- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben diyeti biraktim canim oglan uyumuyor beslenme duzenim tanamen degisti saat 6 da uyudu bende gece acikip yiyorum mecburen ilaclar da sersemletti iyice ne yapacagim hic bilmiyorum![]()
inşallah canım gece acıkmasam sorun yok ama bide eşim 2 3 gündür etliekmek börek vs yaptırıyor mecbur yiyorum kendisi çok sevdiği içinCanım sakın iyice kendini salmaistersen bir 2 gün kendine az zaman ver tabi kilo alacak şekilde abartmadan beslen ve sonra tekrar bismillah diyip başlarsın
Kuzunda inşallah düzene girerde sende daha çabuk dönersin düzenine
![]()
izne çıkabiliyor muyumoynakbasi34
tesekkür ederim canım umarım izin bana iyi gelirEğer 2 hafta en az izne ayrılayım dersende cumaya izne ayırabilirim tabiki![]()
tesekkür ederim canım umarım izin bana iyi gelir
Valla canım kaptancım inan bana hem cocuk meselesınde hemde bu konuda millet okdar cok kırdıkı kalbimiAynen en güzel cevabı zayıfladıktan sonra vermiş olacaksınama eşinin de dediği gibi bazı insanlara cevap vermekte gerekir
Ben mesela ay bir türlü fesatlığı öğrenemedim ki fesat insan zayıf olur derim eğer karşımdakine gıcık oluyorsam
yada valla kilo verilir ama beyin nakli yapıldığını henüz duymadım dediğimde oldu
hee sevdiğim biriyse alınmıyorsam söyleyene anam ne yapayım adam seviyor beni beslemeyi bebeğim şunuda yiyelim bunuda yiyelim diye paso dışarı çıkarıyor dediğimde oldu
Allah razı olsun eşimin halaları bir gün olsun kiloma laf etmediler aksine hep diyorlar biz senin kadar yeseydik ( ki ikiside baya zayıf ve camış gibi yerler) kesin baygın düşerdik diye :) sıkıntının bünyemden olduğunuda herkes bilir ve onlarda asla laf ettirmezler kim olursa olsun
Canım herkes normal menü ve sporunu bildiriyor ya bende hemen not ediyorum haftanın son günü yani cuma günü hafta boyunca en fazla spor yapanları seçeceğizhem kendi aramızda da liste yapacağız ya hani kiloda ilk 3e giremeyen spor listesinde ilk 3e girerse motive olur inşallah diye düşündük
![]()
Valla canım kaptancım inan bana hem cocuk meselesınde hemde bu konuda millet okdar cok kırdıkı kalbimi
Ben hiç kimseye bişey diyemedim hiç cevap veren birisi olamadım rn kötü özelligim ben kırmak istemedikce kırıldım
Kızlar yarın bana dua edinŞu kurduğumuz için uygulamalı eğitime baş vuracağım
şirket kuruluşunu falan bütün gerekli yasal adımları öğrenmem için
yani bir nevi koskepden hibe kredi almam için gerekenleri öğretecekler
![]()
Sabah baş vuracağım ( zaten hepi topu 2 gün kayıt süresiymiş yani bugün ve yarın ) 30 katılımcı alacaklar ve inşallah bu gruba bende dahil olurumda artık daha fazla genişletebilirim işi![]()
Ayy negüzel kaptancım cok sevındım senin için inşallah olur![]()
IrResistibLe_
LargeGemini kizlar siz neler yapiyorsunuz cumaya ne kaldi dimi
Benim hafta sonu kacamaklarim oldu
Onun için her ana öğünden sonra spor yapacağım
Şimdilik idare eder seninki nasıl canımzambak86 , M musmutlu8787 ,
Esrasi Nerelerdesiniz Yeşil takım nasıl gidiyor bugün?
oynakbasi34 kaptanım umarım otuz kişinin içine girersin
Ben bugün faklı bir diyete başladım..Şimdilik idare eder seninki nasıl canım