Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Takımlara dönmek istiyorum ama kararsız kaldım açıkcası.. göz gezdirim dedim takımlara isim tanıdık geldi bi selam verim dedim
Sanki pek aktif değilsiniz ama pazartesi diye mi acaba?

Kızlar nedendir bilmem ama öğleden beri bir mide bulantisidir gidiyor hatta maalesef istifra ettim ve hala devam ediyor bulantı

Büyük kız okulundan memnun kalmiş ama dönüşü yanlış otobüse binince biraz yolu uzamış yön duygusu mu yok bu kızın nedir bakalım yarın ne yapacak

Takımlara dönmek istiyorum ama kararsız kaldım açıkcası.. göz gezdirim dedim takımlara isim tanıdık geldi bi selam verim dedim
Sanki pek aktif değilsiniz ama pazartesi diye mi acaba?

Bu ara biraz sakin gibi görünüyor ama sohbetimiz gayet keyiflidir
Benim net paketi bu gece yenilenince bende daha sık buralarda olacağım ♡
Eminim yakında daha da canlanır ortam

Anlamadım kaç olmam gerekiyor?

Canım sen iyisi mi bana kilonu yaz ben bakayım ama sanırım senin fark %5in altındaydı ( aldığın kilo yani )

Aklimdayken menümü de paylaşayım

Sabah uyanınca 06.30da
1 şişe su ( 500 ml )

Ara 07.00de
1 sade filtre kahve

Ara 1 parça beyaz peynir

Öğlen 13:00de
1 büyük kase çiğden Lahana salatası

Ara 15.30 da
1 sade nescafe
1 paket tahtakurusu ( formlar var ya )

Ara 16.00da
4 kaşik minik köfte çorbası
( yemez olaydım anında nedense midem bulandı daha mideye inmeden gitti )

Aksam 19:00dan ( zoraki yedim sırf kizim ısrar etti diye )
6 tane muska şeklinde kıymalı lahana sarması
3 kaşik yoğurt

Gün içinde 2.5 litre su

Bende menümü paylaşiyim...
Kahvalti..
2 küçük domates
1 dilim kaşar.
1 salatalik
1/2 çay bardaği findik
2 kaşik yumurta kizartmasi
1 kücük salkim Üzüm

Öylen..
1 büyük kaze salata

Akşam.
1 küçük kaze salata
1 küçük kaze baharatli yoğurt
1 salkim üzüm...

Toplam kalori...790

Canim toparlanmana sevindim inşallah listeyede dönersin..

Kız ben senin menülere mi uysam ne yapsam ♡♡♡♡♡
Harikasın ve bu gidişle çabucak hedefine varirsin

Son düzenleme:
Dün 78,7 çıktım tartıda.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Aylar sonra sabah ezaniyla uyandım Büyük kızın ilk dersi 9da başlayacağı için resmen karga kahvaltısını etmeden çıktı şimdi Neymiş ya aksilik olursa derse geç kalirsaymis
Aslında 1 saatte belli bir yere kadar gidiliyor Metrobusle ama sonrasında okulun servisinin tam olarak kaçta geçtiğini daha ogrenememis de o yüzden erken çıkması lazımmış ya seyrek geçiyorsa hesabı

Dün 78,7 çıktım tartıda.

Canım 631. Etapta 79.8 kgla izne ayrilmissin zaten yani bu cuma hemen dönüş yapabilirsin ♡♡♡♡

Günaydın arkadaşlar.bana da bulaştı hastalıkları bizimkilerin.hic keyfim kalmadı.dün yine de 1.5 saat yürüyüş yaptım.kalori hesabına devam.kullandigim ilaçlar sisirdi beni.3 kilo ödem olur mu.61 i gördüm dün ya.bugun 59.5 a inmiş.hala karnım ellerim ayaklarım şiş.limonlu su içtim şimdi.

Aleyküm selam canım.Masallahin var bu ara.hem erkencisin hem aktifsin.bir de diyete başladın mı tamamdır.

Gecmis olsun cnm. Nasil oldun bulantin gecti mi

Perihan güzel gidiyorsun bu ara.masallah.salata yanına küçük parça et köfte vs eklesen iyi olur.benim de proteini arttırmam lazım bu ara.adam gibi güvenilir bir kasap bulamadım maalesef.olmadi bir dana kestirip stok yapacağız.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin ...Aminnn
Valla hiç şaşırmadım 3 kg ödemme benim genel olarak öyle oluyor hatta resmen derimin gerildigini hissediyorum o anlarda
Yeşil çayı ihmal etme cumaya kadar çok daha fazla eksi görürsün bence

Aleyküm selam canım.Masallahin var bu ara.hem erkencisin hem aktifsin.bir de diyete başladın mı tamamdır.

Çok şükür ♡
Beslenme eskiye göre daha iyi ama bende Perihan gibi sıkı yapabilirsin daha da güzel sonuç alır motive olurum

Gecmis olsun cnm. Nasil oldun bulantin gecti mi

Sağ olasın canım düne göre daha iyiyim ama sanki her an yine Bulancak gibi
Aslında dışarısı daha şimdiden güneşli ama ben hafiften üşüyorum sanırım hasta olacağım

Kızın beslenmesine ne koysam derdi beni deli edecek
Sulu bir şeyler koyamiyoruz dökülüyor diye mecbur makarna pilav tarzı şeyler koyuyoruz ( çoğunluk hazır poğaça yada kantinden tost alıyor yada kantinde yiyor )
Geçen sene bende haftada bir canı çekmesin diye tost almasına müsaade ediyordum yada kantinde yemesine ama bu sene maşallah bir öğün 10 tl yapmışlar geçen hafta bari tost alsın dedim onuda bir önceki günden tost kakalamislar sanırım çünkü kızım Anne bir daha almam çok sertti zor yedim dedi

Bugün de hadi makarna koyayım dedim ve ne ilginctir ki diriligine bakmak için 1 tanecik makarnayı aldım zor yedim nedense bana çok tuhaf geldi tadı ki normalde inanılmaz severdim

Canım benim bütün arkadaşlar 6.takımdaymış etiketlediler beni

Sağol canim...inşallah böyle gider benim beslenme...
Sanada geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…