Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selamlar.. öğlen resmen aç kaldım ya akşam yemeğine kadar zor durdum bayılıyordum resmen..
akşam: bakla yemeği semizotu salatası ve tavuk eti yedim....

kızlar yarın yola çıkıyorum kıbrıs serüveni bitti artık hayırlısı olsun hakkımızda.ardaşlarımı çok özleyeceğim onlarda hakkariye gidiolar.öpüyorum sizi

hayırlı cumalar ve hayırlı sabahlar kızlar şuan 62 kiloyum hepinizi kocaman öpüyorum​

günaydınnnnnnnnnn a.s. sabah sabah tartıyla cebelleştim yeni bi tartı şart bana
kilo bildirimimi yapıyım
başlangıç kilom 84
geçen hafta 79
bu hafta 79.8
+800 nasıl oldu anlamadım kızlar :oklava: :oklava:

kızlar günaydın nasılsınsınz bakalım
ayşecim güle güle git gittiğin yerde mutlu olursun inşallah
asucum bitmedimi hastalığın cnm bnmm öptüm
handeryacım maşallah :nazar: fısıtık gibisin
nilberam yine kilo vermişsin tebrk ederim seni süpersin
çatlakcım yaa 800gr vermişsin az mı sence süper tebrk ederim
rukiş ablam günaydın sanada hayırlı cumalar kilonuda yazsaydın keşke

günaydın kardeş takımcım...hayırlı cumalar hepinize...uzun bi aradan sonra kilolarımla birlikte kürkçü dükkanına geri döndüm....sizi de çok özlemişim...umarım keyifler yerindedir...öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kardeş takımcım...hayırlı cumalar hepinize...uzun bi aradan sonra kilolarımla birlikte kürkçü dükkanına geri döndüm....sizi de çok özlemişim...umarım keyifler yerindedir...öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoş geldın gunaydınn hayırlı cumalar sanada kirazcımmm opuyorumnanaktan

yok canım 800 gram gayet iyi ama kaçırmasaydım daha güzel olucaktı ondan ama 800 gram gayet iyi süper hattadelikafadulden diyete başlarkan hiç ummamışım kendimden böyle 60 ları görüceğimi kesin bırakırım diyodum ama dayandım arada kaçırdım ama yinede şuan güzel bir kilodayım daha var ama bu kadar inmek bile güzel inşallah hepimiz incecik olucazz:sm_cool::teytey: şimdi ben pilates yapmaya gidiyorum görüşürüz..

kızlar burtlardayım
kirazım hoşgeldin gülüüm
rukiş ablam tebrk ederim
ayşemi sabit geçeyyimmi
nihalim birde handecim sizler kaldınz

Back
X