- 26 Nisan 2008
- 21.008
- 7.621
- 773
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar rukiş ablam a.s.
nasılsın
cok şükür ıyım güldencımm hafta sonunu sabırsızlıkla beklıyorumm kısmet olursa ayşeceylınımm gelıyorrrrrr :sm_cool::teytey:
kimse yok bnde çıktım
yarın kızlar xenicali alcam
1 ay sonra aranızdayım yani listede
rukiye ablacım çok tşk ederim..ıyı akşamlar nıhalcımm geşmış olsunn canımmm resmınıde gördummm süpersınn ben de bugun cok yoğundummm kk gıremedımm ancak sırsat buldum opuyorumnanaktan
Güldenim haklısın ama benim yanımda yine kız var o yokken de arada açayım diyorum sürekli hata alıyorum 2 akşamdır evden de giremedim valla çok yorgundum sızdım kaldım..yarın yine denicem olmadı akşamları girerim..noldu senin pc düzeldi mi?kızlar nerdesnz allah aşkına yaaa
hiçbirinz yoksunuz
bakın bnm pc bozuk ama yinede burdayım
oo gözünaydın ablacım..Ayşe de gelcek mi?cok şükür ıyım güldencımm hafta sonunu sabırsızlıkla beklıyorumm kısmet olursa ayşeceylınımm gelıyorrrrrr :sm_cool::teytey:
xenical mi canım hayırdır haberim yoktu benim dr mu yazdı?babanem de kullanmıştı bir ara...kimse yok bnde çıktım
yarın kızlar xenicali alcam
1 ay sonra aranızdayım yani listede
haydı hayırlısı kolay gelsınn güldencımmm Şeniz
allah kolaylık versınnn mutluluğunun devamını dılerımm emeklerının karşılını alıyosunnn nıhalcımm opuyorumnanaktan
çok tşk ederim ablacım bir de şu c.tesi pazar yediğim 3 kurabiye de olmasa süper olacaktı ya bin pişman oldum zaten midem resmen kabule tmedi çok rahatsız oldum..bundna sonra kaçaksız aynen devam ablacım kesin kararlıyım ..
ben yatıyorum ablacım iyi geceler...yarın girmeye çalışcam ama giremezsem nedenini biliyorsunuz zaten sizi ihmal etmek istemem ama şartlar işte..
alıntı yaPMIştım ama lmadıYarın beşi bi yerde çayıma başlıycam tekrar (matem bitmişti bugün aldım)sirkeli su çay vs..başladım yine ot çöpe:)) amaaaa en önemlisi spor bi de ona zaman ayırsam süper olcak..
2 temmuzda o düğünde o elbiseyi giyceksin nihaliyiyi ablacım ya nolsun giremedim 2 ündür aklım burda kaldı bu aralar işyerinde inanılmaz yoruluyorum eve ceset gibi geliyorum eylül sonunu bulur yoğunluğunazalması yeni yere yerleşme yeni elemanların yetişmesi off offf işallah herşey iyi olur diyorum..
bu arada kızlar ben acayip mutluyum hemen sizinle paylaşayım..ben kardeşimin düğününde 78 kiloydum şimdi de 84 üm desek 6 kilo daha kiloluydum dlayısıyla o elbiseye girebilceğimi hiç düşünmüyordum..2 Temmuzda eşimin kuzneinin düğünü var Ankara ur bakim dedim bakayım da elbiseye kaç kg verirsem girebilirim..amanın o da ne elbiseyi bir giydim oldu yok fermuarı çekilmez dedim o da çekildi..Sonra bir baktım o elbise gri saten üstünde de siyah danteli olan bir elbiseydi..Düğünfotolarına baktığımda darlıktan elbisenin alt kısmı kastırıp katları belli eidyordu hem de içimde korse vardı..Şimdi korsesiz giymeme rağmen hiçbiryeri katlanmadı..Gözlerime inanamadım ya olur mu böyle şey ya şimdi tam 6 kg daha fazlayım..Elbise de dar kesimli bir ince gözüktüm anlatamam ay ben akşam kanat takıp uçacaktım bu karboksipunktur hakketen inceltiyor ya..Çok mutluyum çook..Düğün fotosunu çeker size de eklerim kızlar 2 Temmuza kadar biraz daha verdim mi çok daha iyi olcak..Bu arada elbise 44 beden..