Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün alt katima yine banyodan şu akıyor diye sabahtan itibaren tesisatçı arayisim vardı sonra tabi adam geldi baktı yok malzeme aldı derken öğleden sonra da Annemler kahve içmeye gelince fırsat buluta yazamadım

Bu sabah da kuzuyu okul gezisi için okula bıraktım dönüşü hep korktuğum şey başıma geldi
Arabayla eve dönerken ( ATM den para çekeceğim diye arabayla çıkmıştım ) birden arabanın altına kedi fırladı Hayvancık istemeden ani fren yaptığım halde öldü
Direksiyon başına ağlamaktan helak oldum kimildayamadim bile mahalleden iki bayan beni sakinlestirmeye çalıştılar sonrada sağ olsun Liseli bir kızcağız Kediyi yol kenarına aldı
Aglaya aglaya eşimi arayıp durumu anlattım hatta eve girerken de bir türlü kendimi durduramadım
Büyük kız beni kapıda görünce Kardeşine bir şey oldu sanıp baya bir panik yaptı sonra kızdı hatta bana len ödümü kopardin isteyerek yapmadın ya ne ağlıyorsun bu kadar diye

Ancak kendime geldim hatta tesisatçı işi bitirmek için geldiğinde bile gözlerim fena sismisti

Rabbim bir daha asla yasatmasin ....Aminnn
Ben ki etrafımdaki kedilere elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorken böyle bir şey yaşayınca çok daha kötü oldum

Canım benim bütün arkadaşlar 6.takımdaymış etiketlediler beni

O zaman her fırsatta sohbete bekleriz arkadaşlarının olduğu takımda olmak istemen çok doğal ♡ Herşey gönlünce olsun başarılar

Kızlar ben iyi değilim ya. İlaca rağmen kendimi toparlayamıyorum.iş güç gelen giden misafirlik durumları da bitmediği için yatamıyorum da. Yakında hastanelik olurum gibime geliyor.
Bu hafta 58.2 ile mezuniyetimi isteyeceğim sanırım. Ama buraya devam etmeyi istiyorum. sizi bırakmaya hiç niyetim yok.

Spor haliyle yok ama yarından itibaren yediklerimi tekrar yazmaya başlıyorum.
Bu arada hastalığı bahane edip kesinlikle bir kaçamak yapmadım. Ama düzenli beslendiğimde söylenemez. Meyve ile öğün geçiştirdiğim çok oldu. Yarın kendimi iyi hissedersem güzel bir alışveriş yapar normale dönerim.

Bizede ordudan fındık geldi ama kırması bir dert etrafa sıçrıyor kırk dur azcik bisey çıkıyor kolay bir yolu varsa bana diyin :)
Işıl Duru kollu çevirmeli olan fındık kırma makineleri var nette bir bak arkadaşım.ben de doğal fındık bulsam onlardan alırım diye düşünmüştüm.

Bizede ordudan fındık geldi ama kırması bir dert etrafa sıçrıyor kırk dur azcik bisey çıkıyor kolay bir yolu varsa bana diyin :)
Bende koku cevirmeli findik kiracagi yok. Bunu kullaniyorum ben kirarken uzerini diger elimle kapatiyorum sicramiyor. Altindan biraz tortu dusuyor toz gibi o da bir kabin uzerinde kirdigim icin dert olmuyor

Ben Birkeresinde Balkonda kirdim çekiclen önce bir örtü serdim gürültü yapmasin diye ama sicriyo yine ister istemez.....şu an findik kirici ile kiriyorum hergün az bir miktar olduğundan..

Bugünkü menüm...
Kahvalti..
1 dilim kaşag peynir..
1 domates
1 salatalik
1 armut
1/2 çay bardaği findik

Öylen..
1 Tabak ezo gelin çorba
1 kaze salata

Akşam..
1 Tabak ezo gelin çorba
Biraz tuzlu çekirdek
3 hurma
3 kaşik baharatli yoğurt

Toplam kalori 1135

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Kızları gönderdim okullarına şimdi ben eve evde bana bakıyor
Dün sabah 10da gece 12ye kadar sular akmadigi için bir sürü isim var en son bir de duş alıp kızın okuluna çıkacağım öğleden sonra Tabi biter mi yok
Küçük cimcimeyi ordan kursa götüreceğim

Büyük kızım bugün tam gün okulda ama yarın izinli olmadı birazini bitiremeyecek gibi olursam yarına bırakırım

Zaten istesem de seni hiç bir yere salmayiz ♡♡♡ yarın Son kararını verip yazarsın mezuniyet istiyorsan

Günaydın arkadaşlar.
Sonbahar iyice kendini hissettirmeye başladı.
Bu sene yaza doyamadım sanki ben.
Oysa sonbaharı kışı çok severdim.

Sorma valla bende bu sene yazdan hiç bir şey anlamadım Evet çok gezdik ama doyamadım

oynakbasi34 arkadaşım nasıl oldun. Merak ettim seni toparladın mı biraz kendini.

Çok şükür bugün daha iyiyim ama dün inan aksam geç saate kadar çok kötüydüm
Hatta bir ara kafayı yiyorum sandım kulağıma kedi sesi geliyor diye meğer kızın dinlediği şarkının Fonunda minicik tiz bir ses varmış bende onu kedi sesine bezetmisim

Kedi gördükçe ağlamaya baslamamak için zor tuttum kendimi

Şükür çok daha iyiyim bugün Rabbim bir daha yasatmasin ....aminnn

Sevindim arkadaşım. Aman iyi ol.
İşlerini de yavaş yavaş yap kendini yorma hasta etme.
Ben de hala toparlayamadım kendimi iyi hissetmiyorum bir türlü. Kursa zor gittim ama devam etmek istiyorum kaçırmamak için dersleri.
Evet arkadaşım yarın mezuniyet istiyorum.Hastalık biter bitmez de daha sıkı şekilde spor yaparak amacıma devam edeceğim. Sporsuz hiçbir şey yapmıyor muşum gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…