) hep oğlunun sevdiği yemekleri yapıyor benim düzeni bozdular diet hak getire :KK43:(

Allah yardımcın olsun canım işin cidden zor ;)
KV kısa süreliğinemi yanınızda yoksa kalıcımı o_O
Hayır kalıcı değilse bence çok çok uzun süre kalmasın sizde yoksa yalnız yaşamaya alışamaz :KK43:
Benim KP vefaat ettiğinde KV direk Annesinin evine geçti 4 sene onun yanında yaşadı vefat edene kadar sonrasında kendi evine geçince bir kaç gün çok zorluk çekti ve hep dedi keşke eşim vefat ettikten sonra yatmayada olsa kendi evime geçseydim diye ;)
İnşallah gönlünce olurda KVde kendi evine kısa süre sonra geçer sizinde eski düzeniniz yerine gelir ;)

Aksam olmadi ama ben bugunku menumu paylasayim

Sabah

5 zeytin
Domates
1.5 dilim cavdarli ekmek

Ara

1 elma

Oglen
1 kase corba
4 yemek kasigi sebze yemegi
Salata az yagli
1 dilim ekmek

Ara
1 galeta
2 3 kasik yogurt

Aksam
1 yumurlatali melemen
1 dilim ekmek

Ara
Tarcinli sut meyve

35 dk yuruyus

Bugun ogretmenler odasinda yedim yemegimi. Bizim ucretliler yine yemek getirmemis. Bogazima dizildi ikram ettim ama yemediler. Birde zayiflama urunleri satan biri var malum marka ay bir basladi. Diyet listeme bakti. Cok az dedi. Diyetisyenin yanliş yapiyor cok ac kaliyorsun vs vs. Zaten cok acıkmış oluyorum ara öğünler bastırıyor. Kulak asma dedim kendi kendime...

Merhaba kizlar nasilsinzu aksam yemegimi de yedim cok sukur rabbim kimseyi açlıkla sinamasin bu aralar iki ogun yiyom ama halada gram verememisim tek gecen bi delirdiğim olmustu.

Bugun yediklerim
Sabah ispanak uzerine 2 yumurta kirdim 2 ince dilim kaşar uc dört lokmalik ekmek 2 zeytin

Ara yesilcay kizimin 3 tane cicibebe bisküvisinden (bu arada en sevdigim bisküvilerdendir)

Neyse aksam yarim tabak bulgur pilavı (bugun cok oldu ama acliga dayanamadim) neyse 3 kofteli sulu yemek iki tanecik tursu

2 litre su
30 dk spor

Selamün Aleyküm kızlar tekrar

Yatak odam bitti çok şükür ;) meğer ne çok ütülenmeyecek varmış :D kendi gözümde büyümüş hepsi bir arada durunca ;)
Yarında ütülerimi yaptımmı tamamdır ;)

Birazdan hazırlanıp arkadaşa gideceğiz ;) Sağ olsun ille yemeğe gelin diye ısrar etti ;) hem daha uzun vakit geçirmiş oluruz birlikte dedi ;)

Artık gece gelince uzun uzun sohbet ederiz ;) çok geç gelmeyiz malum yarın okul var ;)

Aksam olmadi ama ben bugunku menumu paylasayim

Sabah

5 zeytin
Domates
1.5 dilim cavdarli ekmek

Ara

1 elma

Oglen
1 kase corba
4 yemek kasigi sebze yemegi
Salata az yagli
1 dilim ekmek

Ara
1 galeta
2 3 kasik yogurt

Aksam
1 yumurlatali melemen
1 dilim ekmek

Ara
Tarcinli sut meyve

35 dk yuruyus

Bugun ogretmenler odasinda yedim yemegimi. Bizim ucretliler yine yemek getirmemis. Bogazima dizildi ikram ettim ama yemediler. Birde zayiflama urunleri satan biri var malum marka ay bir basladi. Diyet listeme bakti. Cok az dedi. Diyetisyenin yanliş yapiyor cok ac kaliyorsun vs vs. Zaten cok acıkmış oluyorum ara öğünler bastırıyor. Kulak asma dedim kendi kendime...

