• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bulamiyorum Bulamiyorum canım yaaaa kızzzzz 400 gram daha az çıksaydı bu hafta girebilecektin :KK43: valla ben üzüldüm şimdi :KK43: 6 aydan fazla da olmadı listeden çıkışın o yüzden beklemek zorundayız
O zaman haftaya girerim bende o kadar bekledim 1 hafta daha bekleyeyim :rapci:

Ben geldimmmmm..... gördüm gördüm... iki gün önce görmediğim keseyi gördüm değer 5621,2 çıktı🙈

Şöyle de özet geçeyim.

79undan 60a düşen ben. 61le bugüne başladım 😂

Hadi gözün aydın canım ♡♡♡♡♡
Rabbimsağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. ....Aminnnn

Hamilelik sürecini de sağlıklı beslenerek kilo almadan bile tamamlarsin ;) ben ikinci hamileligimde o ayda 5 kilo vermiştim :D tabi o zamanlar 108le hamile kalmasaydim tam süper olurdu :D

Hadi gözün aydın canım ♡♡♡♡♡
Rabbimsağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. ....Aminnnn

Hamilelik sürecini de sağlıklı beslenerek kilo almadan bile tamamlarsin ;) ben ikinci hamileligimde o ayda 5 kilo vermiştim :D tabi o zamanlar 108le hamile kalmasaydim tam süper olurdu :D
Hergün tartıya çıkma maratonum başladı. Eşim de beni göre göre tartılıyor. Kendisi 57 kilo hatun bak bak aramızda kaç kilo var, sen bir de daha kilo alacaksın diyor bir de 😂😂

Hergün tartıya çıkma maratonum başladı. Eşim de beni göre göre tartılıyor. Kendisi 57 kilo hatun bak bak aramızda kaç kilo var, sen bir de daha kilo alacaksın diyor bir de 😂😂

Ben alırsam da yine fazlasını veririm de gitsin ;) kesinlikle sağlıklı beslenirsen almazsin zaten fazla kilo ;)

Ben geldimmmmm..... gördüm gördüm... iki gün önce görmediğim keseyi gördüm değer 5621,2 çıktı🙈

Şöyle de özet geçeyim.

79undan 60a düşen ben. 61le bugüne başladım 😂
Hayirli olsun cnm
Saglicakla al kucagina insallah 😍

Ben dun menu vermedim galiba
09.00 filtre kahve
14.30 7 hurma (islerden biraz geçe kaldi)
17.00 kuzu ciger şiş bulgur pilavi ayran (ayran su icerdigi icin yasak ama yogurt serbest. Bu yuzden masum bir kacamak oldugunu dusunuyorum. Yemedigim lezzetli soslu lavaslari dusununce 😂) eve gelince biraz findik yedim acikmayayim diye
22.00 cay

Iyi pazarlar kizlar

Dunku menumu vereyim
09.00 filtre kahve
12.30 3 kuru incir ve ceviz
16.00 sade soda
18.00 turk kahvesi
19.00 keskek
Afiyet olsun..bende dün keşkek yedim...ama dikkat etmeye devam ediyorum sadece haftasonlari eşimin veya çocuklarin canlari ne istiyorsa onu yapiyorum ailecek beraber yiyelim diye😊

Afiyet olsun..bende dün keşkek yedim...ama dikkat etmeye devam ediyorum sadece haftasonlari eşimin veya çocuklarin canlari ne istiyorsa onu yapiyorum ailecek beraber yiyelim diye😊
Afiyet olsun cnm. Ben de uzun zamandir yapmamistim canim istedi diye yaptim. Keskek ve bulgur yersem ertesi gun tartida hemen arti cikiyorum. Aninda sisiriyor bu yuzden cuma ya da cumartesi yapmaya calisiyorum bu tarz seyleri cuma tartisini etkilememek icin 😂

Back