Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oynakbasi34 banucum takimi bırakmayıp yeniden başlamana inan çok sevindim daha önce başardın gene yaparsın, bende bugün 3 . Günü geride bıraktım sıfır karbon yapıyorum bana tek iyi gelen zayıflama yöntemi bu çünkü ,deneyerek yıllar içinde buna karar verdim karatay tam benlik hep beraber sağlıklı kilolara gelmemiz dileğiyle
Sıfır karbonu anlatsana biraz Işıl Duru.
Bu arada herkese günaydın.
Cok tesekkur ederimmmmdarisi isteyenlereTamamen sana katılıyorum aynı durumdayız unlu gıdalar benide aşırı şişiriyor sanki dünyayı yemiş gibi + yapıyor yedikçe yiyesin gelmeside cabasi
Tebrik ederim hayırlı olsun tabiki hatırladık seni
Perihan yazım tarzın ve kelimelerinden yurtdışında oturduğunu sanıyorum.dogru mudur.Hayirli sabahlar herkeze..yeni gelen arkadaşimizda hoşgeldin aramiza...
Bakacağım ben de.ama yapandan tam bilgi alayım dedim banu.beraber yaparız olmadı.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Gece biraz geç yatınca tabi biraz geç uyandım hatta az daha geç uyansaydim kuzu okula geç kalacaktı
Allahtan eşimin bu tarafta işi var diye geç çıktı da iki dakikada kızı da bıraktı ( ingilizce projemiz vardı ve eşim birakmasaydi mecbur bende taşımasına yardimci olmak için cikacaktim )
Kendime hemen sıcak suyumu yapıp yumurta koydum ateşe şöyle güzel bir kahvaltı yaparım bugün ♡ baya acikmisim
Teşekkür ederim canım ♡
Bakalım başladım tam anlamıyla bana da Karbonhidrat hiç yaramıyor o yüzden tamamen kesmeye çalışacağım ( sade sağlıklı Karbonhidrat tuketecegim )
Benimki de Karatayimsi oluyor sanırım Tamamen acikmadan yemeği düşünmüyorum ♡ Geçmişte Yediklerime sayayim
Canım Karatay'da olduğu gibi paketli ürün mümkün olduğu kadar az yada en güzeli hiç tuketmemek bir tek sebzelerden ve bakliyatlardan karbonhidrat alınıyor
Günde 50 gramdan az karbonhidrat tuketince zaten kilolar daha güzel gidiyor
Hatta nette karbonhidrat diyeti diye bir liste vardı geçmişte ben ona bakarak yediğim Karbonhidrat tuketirdim hatta o zaman çok güzel gitmişti ama belli bir süre sonra hep hesap yapmak zor gelmişti ama tekrar ona da bakabilirim
He Işıl Duru tam böyle mi yapiyor bilmiyorum ama bende paylaşmak istedim yapmak isteyen olursa diye
Sanada Günaydın canım ♡
Kızlar selamlar.kaptan haklı paylaşım çok az bu ara takımda.canlanalim biraz.
Kursta geldim.ufakligim gelince onu da alıp diyetisyene geçeceğiz.oradan anne kız alışveriş yapacağız.danacigim büyümüş pantolonlar eşofmanlar olmuyor.bakinalim biraz beraber dedik.
Bakacağım ben de.ama yapandan tam bilgi alayım dedim banu.beraber yaparız olmadı.
Canım karatayin kitaplarını aldım okudum pirinç, bulgur, makarna, ekmek, hamur işleri, tatlılar, bezelye, havuç tüm karbonhidratları menüden çıkarıyoruz çiğ kuruyemiş zaten bunların yerini tutuyor ve serbestSıfır karbonu anlatsana biraz Işıl Duru.
Bunu belli bir süre denemek isterim.GSi diyeti aslında 50 nin altında olanları yiyebiliyoruz diğerleri cıss :))
Hosgeldin cnmKızlar benide alın aranıza lütfeeeeeen
Gittim ama diyetisyen yokmuş.sekreteri beni arıyor gelmeyin diye.kapidan girerken aramanın faydası yok tabii.5 kasıma randevu aldım tekrar.neyse yürümüş oldum bahaneyle.
Kızımla alışveriş yaptık biraz ama yeni sezon olduğu için fiyatlar çok fazlaydı. Bilsem sezon sonunda bayağı bir stok yapardım kış için. Düşündüğünden daha hızlı büyümüş. Allah'tan mont kaban kazak gibi kıyafetleri almıştım çok uygun fiyatlardan. Kışın da sitelere koydukları yazlıkları alıyorum. 1/3 fiyatına tüm gardırobu dizebiliyorsun.
Kizlar selam herkesler iyidir insallah
oynakbasi34 canim ben senin muhabetini çok severim bilirsin. Ben bu grupta severek uzun zaman bulundum. Son zamanlarda hep aldim verecegime maalesef, motivasyonumu kaybetmistim ve sansimi baska grupta denemeye karar verdim izin sonrasinda. Mutlaka muhabbete ugrayacagim. Öpüyorum herkesi.