Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kaptanım benim mezuniyet işini sen bir görüş lütfen. Bu kilonun altına inmek istemiyorum çünkü. Benim İlk mesajımı referans gösterebilirsin. olmadı ortak paylaşım alanına ben de yazabilirim.Eşimden çok yoğun şikayet alıyorum son 2 kilodur. Artık kesinlikle vermeni istemiyorum diyor. Bir de şu 15 gündür ağır hastalık atlatınca biraz da buna bağladı sanırım. Oysa alakası bile yok.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler

Haftasonu yoğunluktan uğramaya fırsat bulamadım
Cumartesi sabahtan kizlarla Eminonune indik sonra da Kv öğlen çaya gelecek diye kostur kostur is yaptım
Hatun sağ olsun hesapta çok kalmayacagim dedi aksam doğum gününe gideceğimi bildiği için ama maşallah baya kaldı bir ara sen git gel bile dedi oğluşuyla kalacaktı ama sonra eşim acelesi yok biz seni giderken birakiriz dedi biraz bozuldu gibime geldi ama aradığında söylemiştim zaten neyse bu haftasonu şu nişanı da atlatalim da sonra bir haftasonu özel davet ederim yatiya da gönlünü alırız ♡

Pazar da bir akraba öğlen oturmaya geldi onların da ondan sonraki hafta sünnet düğünü varmış davetiye getirdiler sağ olsunlar

Slm oynakbasi34 banu abla ben başka takimda yarışmaya karar verdim inş bu sefer başarırım bana kattığın güzellikler için tşk ederim arada burayada yazarım

Gönül kalmadan yana ama sana daha iyi gelecekse yapacak bir şey yok
Yerin bende her daim özel biliyorsun ♡ İnşallah herşey gönlünce olur da hedefini tutturdugunu da görürüz ♡ her zaman beklerim sohbete de

Resmen pert oldum bugün resmen daha 1 sepet ütüm var duş almam lazım diyetimi bugğn bozdum napçam bilmiyorum kötü bir gün geçirdim

Bugün hiç bir şey yok gibi devam canım cumaya kadar sıkı tutup çok güzel eskiler göreceğine inanıyorum ♡

Kızlarda menü paylaşmaya devam edeyim mi. 1100 1300 kalori arası beslenmeye devam edeceğim kilo almamak için. Günlük sporumu ve su miktarımı yazabilirim.

Tabiki devam edebilirsin eğer istersen ♡

Tamamdır canım hemen bakıyorum nasılsa 58in altına düştün belki erken mezuniyet yeterli olur olmadı artık söylerim benim hatam diye

Sağ ol canım. Eline sağlık şimdiden.
Senin diyet nasıl gidiyor. Dukan birası da yapmışsın. Ben de organik yeşil çay aldım. Bir deneyeyim diyorum.

Sağ ol canım. Eline sağlık şimdiden.
Senin diyet nasıl gidiyor. Dukan birası da yapmışsın. Ben de organik yeşil çay aldım. Bir deneyeyim diyorum.

Dün yapamadim ama birazdan tekrar yapacağım ♡
Kesinlikle tavsiye ederim baya tikiyor insanı

Menüm gelsin.

1.00 x 1 Adet Büyük Elma100 kcal
8.00 x 1 Adet Fındık72 kcal
0.25 x 100gr Dut Kurusu24 kcal
0.75 x 1 Porsi̇yon (180gr) Menemen168 kcal
1.00 x 1 Paket (27gr) Eti̇ Form Mısır Ve Pi̇ri̇nç Patlağı92 kcal
0.50 x 100gr Ay Çeki̇rdeği̇ (Çeki̇rdek)290 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı)68 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon (250gr) Patlıcan Musakka201 kcal
1.50 x 1 Porsi̇yon Kırmızı Lahana Salatası174 kcal

Toplam1189 kcal

0.50 x 1 Saat Pi̇lates / Plates Yapmak (Normal Tempo)175 kcal

Toplam175 kcal

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Evdekileri gönderdim kendime bir kahve yaptım kendime gelmek için
Bu sabah yine omuzumda ağrı ile uyandım bugün büyük kızım okula gittikten sonra mesaj atmış sakın hiç bir şeye elini sürme diye ♡
Sadece aksamlik yemegimi yapacağım birazdan ( zeytinyağlı dolma yapacağım ) Öğlen Ufakligi okuldan sonra ek derse bırakacağım ve o çıkana kadar Annemde kahve içerim diye erkenden yapayım ki eve geldiğimde hazır olsun dedim

Tadını pek sevmedim.ama icilmeyecek gibi de değil yani.limonu fazla kaçırmışım. ekşi oldu. Küçük kabuk tarçın attım içine. Yansın yağlar.

Ben cubuk tarçın atmiyorum ama arkadaş devamli ekliyor hem tatlı krizi tutmasin diye Bol eksi olur inşallah ♡

Günaydın arkadaşlar.spor yapıldı duş alındı şimdi doğru kursa.siz neler yapıyorsunuz.

Sanada Günaydın canım
Bende yemek faslini hallediğim de kaş bıyık işine girip duş alacağım ne güzel sporunu da yapmışsın ♡
Sana kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…