Slmoynakbasi34 banu abla ben başka takimda yarışmaya karar verdim inş bu sefer başarırım bana kattığın güzellikler için tşk ederim arada burayada yazarım
Resmen pert oldum bugün resmen daha 1 sepet ütüm var duş almam lazım diyetimi bugğn bozdum napçam bilmiyorumkötü bir gün geçirdim
Kızlarda menü paylaşmaya devam edeyim mi. 1100 1300 kalori arası beslenmeye devam edeceğim kilo almamak için. Günlük sporumu ve su miktarımı yazabilirim.
Kaptanım benim mezuniyet işini sen bir görüş lütfen. Bu kilonun altına inmek istemiyorum çünkü. Benim İlk mesajımı referans gösterebilirsin. olmadı ortak paylaşım alanına ben de yazabilirim.Eşimden çok yoğun şikayet alıyorum son 2 kilodur. Artık kesinlikle vermeni istemiyorum diyor. Bir de şu 15 gündür ağır hastalık atlatınca biraz da buna bağladı sanırım. Oysa alakası bile yok.
Sağ ol canım. Eline sağlık şimdiden.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı günler
Haftasonu yoğunluktan uğramaya fırsat bulamadım
Cumartesi sabahtan kizlarla Eminonune indik sonra da Kv öğlen çaya gelecek diye kostur kostur is yaptım
Hatun sağ olsun hesapta çok kalmayacagim dedi aksam doğum gününe gideceğimi bildiği için ama maşallah baya kaldıbir ara sen git gel bile dedi oğluşuyla kalacaktı ama sonra eşim acelesi yok biz seni giderken birakiriz dedi biraz bozuldu gibime geldi ama aradığında söylemiştim zaten neyse bu haftasonu şu nişanı da atlatalim da sonra bir haftasonu özel davet ederim yatiya da gönlünü alırız ♡
Pazar da bir akraba öğlen oturmaya geldionların da ondan sonraki hafta sünnet düğünü varmış davetiye getirdiler sağ olsunlar
Gönül kalmadan yana ama sana daha iyi gelecekse yapacak bir şey yok
Yerin bende her daim özel biliyorsun ♡ İnşallah herşey gönlünce olur da hedefini tutturdugunu da görürüz ♡ her zaman beklerim sohbete de
Bugün hiç bir şey yok gibi devam canımcumaya kadar sıkı tutup çok güzel eskiler göreceğine inanıyorum ♡
Tabiki devam edebilirsin eğer istersen ♡
Tamamdır canım hemen bakıyorum nasılsa 58in altına düştün belki erken mezuniyet yeterli olur olmadı artık söylerim benim hatam diye
Sağ ol canım. Eline sağlık şimdiden.
Senin diyet nasıl gidiyor. Dukan birası da yapmışsın. Ben de organik yeşil çay aldım. Bir deneyeyim diyorum.
Yaptım şimdi içeceğim.sen de yaptıysan gel.Dün yapamadim ama birazdan tekrar yapacağım ♡
Kesinlikle tavsiye ederim baya tikiyor insanı
Canım nasılsın , ne kursu böyle ?Günaydın arkadaşlar.spor yapıldı duş alındı şimdi doğru kursa.siz neler yapıyorsunuz.
Tadını pek sevmedim.ama icilmeyecek gibi de değil yani.limonu fazla kaçırmışım. ekşi oldu. Küçük kabuk tarçın attım içine. Yansın yağlar.
Günaydın arkadaşlar.spor yapıldı duş alındı şimdi doğru kursa.siz neler yapıyorsunuz.
Haydi inşallah Perihan. öyle öyle gidecek kilolar.Günaydin arkadaşlar...bende az önce kahvaltimi yaptim sağlikli bir şekilde...umarim bu hafta ilk hedefimi tuttururum...ilk hedefim 65 kiloydu...ikinci hedefim 60...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?