Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydin kizlar...umarim iyisinizdir ben pek iyi değilim oturup hüngür hüngür ağlayasim var..bunalimdayim yine..
Neden canım senin neyin var.Benimde canım sıkkın gel beraber ağlayalım
Ay kızlar hayırdır ne oluyor size.Sağlığınız huzurunuz varsa ufak şeyleri takmayın kafanıza lütfen. İnsanlar ne dertlerle cebelleşiyor. Bolca şükredelim ki şükredecek lerimiz artsın.

Aaa deme neyse bak muhabbet ediyoruz ne güzel
Vallahi ne bileyim 200 gram ın önemli olduğunu düşünmemiştim. Kaptana iş çıkarttım ekstradan. Yani yanlış hesap bağdat'tan döndü bu durumda. Neyse canım veririz 200 gram daha. Zaten buradan ayrılmayı düşünmüyordum.

200 gram ne güzel. Benim 14 kilom var verilecek

200 gram ne güzel. Benim 14 kilom var verilecek
Boy kilo oranın nasıldı. 14 kilo verilmeyecek bir rakam değil. Zamanında ben daha fazlasını verdim. Yavaş ve sporla verildiğinde kalıcı oluyor. Bir de üstüne 19 senedir veremediğim 5 kiloyu da verince süper oldu.ben 43 yaşında yapıyorsam eminim ki sen daha gençsindir muhakkak başarırsın. Bebeklerin vardı değil mi.

Ben de 42 olmak üzereyim boyum 1.73 kilom 79 sorma. 65 hedefim.

Menümü de paylaşayım gelmişken.
Spor olmadığı için kaloriyi düşük tutuyorum.

1.00 x 1 Adet Büyük Elma100 kcal
0.25 x 100gr Dut Kurusu24 kcal
0.25 x 100gr Çeki̇rdeksi̇z Kuru Üzüm77 kcal
1.00 x 1 Adet Domates14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık11 kcal
1.00 x 1 Adet (50gr) Kırmızı Bi̇ber19 kcal
7.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersi̇z)21 kcal
2.00 x 1 Porsi̇yon (200gr) Patates Salatası640 kcal

Toplam906 kcal

Ben bunların hepsini nerdeyse bir öğünde yerim
Zaten o yüzden bir öğün gibi yapıyorum akşam hiçbir şey yemiyorum.
Bak mesela benim menüm
Kahvaltı sütten kahve.
Öğlen sushi 10 adet, tavuk schnitzel ve az noodle.
Akşam sade çay.
1 litre su. Su hep az malesef.

Bu ara sabah kahvaltısı yapamıyorum kursa gittiğim için. Sabah midem almıyor dar zamanda. O yüzden muhakkak
su ve meyve ile güne başlıyorum. Üzüm kuru dut fındık gibi şeyleri de çay molasında yiyorum. Spor yaptığımda da 1300 kalori civarında besleniyorum. Muhakkak yediklerimi gün içinde yaymaya çalışıyorum. Tek öğüne yüklenmek sağlıklı olmayabilir.

Ben öyle gün içine yayınca tam yayıyorum ye babam ye oluyor tüm gün

Ben öyle gün içine yayınca tam yayıyorum ye babam ye oluyor tüm gün
O zaman bir ara benim yaptığımı uygularsin belki.sabah kalktığımda tüm gün yiyeceklerimi yazıp hiç dışına çıkmıyordum.kacamak olmuyordu böylece.cok iyi kilo vermiştim.

Neden canım senin neyin var.Benimde canım sıkkın gel beraber ağlayalım
Ailevi meseleler hiç bitermi...kendimi zor tutuyorum mutvakta birşeylere saldirmamak için..sigara içen biride değilim hincimi ondan çikartayim..aman olmasinda zaten kokusuna katlanamiyorum ..cumaya kadar idare edcem artik

Ailevi meseleler hiç bitermi...kendimi zor tutuyorum mutvakta birşeylere saldirmamak için..sigara içen biride değilim hincimi ondan çikartayim..aman olmasinda zaten kokusuna katlanamiyorum ..cumaya kadar idare edcem artik
Aynı benim durumum .Benimde ailevi sıkıntılarım var sigarayı bırakmıştım valla geri başladım hemde yemeyip içmeyip sigara içtim dün bütün gün.İnş tiryakilik boyutuna gelmeden bırakabilirim yine.Evde havuç salatalık varsa onlardan çıkar hıncını havuç kemirmekte sakinleştiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…