• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar ;)
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah. . . . Aminnn

Bu sabah da şükür dinç uyandım ♡ Dün biraz kazanın etkisiyle akşam başım ağrıdı ama şükür çok fazla sıkıntı vermeden uyuyabildim ;)

Malum 4 - 5 gündür bende sıkı tutuyorum ve karşılığını aldım ♡ Aynen devam inşallah ;)

Uzun bir aradan sonra yeniden bildirim yapayım bende ;)
Malum sıkıntıdan pek dikkat edemiyorum ve tekrar 120 leri görmüştüm :(

Son miladim olacak inşallah bu kez ♡
Başlangıç pazartesi; 120.2 kg
Bugün; 118.9 kg
Giden 1.3 kg ♡♡♡♡

Umarim her hafta en az bukadar gitmiş olur ;)

Kaptan geçmiş olsun.Allah korumuş.trafikte her çeşit insan mevcut işte.menun yine süper .

Teşekkür ederim canım ;) Şükür hasarsiz atlattim hem kazayi hemde beslenmeyi ♡♡♡

Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar.
Geçen hafta 58.2
Bu hafta 57.5
Fark 700 gram

Harikasın canım cidden ♡♡♡♡
MAŞALLAH sana ;) Bak ben diyorum 56yi bile göreceksin ♡

Günaydın kızlar ♥

Güncel kilom 62.5 ☹ bu hafta dikkat edemedim maalesef yoğunluktan..

Günaydın canım :KK66: Üzülme canım en azından artı cikmamissin bu bile başarı bence ♡ okadar yoğunluğa rağmen :KK66:

Eminim haftaya daha güzel bir rakam göreceksin ♡

esraas esraas Arkadasimiza mesaj attım ;) yoğunluktan fırsat bulamamış 2 haftadır ama bugün dönecek inşallah ;) gerçi bildirimini buraya da yapacak bugün ama ben listeye direk yazayım dedim sabit olduğunu öğrenince ;) En azindan kilo almamış ♡

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK66:
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah. . . . Aminnn

Bu sabah da şükür dinç uyandım ♡ Dün biraz kazanın etkisiyle akşam başım ağrıdı ama şükür çok fazla sıkıntı vermeden uyuyabildim :KK66:

Malum 4 - 5 gündür bende sıkı tutuyorum ve karşılığını aldım ♡ Aynen devam inşallah :KK66:

Uzun bir aradan sonra yeniden bildirim yapayım bende :KK66:
Malum sıkıntıdan pek dikkat edemiyorum ve tekrar 120 leri görmüştüm :KK43:

Son miladim olacak inşallah bu kez ♡
Başlangıç pazartesi; 120.2 kg
Bugün; 118.9 kg
Giden 1.3 kg ♡♡♡♡

Umarim her hafta en az bukadar gitmiş olur :KK66:

Teşekkür ederim canım :KK66: Şükür hasarsiz atlattim hem kazayi hemde beslenmeyi ♡♡♡

Harikasın canım cidden ♡♡♡♡
MAŞALLAH sana :KK66: Bak ben diyorum 56yi bile göreceksin ♡
Masallah cnm cok guzel gitmis

esraas esraas Arkadasimiza mesaj attım :KK66: yoğunluktan fırsat bulamamış 2 haftadır ama bugün dönecek inşallah :KK66: gerçi bildirimini buraya da yapacak bugün ama ben listeye direk yazayım dedim sabit olduğunu öğrenince :KK66: En azindan kilo almamış ♡
Canim geçmiş olsun istanbulun trafiği zaten karma karişik..ordakiler burda olsa hepsinin ehliyeti gider çok kötü araba sürüyorlar

Mutfak işimde tamam ;) hatta oglenlik çorba da hazır ;)
Yemegimi yedikten sonra kuzumu havuza götüreceğim yine ♡

Bu arada kayınvalide eşimle konuşmuş ( bizimki cumalik aramış ) yarın bana gelecekmiş :KK53: len akşam halana doğum gününe gidecektim ya dedim ama hesapta öğlen kahve içmeye gelecekmiş; ) gerçi genelde gelince yatiya kalır ( 1 semt ötede oturmadisina rağmen ) ama olur da yatiya kalacağım derse de artık oglusuyla otursun :D 1 saat gider gelirim olmadı :D

Slm kizlar

Bildirim yapayim bende
Gecen hafta 94.6
Bu hafta 93.6
Fark -1

Kaptanim bu hafta listeye gireyim mi yoksa onumuzdeki hafta mi gireyim 😉

Harikasın canım aynen devam ;) hemen ekliyorum seni de listeye ♡

Dün menümü bildirmeyi unutmuşum ama çok hafif geçirdim günümü 1000 kaloriyi geçmedim 😊

Kilo bildirimim
Geçen hafta 66,9
Bu hafta ....65,7
Giden ....1,2
Yüzdem ..1,79

Helal valla Canım süper gidiyorsun sende ♡
Tebrikler

Canim geçmiş olsun istanbulun trafiği zaten karma karişik..ordakiler burda olsa hepsinin ehliyeti gider çok kötü araba sürüyorlar

Sağ olasın canım ;) Maalesef insanların çoğu yiyorsun bana çarpın mantığıyla deli gibi gidiyor ;) Benzinciden aniden çıkıp sebep olan inan durmadı bile bastı gitti :( o an plakasini alamadım yoksa inan onu ne yapar ne eder bulup canına okurdum :(
Zaten boyun Fıtığı var ve benim ani hareket etmem bile yaşarken birde kaza atlatmam daha büyük RİSK :( Şükür bir şey olmadı ama inan ben 21 senedir hala Almanya kurallarına harfiyen uyarak araba kullanıyorum ve hep derim benim diyen usta şoföre beş basarim :D

**8. Takım 644.Etap***

Usagisan ( 76.1 / / / %) sabit
DilaBG( 62.5 / / / % ) sabit
ABE3( 70.5 / / / %) sabit
Colombre( 58.2 / 57.5 / 0.7 / 1.20 %)
esraas( 81 / / /%) Sabit
perihan00( 66.9 /65,7 / 1,2/ 1,79%)

8. Takım Ortalaması; %

Back