Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah. . . . Aminnn

Bu sabah da şükür dinç uyandım ♡ Dün biraz kazanın etkisiyle akşam başım ağrıdı ama şükür çok fazla sıkıntı vermeden uyuyabildim

Malum 4 - 5 gündür bende sıkı tutuyorum ve karşılığını aldım ♡ Aynen devam inşallah

Uzun bir aradan sonra yeniden bildirim yapayım bende
Malum sıkıntıdan pek dikkat edemiyorum ve tekrar 120 leri görmüştüm

Son miladim olacak inşallah bu kez ♡
Başlangıç pazartesi; 120.2 kg
Bugün; 118.9 kg
Giden 1.3 kg ♡♡♡♡

Umarim her hafta en az bukadar gitmiş olur

Kaptan geçmiş olsun.Allah korumuş.trafikte her çeşit insan mevcut işte.menun yine süper .

Teşekkür ederim canım Şükür hasarsiz atlattim hem kazayi hemde beslenmeyi ♡♡♡

Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar.
Geçen hafta 58.2
Bu hafta 57.5
Fark 700 gram

Harikasın canım cidden ♡♡♡♡
MAŞALLAH sana Bak ben diyorum 56yi bile göreceksin ♡

Günaydın kızlar ♥

Güncel kilom 62.5 ☹ bu hafta dikkat edemedim maalesef yoğunluktan..

Günaydın canım Üzülme canım en azından artı cikmamissin bu bile başarı bence ♡ okadar yoğunluğa rağmen

Eminim haftaya daha güzel bir rakam göreceksin ♡

esraas Arkadasimiza mesaj attım yoğunluktan fırsat bulamamış 2 haftadır ama bugün dönecek inşallah gerçi bildirimini buraya da yapacak bugün ama ben listeye direk yazayım dedim sabit olduğunu öğrenince En azindan kilo almamış ♡

Masallah cnm cok guzel gitmis

Canim geçmiş olsun istanbulun trafiği zaten karma karişik..ordakiler burda olsa hepsinin ehliyeti gider çok kötü araba sürüyorlar

Mutfak işimde tamam hatta oglenlik çorba da hazır
Yemegimi yedikten sonra kuzumu havuza götüreceğim yine ♡

Bu arada kayınvalide eşimle konuşmuş ( bizimki cumalik aramış ) yarın bana gelecekmiş len akşam halana doğum gününe gidecektim ya dedim ama hesapta öğlen kahve içmeye gelecekmiş; ) gerçi genelde gelince yatiya kalır ( 1 semt ötede oturmadisina rağmen ) ama olur da yatiya kalacağım derse de artık oglusuyla otursun 1 saat gider gelirim olmadı

Slm kizlar

Bildirim yapayim bende
Gecen hafta 94.6
Bu hafta 93.6
Fark -1

Kaptanim bu hafta listeye gireyim mi yoksa onumuzdeki hafta mi gireyim

Harikasın canım aynen devam hemen ekliyorum seni de listeye ♡

Dün menümü bildirmeyi unutmuşum ama çok hafif geçirdim günümü 1000 kaloriyi geçmedim

Kilo bildirimim
Geçen hafta 66,9
Bu hafta ....65,7
Giden ....1,2
Yüzdem ..1,79

Helal valla Canım süper gidiyorsun sende ♡
Tebrikler

Canim geçmiş olsun istanbulun trafiği zaten karma karişik..ordakiler burda olsa hepsinin ehliyeti gider çok kötü araba sürüyorlar

Sağ olasın canım Maalesef insanların çoğu yiyorsun bana çarpın mantığıyla deli gibi gidiyor Benzinciden aniden çıkıp sebep olan inan durmadı bile bastı gitti o an plakasini alamadım yoksa inan onu ne yapar ne eder bulup canına okurdum
Zaten boyun Fıtığı var ve benim ani hareket etmem bile yaşarken birde kaza atlatmam daha büyük RİSK Şükür bir şey olmadı ama inan ben 21 senedir hala Almanya kurallarına harfiyen uyarak araba kullanıyorum ve hep derim benim diyen usta şoföre beş basarim

**8. Takım 644.Etap***

Usagisan ( 76.1 / / / %) sabit
DilaBG( 62.5 / / / % ) sabit
ABE3( 70.5 / / / %) sabit
Colombre( 58.2 / 57.5 / 0.7 / 1.20 %)
esraas( 81 / / /%) Sabit
perihan00( 66.9 /65,7 / 1,2/ 1,79%)

8. Takım Ortalaması; %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…