Haa bide irade timsali sennnn:) senide cok merak ediyrmm:)vee herkesiiiKızlar sohbete katilamiyorum kızım çok mizmiz hiç durmuyor uyuyunca yazarım mutlaka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haa bide irade timsali sennnn:) senide cok merak ediyrmm:)vee herkesiiiKızlar sohbete katilamiyorum kızım çok mizmiz hiç durmuyor uyuyunca yazarım mutlaka
Teşekkür ederim canımAyyy canim cok gecmis olsun
Gecmis olsun canim sadaka ver insTeşekkür ederim canım
Canım geçmiş olsunE elifdnzzz geçmiş olsun..
Günaydınlar arkadaşlar..
Dün iş çıkışı teyzeme gideyim dedim ne zamandır görüşemiyoruz. Minibüse müsait biryerde inebilir miyim dediğimi hatırlıyorum. Sonra bir baktım yerde yatıyorum... Minübüs kapısını erken açmış bende adımımı atınca savurdu beni. Çok şükür büyük birşey yok. Bacaklarım acıyor ama...
Tabi böyle olunca teyzem sen aç kaldın da böyle oldu diye zorla yemek yedirdi ama aç falan değildim. Tavuk günümdeydim çünkü. Ama dünkü yemek yememe rağmen sabah 66,6 çıktım. Bu beni mutlu etti...
Ahh nerde bende irade canım ya biraz daha iradeli olsam daha fazla kilo verirdimHaa bide irade timsali sennnn:) senide cok merak ediyrmm:)vee herkesiii
Cok teşekkürler canımDiademe canım sanada maşallah duru bir guzelligin var
Geberik ben :))
Kizlar boydan resimde koydum bkmak isteyenler![]()
Saat 11 de
Sabah bir haslama yumurta biraz peynir yesilcay ceyrek lavas 3 zeytin iki uc catal domates salatalik
16 da
Ara bir muz iki tane baklavatvde yerken gordum dayanamadim bende koşup iki tane yedim
18.de
Aksam 6 parca kanat but karisimi 4 yk makarna 3 yk yogurt
40 dk yürüyüş
20 dk bisiklet cevirme
20 dk dans (sacmalamasyon dansı)
2.5 litre su
Evet cokmu yedim lutfen dusuncelerinizi paylaşırsanız sevinirim
İyi akşamlar kızlar
Biliyorum hep aynı konuyla sizi sıkıyorum
En son yaptırdıgımız test sonuçlarını doktora gondermiştim cevap vermiş
Ben yazdıklarını kısaca şöyle acıklayım ;
Size uyguladıgımız tedavıden bi sonuc alamadık yapabilecegimiz herşeyi yaptık demeye getirmiş ki belki de haklı 3yıldır eşim igne ilac tedavisi görüyo
İsterseniz tekrar ameliyat yapalım yüzde 10-15 ihtimal cıkar diyo
Eşim bu ameliyatı oldu daha önce hiç bişey cıkmadıgı gibi cok ta acı cektı cok hassas bi bölge
2secenek isterseniz yinede tedavinize devam edelim ayni şekilde demiş 3yıldır nerdeyse hiç bi gelişme olmadı
3.süde ya kök hücre bekleyin yada sperm donosyonu deneyin demiş
Donosyonu düşünmem bile mümkün degil
Ne yapacagım bundan sonra bilemiyorum
![]()
Merhabalar daha once bu gruptaydim. Guzelde kilo vermistim. Ramazan tatil tayin derken uzak kaldim. Beni tekrar buraya alir misiniz?
