Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

9 .takima gitmek istiyorum olmazsa 4.takim seni ve digerlerini özleyeceğim

Tamamdır canım cumaya kadar hangisi olacağını bana bildirirsin ;) Bizde seni özleyeceğiz canım ama nasıl mutlu olacaksan öyle olsun ;)

Banu abla benim baslangic kilom 82 neden heryerde 80 die belirtilmis cuma bildirim analizlerinde bi yanlislikmi yapildi acaba oynakbasi34 oynakbasi34

Kuzum sanırım yanlışlık yapıldı ama senin için bir sıkıntı teşkil ederse düzeltilmesini talep ederiz olmadı ;) yarışma açısından bir sıkıntı olmaz ;)

Kizlar bu hafta gunluk 1200 kalori almak istiyorum nasil hesaplayacagim yada bir hafta boyunca bana hesaplamada yardimci olacak arkadaslarim varmi

Canım internetten bakabilirsen o zaman diyetarkadaşım var ama uygulaması varmı bilmiyorum ;)
birde kaloricetveli vardı sanırım ;)

merhabalar herkeze benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim 70 kiloyum boyum 160 ilk etapta bi 10 kilo vermek istiyorum tavsiyeleriniz olursa eski üyeler olarak çok mutlu olurum günlük diyet harici siz neler yapıyorsunuz uyguladığınız püf noktaları varmı

Aramıza hoş geldin canım ;)
Bendeniz Takım Kaptanı Banu :KK28: 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim ve istanbulda yaşıyorum :KK48: Maalesef rekorum 124.5 kgdu ama şükür 110 kgyu gördüm ve inşallah yaza kadar birlikte çok daha güzel kilolar verip hedeflerimize yaklaşırız ;)

Kuralları ufak hatırlatayım;

Her üyeden günde en az 5 mesaj bekliyorum

Hepimiz her gün menülerimizi ve yapıyorsak ( zorunlu değil ) spor sürelerimizi yazıyoruz
( aynı gün yazamazsak bile ertesi gün yazıyoruz menüleri )
Spor yapanlar arasında takım içinde bir derecelendirme yapıyoruz ;) hem motive ediyor hemde herkes takım içinde birinci olup motive olmak için biraz daha spor yapmaya gayret ediyor ;)

Her cuma sabahdan en geç öğlen 2ye kadar kilolarımızı bir önceki haftanın kilosuyla ( farkıda belirterek ) bildiriyoruz ;) Ben TAkım listesini yapıp paylaşım alanına taşıyorum onları ;)
Yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü bildirimde takım listesine dahil olabiliyorlar ( istikrarlı olanların devam etmesi için maalesef esnetemeyeceğim tek kural ;) )

Cuma işi çıkan mutlaka Perşembe akşamından bildirimini yapıyor ;)

Başkada kuralımız yok şu anda hani istediğim sadece kalıcı, istikrarlı ve motive edecek şekilde bol paylaşımlarımzın olması ve yaza kadar hedeflerimize yakınlaşmak ;)

Bu arada birde bana mezun olmayı düşündüğün hedefi yazarsan sevinirim ( daha sonra o hedefe ulaşınca devam etmek istersen biraz daha aşağı çekebiliriz hedefini )
Şimdiden başarılar dilerim :KK60:

Hayirli aksamlar kizlar oglumu uc gundur uyutamiyorum gunduzleri. Daha iki yasinda ve uyumasi gerek. Uyumadigi icinde kafasini surekli bir yerlere vuruyor. Gecen annemlerde kalorifere vurmus. Benim telefonumdan video izlemek istiyor. Egitici videolara baktiyordum ama simdi cizgi filim karakterlerinin oldugu videolari falan izliyor. Esimle onun yaninsa telefonu elimize almama karari verdik. Giremedim o yuzden. Calisan anne olmak zormus :KK43:

Bugunki menum

Sabah
2 kibrit kutusu peynir
2 dilil kepek ekmek
Domates salata

Ara

1 meyve

Oglen

Yagsiz peynirli tost
Ayranda vardi ben icmedim

Ara

Yarim muz

Aksam

6 kasik kiymali pirasa yemegi
2 dilim ekmek
Yogurt

Ara
1 su bardagi süt
1 muz

1 fincan sekersiz turk kahveside ictim

Su 2 lt

Misafir geldi onlara tatli ikram ettim ama ben yemedim. Oglumun israri ile 2 tane badem sekeri yedim. Garibim bugun yedigi herseyi bana yedirmeye calisti anne sende ye diye :)

