• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar tükkanı ben mi açtım şimdi..herkese iyi haftalar günaydınlar..
innaılmaz yoğun bir haftasonu geçirdim ızmirdne en yakın arkadaşım geldi onunla ordan oraya başka arkadaşlarda kaldık sabahladık derken akşam eve gelebildim inanılmaz yorgun ama keyifliydi..oo önümde ne pizzalar ne dondurmalar yendi ben yemedimmmmm oo ne kadar incelmişsin laflarını duyunca bir gaza geldim ki sormayın gitsin kızlar...
Bu arada benim işyerim ısrail Konsolosluğunun olduğu plazalarda..Şu anda önümüz sarılmış durumda eylemler var..Girişi bile zor yaptık kazasız belasız eve giderim işallah valla..Akşam camlar fala kırlmış geçen sefer de yumurta atmışlardı bahçeye..

BUGÜN BEN FıLıSTıNLıYıM..!!!
Yüregim Gazze, bedenim bomba yanigi, üzerimde canavar uçaklar, kan gölünde boguluyorum…
Sürgünüm!Mülteciyim!...Kendi topragimda evsiz, aç, susuz, perisanim! Ibadethanem bombalaniyor!Evler bombalaniyor!
Ben insanim diyenlere sesleniyorum: Çigligimi artik ...duyun!
Onlarca yil degil, bir bes ...dakika kendinizi benim
yerime koyun!
BEN FıLıSTıNLıYıM DıYE BAĞIRIN!!!..
facebook hasabı olan arkadaşları lütfen profil resmlerinizi değistirin israil bayrağında çarpı olan resm koyunki nefretimizi görsünler

slm kızlar nasılsınız.cuma günü gemiyle geldik yolda hastalandım ateşlendim. yeni düzeldim.yolculuk kötü geçti anlayacağınız.10 gün sonra kayınvalideme gececeğim orda net yok.sonra da taşınma telaşı derken belli bi süre uğrayamayacağım anneme geldikçe ve yeni evime net bağlandıktan sonra buradayımopuyorumnanaktan

Back