Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben diyeti biraktim canim oglan uyumuyor beslenme duzenim tanamen degisti saat 6 da uyudu bende gece acikip yiyorum mecburen ilaclar da sersemletti iyice ne yapacagim hic bilmiyorum :KK43:

Canım sakın iyice kendini salma ;) istersen bir 2 gün kendine az zaman ver tabi kilo alacak şekilde abartmadan beslen ve sonra tekrar bismillah diyip başlarsın ;) Kuzunda inşallah düzene girerde sende daha çabuk dönersin düzenine ;)

Canım sakın iyice kendini salma :KK66: istersen bir 2 gün kendine az zaman ver tabi kilo alacak şekilde abartmadan beslen ve sonra tekrar bismillah diyip başlarsın :KK66: Kuzunda inşallah düzene girerde sende daha çabuk dönersin düzenine :KK66:
inşallah canım gece acıkmasam sorun yok ama bide eşim 2 3 gündür etliekmek börek vs yaptırıyor mecbur yiyorum kendisi çok sevdiği için

Aynen en güzel cevabı zayıfladıktan sonra vermiş olacaksın :KK66: ama eşinin de dediği gibi bazı insanlara cevap vermekte gerekir :KK66: Ben mesela ay bir türlü fesatlığı öğrenemedim ki fesat insan zayıf olur derim eğer karşımdakine gıcık oluyorsam :KK70: yada valla kilo verilir ama beyin nakli yapıldığını henüz duymadım dediğimde oldu :KK70: hee sevdiğim biriyse alınmıyorsam söyleyene anam ne yapayım adam seviyor beni beslemeyi bebeğim şunuda yiyelim bunuda yiyelim diye paso dışarı çıkarıyor dediğimde oldu :KK70:
Allah razı olsun eşimin halaları bir gün olsun kiloma laf etmediler aksine hep diyorlar biz senin kadar yeseydik ( ki ikiside baya zayıf ve camış gibi yerler :KK70: ) kesin baygın düşerdik diye :) sıkıntının bünyemden olduğunuda herkes bilir ve onlarda asla laf ettirmezler kim olursa olsun :KK66:

Canım herkes normal menü ve sporunu bildiriyor ya bende hemen not ediyorum haftanın son günü yani cuma günü hafta boyunca en fazla spor yapanları seçeceğiz :KK66: hem kendi aramızda da liste yapacağız ya hani kiloda ilk 3e giremeyen spor listesinde ilk 3e girerse motive olur inşallah diye düşündük :KK66:
Valla canım kaptancım inan bana hem cocuk meselesınde hemde bu konuda millet okdar cok kırdıkı kalbimi
Ben hiç kimseye bişey diyemedim hiç cevap veren birisi olamadım rn kötü özelligim ben kırmak istemedikce kırıldım

Valla canım kaptancım inan bana hem cocuk meselesınde hemde bu konuda millet okdar cok kırdıkı kalbimi
Ben hiç kimseye bişey diyemedim hiç cevap veren birisi olamadım rn kötü özelligim ben kırmak istemedikce kırıldım

İnan senelerce bende öyleydim hani neredeyse af edersin ağzıma tüküren olsa sessizce ellerine ağzıma sağlık der gibi kalırdım :KK53: en ağır hakaretlerde bile put gibi dururdum ve daha sonra daha kötü olurdu çünkü kendi evime girdiğim an sinir krizi geçirirdim o_O hatta bir kere nasıl fenalaştıysam eşim hastaneye götürmüştü beni iyice elim ayağım boşaldı diye o_O hatta bana kendi kızmaya başladı yahu bir kere ağzını aç bana karşıda olsa kendini savun falan diye :KK48: he şimdi hatırlatınca çeneme mıçam ne diye sana konuş dedim ki seneler evvel der hep :KK70:

Senelerce eşim bana herkesi kendin gibi görme diyip dururdu ve hakikaten kimle olursa olsun ay çok iyi asla zarar gelmez dediğim herkesten sağlam kazığımı yedim :KK48: artık yine iyi niyetli davransamda karşı tarafa kendime zarar verdirmemek için mutlaka mesafemi koyarım ve haddini aşan olursada anında desturunu çekerim ;)

Kızlar yarın bana dua edin ;) Şu kurduğumuz için uygulamalı eğitime baş vuracağım ;) şirket kuruluşunu falan bütün gerekli yasal adımları öğrenmem için ;) yani bir nevi koskepden hibe kredi almam için gerekenleri öğretecekler ;)
Sabah baş vuracağım ( zaten hepi topu 2 gün kayıt süresiymiş yani bugün ve yarın ) 30 katılımcı alacaklar ve inşallah bu gruba bende dahil olurumda artık daha fazla genişletebilirim işi ;)

Kızlar yarın bana dua edin :KK66: Şu kurduğumuz için uygulamalı eğitime baş vuracağım :KK66: şirket kuruluşunu falan bütün gerekli yasal adımları öğrenmem için :KK66: yani bir nevi koskepden hibe kredi almam için gerekenleri öğretecekler :KK66:
Sabah baş vuracağım ( zaten hepi topu 2 gün kayıt süresiymiş yani bugün ve yarın ) 30 katılımcı alacaklar ve inşallah bu gruba bende dahil olurumda artık daha fazla genişletebilirim işi :KK66:

Ayy negüzel kaptancım cok sevındım senin için inşallah olur:halay:

Ayy negüzel kaptancım cok sevındım senin için inşallah olur:halay:

İnşallah canım ;) şimdi yaptıklarımızın resimlerini çektim birazdan Hobby atölyesine göndereceğim ;) bakalım siparişler gelecekmi :)

Canim vallahi tempolu gecti bugun kahvaltimi yaptim 500 belden asagi zipladim dusumu aldim sabah deminde 25 dk kalca bacak egzesizi yaptim simdide yemege girisecegim sanirsam kaynim bu haftada yemege gelecek esi hala ankarada
IrResistibLe_ IrResistibLe_ LargeGemini LargeGemini kizlar siz neler yapiyorsunuz cumaya ne kaldi dimi
Benim hafta sonu kacamaklarim oldu
Onun için her ana öğünden sonra spor yapacağım

Şimdilik idare eder seninki nasıl canım
Ben bugün faklı bir diyete başladım..
İdare etmeye çalışıyorum istediğin kadar yiyorsun ama yiyemiyorum ki bu saate kadar ancak 2,5-3 patates yedim yenmiyor. Ama acıkıyorum biraz daha yiyeyim diyorum tıkanıyorum bu günü bi atlatayım muhtemelen yarın daha zor olacak sebzegünü çünkü

Back
X