- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
O zaman haftaya girerim bende o kadar bekledim 1 hafta daha bekleyeyimBulamiyorum canım yaaaa kızzzzz 400 gram daha az çıksaydı bu hafta girebilecektin valla ben üzüldüm şimdi 6 aydan fazla da olmadı listeden çıkışın o yüzden beklemek zorundayız
Ben geldimmmmm..... gördüm gördüm... iki gün önce görmediğim keseyi gördüm değer 5621,2 çıktı
Şöyle de özet geçeyim.
79undan 60a düşen ben. 61le bugüne başladım
Hergün tartıya çıkma maratonum başladı. Eşim de beni göre göre tartılıyor. Kendisi 57 kilo hatun bak bak aramızda kaç kilo var, sen bir de daha kilo alacaksın diyor bir deHadi gözün aydın canım ♡♡♡♡♡
Rabbimsağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. ....Aminnnn
Hamilelik sürecini de sağlıklı beslenerek kilo almadan bile tamamlarsinben ikinci hamileligimde o ayda 5 kilo vermiştim tabi o zamanlar 108le hamile kalmasaydim tam süper olurdu
Hergün tartıya çıkma maratonum başladı. Eşim de beni göre göre tartılıyor. Kendisi 57 kilo hatun bak bak aramızda kaç kilo var, sen bir de daha kilo alacaksın diyor bir de
Hayirli olsun cnmBen geldimmmmm..... gördüm gördüm... iki gün önce görmediğim keseyi gördüm değer 5621,2 çıktı
Şöyle de özet geçeyim.
79undan 60a düşen ben. 61le bugüne başladım
Afiyet olsun..bende dün keşkek yedim...ama dikkat etmeye devam ediyorum sadece haftasonlari eşimin veya çocuklarin canlari ne istiyorsa onu yapiyorum ailecek beraber yiyelim diyeIyi pazarlar kizlar
Dunku menumu vereyim
09.00 filtre kahve
12.30 3 kuru incir ve ceviz
16.00 sade soda
18.00 turk kahvesi
19.00 keskek
Afiyet olsun cnm. Ben de uzun zamandir yapmamistim canim istedi diye yaptim. Keskek ve bulgur yersem ertesi gun tartida hemen arti cikiyorum. Aninda sisiriyor bu yuzden cuma ya da cumartesi yapmaya calisiyorum bu tarz seyleri cuma tartisini etkilememek icinAfiyet olsun..bende dün keşkek yedim...ama dikkat etmeye devam ediyorum sadece haftasonlari eşimin veya çocuklarin canlari ne istiyorsa onu yapiyorum ailecek beraber yiyelim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?