Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kiz kaptan Beni kac yazdin amanin gozum korktu

Günaydin arkadaşlar sanirim kimse bildirim yapmamiş..ben malesef artidayim mümkün olduğunca dikkat etmeye çaliştim ama eksi göremedim tartida ne yazikki....stressdende oldu sanirim..inasanin morali iyi olursa kilolarda gidiyo..moral olmayinca tikanip kaliyo insan...
Geçen hafta 66,5 kg
Bu hafta 66,9 kg
0,4 artidayim
Kusura bakmayin kizlar .çok üzgünüm...

Üzülme canım insanın canı sıkkınkken kilosunu düşünemiyor o anda

Kiz kaptan Beni kac yazdin amanin gozum korktu

Korkma korkma Dur sana da bakayım ilk fırsatta ama kilo hedefine ulasirsan da daha aşağı cekeriz tabi devam dersen

Sana kolay gelsin canım eğer cuma bildirimlerini ihmal etmem dersen idare ederiz ♡ İnşallah yoğunluğun hafifler de yine daha sık aramızda olursun

oynakbasi34 kaptanım nerelerdesin çokmu hatasın

Şükür kendime geldim
Sabah yine fena ağrı vardı kızı bile zorla hazırlayıp gönderdim üzerine birde regl olunca belden aşağısı iptal
Biraz daha iyiyim de hemen aklimdayken buraya baktım

***8. Takım 643.Etap***

Usagisan ( 77 / 76.1 / 0.9 / 1.17%)
DilaBG( 62.6 / 62.5 / 0.1 / 0.16 % )
ABE3( 70.7 / 70.5 / 0.2 / 0.28 %)
Colombre( 58.2 / / / %) sabit
esraas( 81 / / /%) 2. Kilo bildiriminde bulunmadı.
perihan00( 66.5 / 66.9 / + 0.4 / - 0.60 %)
mavimli ( 69.8 / 79.8 / + 10 / -1.19 % ) Üye 631. Etapta izne ayrilmisti, geri dönüyor, yüzdesi 12'e bölündü

8. Takım Ortalaması; %

Son düzenleme:
Usagisan canım bir senin bildirimin kaldı sanırım
Esraas hemen mesaj atacağım şimdi bakalım bildirimi ne alemde henüz ses çıkmadı
Gecen hafta esraya izne ayrıldı yazmıştın kaptanım unuttunmu?Sildim onu listeden izinli görünüyor çünkü.

Gecen hafta esraya izne ayrıldı yazmıştın kaptanım unuttunmu?Sildim onu listeden izinli görünüyor çünkü.

Yok canım izin hakkı yokmuş henüz ( listeye girince en erken 2 aydan sonra izin hakkı var dolmamış daha )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…