Allah yardımcın olsun canım ;) gerçekten işin zor hem kıyamazsın ona hemde bir yandan kuralları olsun istersin ;)
Yine sen bilirsin ama şu anda tam sizi parmağında oynatacak yaşta ;) ağlayarak en kötü ihtimalle herşeyi elde etmeye çalışır ;) karı koca buna sakın müsaade etmeyin çünkü bir kere taviz verince devamı gelir ;)
Uyumayı red etsede öğlenleri en azından bir yarım saatte olsa yataktan yatmasını sağla ;) artık kim bakıyorsa o tvyi ve her türlü dikkatini dağıtacak şeyi kapatsın ve uyumasada vücudunun dinlenmesini sağlasın ;)

Hani yanlış anlama eleştirmek adına demiyorum ama ben büyük kızımada küçük kızımada okula başlayana kadar hep öğle uykusu yaptırdım ;) heee çok direndikleride oldu hatta ağladıkları ama o an kesinlikle katı durdum ve hayır uyumasanda yatacaksın dedim ve uykum yok diyen cadılar her defasında 10 dakika sonra baygın düşüyorlardı :D o yarım saat bile onları okadar kendine getiriyordu ki inan küçük kuşum 7 yaşında hala bazen çok yorulduğunda yalpalar ayağı takılır hemen senin uykun geldi belli hadi koltuğa uzan bakalım biraz diyorum :D kızıyor ben bebek değilim diye ama ben bana bak dediğim an hemen tamam tamam diye koltuğa uzanır :D ve 5 dakika sonra hırıltıları gelir uyur :D

Biz yorulmuyorlar sansak bile onların uykuya çok ihtiyacı var ve onun dinç olması senide etkiler ;) Eminim sizde üstesinden gelirsiniz ve kuzuya kurallara uymayı öğretirsiniz ;)

Ilaclardan mi bilmiyorum hep acim sürekli yemek istiyorum tutamıyorum kendimi :KK43:

Canım aman diyeyim sakın açım diye daha fazla yemeğe verme kendini ;) o an oyalanacak bir meşkale bul kendine yada o an açlık hissediyorsan az bir şey yoğurt ye yada ayran iç ki bari zarar görme ;)

Artik bos saatlerimde oglen aralarimda sizlerle takilirim insallah :)

Çok fazla kasma canım bir kaç güne oturur düzene zaten ;) nasılsa fırsatın oldukça gelirsin sende buraya ;)

Allah yardımcın olsun canım :KK66: gerçekten işin zor hem kıyamazsın ona hemde bir yandan kuralları olsun istersin :KK66:
Yine sen bilirsin ama şu anda tam sizi parmağında oynatacak yaşta :KK66: ağlayarak en kötü ihtimalle herşeyi elde etmeye çalışır :KK66: karı koca buna sakın müsaade etmeyin çünkü bir kere taviz verince devamı gelir :KK66:
Uyumayı red etsede öğlenleri en azından bir yarım saatte olsa yataktan yatmasını sağla :KK66: artık kim bakıyorsa o tvyi ve her türlü dikkatini dağıtacak şeyi kapatsın ve uyumasada vücudunun dinlenmesini sağlasın :KK66:

Hani yanlış anlama eleştirmek adına demiyorum ama ben büyük kızımada küçük kızımada okula başlayana kadar hep öğle uykusu yaptırdım :KK66: heee çok direndikleride oldu hatta ağladıkları ama o an kesinlikle katı durdum ve hayır uyumasanda yatacaksın dedim ve uykum yok diyen cadılar her defasında 10 dakika sonra baygın düşüyorlardı :KK70: o yarım saat bile onları okadar kendine getiriyordu ki inan küçük kuşum 7 yaşında hala bazen çok yorulduğunda yalpalar ayağı takılır hemen senin uykun geldi belli hadi koltuğa uzan bakalım biraz diyorum :KK70: kızıyor ben bebek değilim diye ama ben bana bak dediğim an hemen tamam tamam diye koltuğa uzanır :KK70: ve 5 dakika sonra hırıltıları gelir uyur :KK70:

Biz yorulmuyorlar sansak bile onların uykuya çok ihtiyacı var ve onun dinç olması senide etkiler :KK66: Eminim sizde üstesinden gelirsiniz ve kuzuya kurallara uymayı öğretirsiniz :KK66:

Canım aman diyeyim sakın açım diye daha fazla yemeğe verme kendini :KK66: o an oyalanacak bir meşkale bul kendine yada o an açlık hissediyorsan az bir şey yoğurt ye yada ayran iç ki bari zarar görme :KK66:

Çok fazla kasma canım bir kaç güne oturur düzene zaten :KK66: nasılsa fırsatın oldukça gelirsin sende buraya :KK66:
Tamam canım

Iyi geceler kızlar
Banu abla hoşgeldin
Spor yapamadım benim kizda bir huysuzluk ağlıyor durmuyor mizmiz
Babamiz nazar duası diğer süreleri okudu
Bugün herkes ay çok tatlı ay şöyle böyle deyip durdular
Nazar Değdi kesin kuzuma neyse yarın daha fazla yaparım

Iyi geceler kızlar
Banu abla hoşgeldin

Bu bebekler huysuzlaninca annenin butun gununu mahvediyorlar. Canlari sagolsun.