Canım menün gayet güzel ;) sen bakma o distirübütörlere ;) herkes para kazanma peşinde maalesef :(
Birde şimdi baktım spor listesine sporunu yazarken ( inşallah yanlış değildir ) bu hafta cumadan beri sadece bugün mü spor yaptın yoksa benmi gözden kaçırdım ;) haksızlık olmasın diye sorayım istedim ;)

Kızlar 2fincan kuru limon parcalı yeşil cay içtim ,içtiğimden beri karnım gurul gurul metobolizma bukadar cabuk hızlanırmı ki ya hu

Aaa cidden okadar çabuk hızlandırırmı ;) ben pek sevmem aslında yeşil çayı ama işe yarıyorsa bende öyle yapayım ;)

Merhaba kizlar nasilsinzu aksam yemegimi de yedim cok sukur rabbim kimseyi açlıkla sinamasin bu aralar iki ogun yiyom ama halada gram verememisim tek gecen bi delirdiğim olmustu.

Ohhh afiyet olsun canım ;) bence stres yapma kendine oda etkiliyor ;)

Bugun yediklerim
Sabah ispanak uzerine 2 yumurta kirdim 2 ince dilim kaşar uc dört lokmalik ekmek 2 zeytin

Ara yesilcay kizimin 3 tane cicibebe bisküvisinden (bu arada en sevdigim bisküvilerdendir)

Neyse aksam yarim tabak bulgur pilavı (bugun cok oldu ama acliga dayanamadim) neyse 3 kofteli sulu yemek iki tanecik tursu

2 litre su
30 dk spor

Canım harikasın valla sporunda süper devam ediyor ;) bu hafta birinciliğe gidiyorsun spor konusunda ;)

Merhaba arkadaşlar. Henüz aksam yemegimi yemedim ama isim olduğundan menümü simdi paylaşmak istiyorum.

Sabah
1 yumurta
Peynir
3 zeytin
1 cay k tahin

Öğle
1 kase mercimek çorbası
4 y k yumurtalı kıyma
Bol salata

Ara
1 bardak leblebi
1 adet rondo

Aksam

Yine çorba içerim ve belki küçük bir dilim ekmek

2 lt su
1,5 saat yürüdüm

Kızlar bisey soracam ben çubuk kraker yemeyi çok severim diyette olunduğunda sakıncası var mi merak ediyorum ya da nekadar temeliyim. Önerilerinizi bekliyorum.

Sporda birincilige gidiyom ama kilo olarak en geride ben kaldim :KK48:
Selamün Aleyküm kızlar tekrar

Yatak odam bitti çok şükür :KK66: meğer ne çok ütülenmeyecek varmış :KK70: kendi gözümde büyümüş hepsi bir arada durunca :KK66:
Yarında ütülerimi yaptımmı tamamdır :KK66:

Birazdan hazırlanıp arkadaşa gideceğiz :KK66: Sağ olsun ille yemeğe gelin diye ısrar etti :KK66: hem daha uzun vakit geçirmiş oluruz birlikte dedi :KK66:

Artık gece gelince uzun uzun sohbet ederiz :KK66: çok geç gelmeyiz malum yarın okul var :KK66:

Canım menün gayet güzel :KK66: sen bakma o distirübütörlere :KK66: herkes para kazanma peşinde maalesef :KK43:
Birde şimdi baktım spor listesine sporunu yazarken ( inşallah yanlış değildir ) bu hafta cumadan beri sadece bugün mü spor yaptın yoksa benmi gözden kaçırdım :KK66: haksızlık olmasın diye sorayım istedim :KK66:

Aaa cidden okadar çabuk hızlandırırmı :KK66: ben pek sevmem aslında yeşil çayı ama işe yarıyorsa bende öyle yapayım :KK66:

Ohhh afiyet olsun canım :KK66: bence stres yapma kendine oda etkiliyor :KK66:

Canım harikasın valla sporunda süper devam ediyor :KK66: bu hafta birinciliğe gidiyorsun spor konusunda :KK66:

Back
X