Acil şifalar dilerim arkadaşiminşallah çabuk düzelirsin..Günaydın arkadaşlar.rahat nefes alamaz oldum boğaz tahrisinden.Allah tan sigara falan içmiyorum.bolca bitki çayı ve su içeceğim.gecer inşallah.
Hasibe 40 gün maşallah arkadaşım.
Mavimli ben de merak ediyorum Banu yu.
Canım ben takıma başlarken hedefime 58 yazmıştım. 56 da bir yanlışlık var.Colombre senin de maalesef mezuniyet henüz olmuyormus hedef olarak ne belirtmiştik hatırlamıyorum ama hemen bakacağım ona göre hesaplayın kaç kg olunca mezun olabilirsin yazarım sana
( uzun bir arayışına sonra şükür buldumhedef 56 kg yazmisiz hani 1 - 2 kg toparlanma açısından eee bu durumda bir en fazla 2 hafta daha listedesin canım Stres yapma ama sonuçta acele yok fıstık gibi oldun nasılsa )
Canım ben takıma başlarken hedefime 58 yazmıştım. 56 da bir yanlışlık var.
İlk mesajımı buldum takıma attıgim
56 olmaz canım ya.maksimum 58 dedik diyetisyenle de.duzeltme imkanı varsa düzeltelim. Yoksa önemli değil canını sıkma.Canım o biraz benim işimo zaman muhabbet esnasında 1-2 kilo guclendirmeye gecmeden alma verme opsiyonu muhabbeti olduğu için öyle yazmıştım sende sanırım görüp itiraz etmediysen öyle kalmış
Senin icin sıkıntı olur mu bilemedim ama nasılsa gayet güzel gidiyorsun ♡♡♡♡
Günaydın arkadaşlar.rahat nefes alamaz oldum boğaz tahrisinden.Allah tan sigara falan içmiyorum.bolca bitki çayı ve su içeceğim.gecer inşallah.
Hasibe 40 gün maşallah arkadaşım.
Mavimli ben de merak ediyorum Banu yu.
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür kavusturana
Kaç gündür ugrayamadim yine yamulunca
Omuzlarim yine tuttu ve doğru düzgün hareket etmeden ilaç içip paso yattım
Soğuklar sanırım yine omuzlarimdaki sıkıntıyı azdirdi tabi baş ağrısı da olunca iyice hareketsiz kalmak zorunda kaldım
Şükür bugün daha iyiyim ama çok fazla hareket etmemem lazım ki iyice geçsinbüyük kızım sağ olsun dün evdeyken bütün işlerimi hallettim ve sabah da okula giderken tembihledi hiç bir şey yapmıyorsun yoksa gelince bozusuruz diye
Küçük kuzunun saçını bile 2 gün toplayamadimKuzum kendi gitti okula ( Allahtan Annem hemen okulun dibinde oturuyor da kuzunun sağ salim vardığını haber verdi her defasında )
56 olmaz canım ya.maksimum 58 dedik diyetisyenle de.duzeltme imkanı varsa düzeltelim. Yoksa önemli değil canını sıkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?