Hoşgeldin banu abla inan senin eksikligin çok anlasiliyo bu takim sensiz olmaz

Bu arada degismesini istememin nedeni kilom az kaldi mezun olacagim zaman skorumun 2 kilo az olmasi emeklerime haksizlik olur diye dediydim :KK48:
Tamamdır canım cumaya kadar hangisi olacağını bana bildirirsin :KK66: Bizde seni özleyeceğiz canım ama nasıl mutlu olacaksan öyle olsun :KK66:

Kuzum sanırım yanlışlık yapıldı ama senin için bir sıkıntı teşkil ederse düzeltilmesini talep ederiz olmadı :KK66: yarışma açısından bir sıkıntı olmaz :KK66:

Canım internetten bakabilirsen o zaman diyetarkadaşım var ama uygulaması varmı bilmiyorum :KK66:
birde kaloricetveli vardı sanırım :KK66:

Aramıza hoş geldin canım :KK66:
Bendeniz Takım Kaptanı Banu :KK28: 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim ve istanbulda yaşıyorum :KK48: Maalesef rekorum 124.5 kgdu ama şükür 110 kgyu gördüm ve inşallah yaza kadar birlikte çok daha güzel kilolar verip hedeflerimize yaklaşırız :KK66:

Hepimiz her gün menülerimizi ve yapıyorsak ( zorunlu değil ) spor sürelerimizi yazıyoruz
Spor yapanlar arasında takım içinde bir derecelendirme yapıyoruz :KK66: hem motive ediyor hemde herkes takım içinde birinci olup motive olmak için biraz daha spor yapmaya gayret ediyor :KK66:

Her cuma sabahdan en geç öğlen 2ye kadar kilolarımızı bir önceki haftanın kilosuyla ( farkıda belirterek ) bildiriyoruz :KK66: Ben TAkım listesini yapıp paylaşım alanına taşıyorum onları :KK66:
Yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü bildirimde takım listesine dahil olabiliyorlar ( istikrarlı olanların devam etmesi için maalesef esnetemeyeceğim tek kural :KK66: )

Cuma işi çıkan mutlaka Perşembe akşamından bildirimini yapıyor :KK66:

Başkada kuralımız yok şu anda hani istediğim sadece kalıcı, istikrarlı ve motive edecek şekilde bol paylaşımlarımzın olması ve yaza kadar hedeflerimize yakınlaşmak :KK66:

Bu arada birde bana mezun olmayı düşündüğün hedefi yazarsan sevinirim ( daha sonra o hedefe ulaşınca devam etmek istersen biraz daha aşağı çekebiliriz hedefini )

Iyi geceler kızlar
Banu abla hoşgeldin

Hoşbulduk canım ;) Çok iyi geldi ama sizleri özledim ;)
Rabbim nazarlardan saklasın ;) bol bol nas felak okuyun canım ;)
Çoğu zaman Anne Babanın bile nazarı değer :nazar:

oynakbasi34 oynakbasi34 . Yatakta 1 saat 1.5 saat kaldigi oluyior bazen. Mutlaka sokuyorum. Annem ben olmayinca uyutuyormus. Onu daha cok seviyor. Su an kayinvalidem bakacak 1 ayligina falan. Nasil olur bilmiyorum. Insallah tekrar duzene girer.