Ay cok sukur bir tanidik cikti :) evet kaliciyim Allah nasip ederse. Hosbuldum :)Kuzum biliyorum çok zor şeylerden geçiyorsunuz hatta doktorun dedikleri ikinizide etkilemiştir ama bence yinede ümidini yitirmearaştır canım belki bitkisel destekleyecek birşeyler vardır eşin için
hatta bak geçenlerde nettede görmüştüm dualar sureler bile var bebek arzulayanlara
eğer istersen bende okurum sizin için
Sakın ümidinizi yitirmeyin Rabbim büyük doktorların asla çocuğu olmaz dediklerinin bile RAbbim ol dedikten sonra mucizesi olduBol bol dua et ve artık çok fazla takılmayın çünkü stres bile etkiliyor hem Annedeki doğurganlığı hemde babadaki sperm sayısını hatta kalitesini
Bütün dualarımız sizinleönce siz karı koca birbirinize destek olun, eminim eşinde bu habere çok üzülmüştür kendini suçluyorda olabilir ama sen ona sizin sınavınız olduğunu ama bununda üstesinden birlikte gelebileceklerine inandığınızı söyle
psikoloji herşeyi etkiliyor
Yüreğini ferah tut Güzelim RAbbim büyük
Ahanada bir kaçak daha geldihadi bakalım o zaman tekrar ama bu kez kalıcı olarak aramıza hoş geldin
Senin kilo durumları ne şu anda
![]()
Ay cok sukur bir tanidik cikti :) evet kaliciyim Allah nasip ederse. Hosbuldum :)
Benim memlekete tayinimiz cikti. Cok sancili bir surec gecirdik. Hala da tam bitmedi sıkıntılarımız. Evdeki tartida 102 geldim. Esim tuttu kolumdan beni diyetisyene goturdu. Orda 100 geldim. Kendim 30 yasindayim ama bedenim 46ymis. Simdi evdeki tartiyi dikkate mi alayim? Tekrar guruba alinmam icin eski kilomami inmem gerekecek? Kafamda deli sorular?
Ozaman tekrar hosgeldin canim
Cok teşekkür ederim canım kaptanımKuzum biliyorum çok zor şeylerden geçiyorsunuz hatta doktorun dedikleri ikinizide etkilemiştir ama bence yinede ümidini yitirmearaştır canım belki bitkisel destekleyecek birşeyler vardır eşin için
hatta bak geçenlerde nettede görmüştüm dualar sureler bile var bebek arzulayanlara
eğer istersen bende okurum sizin için
Sakın ümidinizi yitirmeyin Rabbim büyük doktorların asla çocuğu olmaz dediklerinin bile RAbbim ol dedikten sonra mucizesi olduBol bol dua et ve artık çok fazla takılmayın çünkü stres bile etkiliyor hem Annedeki doğurganlığı hemde babadaki sperm sayısını hatta kalitesini
Bütün dualarımız sizinleönce siz karı koca birbirinize destek olun, eminim eşinde bu habere çok üzülmüştür kendini suçluyorda olabilir ama sen ona sizin sınavınız olduğunu ama bununda üstesinden birlikte gelebileceklerine inandığınızı söyle
psikoloji herşeyi etkiliyor
Yüreğini ferah tut Güzelim RAbbim büyük
Ahanada bir kaçak daha geldihadi bakalım o zaman tekrar ama bu kez kalıcı olarak aramıza hoş geldin
Senin kilo durumları ne şu anda
![]()
Evet kuzum eşim herşeyi yaptı hiç istememezlık yapmadı sagolsunCanim seni okadar iyi anliyorim ki ablamda senin gibiydi biliyomusun ama siz esinizle her yolu her imkani deniyosuniz ama ablamin esi azospermi 7 yil evli kaldılar 7 yil boyunca adam hic doktor muanesini kabul etmedi ilk 3 til ablam hep tek basina doktora gitti taki doktor kizim senin sorunun yok esin artik gelmeli diyene kadar sonra hep kavga tartisma
Esi hep biraz para kazanayim yazin gideriz yaz geldi para elde yok gidip calisayim kisin gideriz bu yaz bu kis bu sene diger sene orasi yok baska yer die die 5 yil gevti en son akrabalarinin zoruyla istanbulda tahlil tuttu ve doktorlar cok zor ama tedavi olmali biyopsi olmali yok amaliyat olsa olur dedi ama adam yine gitmedi ablam 2 yil daha hep kendisini kandirana sabr etti ama artik bi yerden sonra tasti herşey ve bosandilar tabi tek sorun cocuk degildi ama buyuk etkendi sebebi ise hicbir tedavi caba emek sarfetmemesiydi
Bosanmalarida cok kolay oldu adam birkere aramadi bir adim atmadi aileler araya girdi trdavi masraflari bizden yeterki git karini getir dediler kabul etmedi ve bosandilar
Ama siz oyle değilsiniz caba sarfetmissiniz umarim bi mucize olur umarim gonlunuzden gecen gerceklesir ama egerki olmama gibi bi durum olursa demekki sizinde sınavınız bu cok uzuldum ablamin cabalari yillari geldi aklimaAllah yardımcınız olsun
Diademe
Hos geldiniz ...Merhabalar daha once bu gruptaydim. Guzelde kilo vermistim. Ramazan tatil tayin derken uzak kaldim. Beni tekrar buraya alir misiniz?