Kayınvalidene güzellikle söylersin bak öğlen az da olsa uyutmaya çalış yoksa sana eziyet eder diye ;) İnşallah dediğin gibi düzene girer en kısa zamanda da sonrasında sen yada Annen sıkıntı yaşamazsınız ;)
Benim ufaklık cuma akşamı annemlerde kaldığında biraz geç yatmış :KK48: normalde onda kaldığında da evde olduğunda da 21:00de başlar sormaya benim uyku saatim geldi mi diye ama cuma akşamı Anneme '' Ananneciğim şimdi biz senle pijama partisi yapıyoruz ya bana mısır patlatırmısın'' demiş :KK48: Tabi Annem kırmamış birlikte mısır patlatıp yemişler sonra 22:00 gibi yatmış uyumuş itiraz etmeden, dünde ablasıyla evde tek kalınca gece 23:30a kadar oturmuş ama bugün ben gelince yine 21:00de Anneciğim hadi ben yatıyorum yarın okul var dedi :KK48: artık kime nazı geçer biliyor cimcime :KK48: benim kurallar kesin olduğu için itiraz edemiyor :KK48: Tatilde bile öyle yaptı ama şimdi okullar yine açılıyor öbür türlü sabah zor kalkar diye itiraz etmedi ;)

Hoşgeldin banu abla inan senin eksikligin çok anlasiliyo bu takim sensiz olmaz

Bu arada degismesini istememin nedeni kilom az kaldi mezun olacagim zaman skorumun 2 kilo az olmasi emeklerime haksizlik olur diye dediydim :KK48:

Kız mezun olacağın kiloya gelince ben çekerim onu biraz daha aşağı :KK66: daha yaza kadar beni zayıflatmadan bir yere gitmek yok :KK48:

Bu bebekler huysuzlaninca annenin butun gununu mahvediyorlar. Canlari sagolsun.
Aynen canım canları sağolsun
Neresinin agridigini bilsem şurup veririm
Ama her huysuzlugundada ilaç verme taraftarı değilim
Suan memede uyudu çok şükür
Aglayinca elim kolum bütün vücudum dökülüyor saniyorum
Evlat bambaşka bişey
Rabbim herkese tattirsin

Okulların açılmasıyla birlikte benim elde kurdele nakışı kursuda yarın başlıyor :KK53:
Geçen dönem cuma günüde olması gerekiyordu ama başka kurstan işi yetişmeyenlere ( hamile olanlar bebek odası hazırlığına gidiyorlarmış ve doğumları olmadan bitmesi gereken işleri varmış ) bizim o yarım günü vermişlerdi :KK53: tabi şimdi onların işi bitmiş ve bizim arada kaynayan yarım günü telafi etmek için cuma tam gün olacakmış kursumuz :KK57: yani hem pazartesi hem cuma sabah 09:00dan 16:00ya kadar kursum var ;)

Aslında cumaya deng gelmesi benim için pek iyi olmadı ama mecbur idare edeceğim artık ;) nasılsa bildirimler içinde akşam 19:00a kadar vakit var ;) benim gelmem 17:00yi bulur ama sıkıntı değil hallederim yinede rahat rahat bildirimleri ;)
Tek üzüntüm kurs olan günlerde gündüz pek sık uğrayamayacağım kurs saatlerinde ama yinede cepten teneffüslerde bakarım :KK48:
Ya Hocayla malum az zıtlaşıyoruz ( kendi zevkini bana kakalamaya çalışmasına kızıyorum sonuçta benim işim ve ben kızımın çeyizine yapıyorum ) ama o kurs bile okadar iyi geliyor ki bana ;) terapi gibi ;)

Aslında IrResistibLe_ IrResistibLe_ sen neredeydin tam hatırlayamadım ama sende biraz kafa dağıtabileceğin bir kursa falan yazılsan nasıl olur ;) İnan okadar eğlenceli geçiyorki hem birşeyler öğreniyorsun hemde terapi gibi geliyor ;)
Keşke bana yakın olsaydın birlikte giderdik inan o zaman çabucak toparlardık seni :KK60: Gerçi benimde iyi bir tedaviye ihtiyacım var :KK48: eşim uzun zamandır diyor aşkım gel bak benim psikatriye gittiğimde bir sonraki ay sende bir görün diye sonuçta o beyin felci geçirdi ama ben ondan fazla yıprandım ( oda farkında ve hep diyor yine sağlam duruyorsun okadar sıkıntıyı yaşadığın halde diye ) Ota çoka ağlıyorum bazen olmadık şeye sinirleniyorum ama sonra çok pişmanlık yaşıyorum ama inan o kursta 1 dakika bile aklıma o anlamda bir şey gelmiyor ;) hatunlarla bir yandan gülüp işimizi yapıyoruz bir yandanda biraz kendime vakit ayırmış oluyorum ;)

Tamamdır canım cumaya kadar hangisi olacağını bana bildirirsin :KK66: Bizde seni özleyeceğiz canım ama nasıl mutlu olacaksan öyle olsun :KK66:

Kuzum sanırım yanlışlık yapıldı ama senin için bir sıkıntı teşkil ederse düzeltilmesini talep ederiz olmadı :KK66: yarışma açısından bir sıkıntı olmaz :KK66:

Canım internetten bakabilirsen o zaman diyetarkadaşım var ama uygulaması varmı bilmiyorum :KK66:
birde kaloricetveli vardı sanırım :KK66:

Aramıza hoş geldin canım :KK66:
Bendeniz Takım Kaptanı Banu :KK28: 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim ve istanbulda yaşıyorum :KK48: Maalesef rekorum 124.5 kgdu ama şükür 110 kgyu gördüm ve inşallah yaza kadar birlikte çok daha güzel kilolar verip hedeflerimize yaklaşırız :KK66:

Spor yapanlar arasında takım içinde bir derecelendirme yapıyoruz :KK66: hem motive ediyor hemde herkes takım içinde birinci olup motive olmak için biraz daha spor yapmaya gayret ediyor :KK66:

Her cuma sabahdan en geç öğlen 2ye kadar kilolarımızı bir önceki haftanın kilosuyla ( farkıda belirterek ) bildiriyoruz :KK66: Ben TAkım listesini yapıp paylaşım alanına taşıyorum onları :KK66:
Yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü bildirimde takım listesine dahil olabiliyorlar ( istikrarlı olanların devam etmesi için maalesef esnetemeyeceğim tek kural :KK66: )

Cuma işi çıkan mutlaka Perşembe akşamından bildirimini yapıyor :KK66:

Başkada kuralımız yok şu anda hani istediğim sadece kalıcı, istikrarlı ve motive edecek şekilde bol paylaşımlarımzın olması ve yaza kadar hedeflerimize yakınlaşmak :KK66:

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim öncelikle hedefim şimdilik 58 inşallah benimde 6.5 yaşında bir kızım ve 3.5 yaşında bir oğlum var yarın sabah itibarıyle diyetime start vericem bilgilerimide paylaşırım sizinle

Okulların açılmasıyla birlikte benim elde kurdele nakışı kursuda yarın başlıyor :KK53:
Geçen dönem cuma günüde olması gerekiyordu ama başka kurstan işi yetişmeyenlere ( hamile olanlar bebek odası hazırlığına gidiyorlarmış ve doğumları olmadan bitmesi gereken işleri varmış ) bizim o yarım günü vermişlerdi :KK53: tabi şimdi onların işi bitmiş ve bizim arada kaynayan yarım günü telafi etmek için cuma tam gün olacakmış kursumuz :KK57: yani hem pazartesi hem cuma sabah 09:00dan 16:00ya kadar kursum var :KK66:

Aslında cumaya deng gelmesi benim için pek iyi olmadı ama mecbur idare edeceğim artık :KK66: nasılsa bildirimler içinde akşam 19:00a kadar vakit var :KK66: benim gelmem 17:00yi bulur ama sıkıntı değil hallederim yinede rahat rahat bildirimleri :KK66:
Tek üzüntüm kurs olan günlerde gündüz pek sık uğrayamayacağım kurs saatlerinde ama yinede cepten teneffüslerde bakarım :KK48:
Ya Hocayla malum az zıtlaşıyoruz ( kendi zevkini bana kakalamaya çalışmasına kızıyorum sonuçta benim işim ve ben kızımın çeyizine yapıyorum ) ama o kurs bile okadar iyi geliyor ki bana :KK66: terapi gibi :KK66:

Aslında IrResistibLe_ IrResistibLe_ sen neredeydin tam hatırlayamadım ama sende biraz kafa dağıtabileceğin bir kursa falan yazılsan nasıl olur :KK66: İnan okadar eğlenceli geçiyorki hem birşeyler öğreniyorsun hemde terapi gibi geliyor :KK66:
Keşke bana yakın olsaydın birlikte giderdik inan o zaman çabucak toparlardık seni :KK60: Gerçi benimde iyi bir tedaviye ihtiyacım var :KK48: eşim uzun zamandır diyor aşkım gel bak benim psikatriye gittiğimde bir sonraki ay sende bir görün diye sonuçta o beyin felci geçirdi ama ben ondan fazla yıprandım ( oda farkında ve hep diyor yine sağlam duruyorsun okadar sıkıntıyı yaşadığın halde diye ) Ota çoka ağlıyorum bazen olmadık şeye sinirleniyorum ama sonra çok pişmanlık yaşıyorum ama inan o kursta 1 dakika bile aklıma o anlamda bir şey gelmiyor :KK66: hatunlarla bir yandan gülüp işimizi yapıyoruz bir yandanda biraz kendime vakit ayırmış oluyorum :KK66:
Kurslar var ama gidemiyorum ki oglani bırakıp :(

Back
X