Kesinlikle ayni fikirdeyim daha sonra kıtlıktan cıkmış gibi olmamak icin bazen yapiyorum istesem salatayla idare edebilirdim ama ayda bir yaptım gozum doydu simdilikhaftada 1 kere kaçamak günümüz olsun bunalip birden herşeye saldirmaktan iyidir....yarindan ittibaren toparlarsin..bende bugün pek dikkat edemedim...
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı günler
Gece büyük kızın ısrarı üzerine yine maaile salonda siralanip yattık
Ne dediysek ikna olmadı eski düzene geçme konusunda tabi kendi de uyumayinca bende uyuyamadimResmen el ele yattık
Bu sabah artık isyan ettim
Sonuçta her an da bu şekilde tedirgin nereye kadarŞükür kabul etti ama görmeniz lazım boynumuzda düdükle yatiyoruz
Herkese günaydın hayırlı olsun bebeğimiz hamileler için böyle bir kural yok diye biliyorumBanu ablacım öncelikle sana ailene ve takımda başka istanbullu arkadaşım varsa ona da geçmiş olsun diliyorum. Van depremini ağır bir şekilde yaşamış biri olarak Rabbim büyüklerinden korusun.
Profilimden de görmüş olduğun üzere ben inşallah ikinciyi bekliyorum. Bir kaç haftamız kaldı. Sonrasına takima donmek istiyorum. Tabi bu şubat martı bulur. Takıma dönmek için benim en son verdiğim kiloya mı dönmem lazım?
Herkese günaydın hayırlı olsun bebeğimiz hamileler için böyle bir kural yok diye biliyorum
Banu ablacım öncelikle sana ailene ve takımda başka istanbullu arkadaşım varsa ona da geçmiş olsun diliyorum. Van depremini ağır bir şekilde yaşamış biri olarak Rabbim büyüklerinden korusun.
Profilimden de görmüş olduğun üzere ben inşallah ikinciyi bekliyorum. Bir kaç haftamız kaldı. Sonrasına takima donmek istiyorum. Tabi bu şubat martı bulur. Takıma dönmek için benim en son verdiğim kiloya mı dönmem lazım?
İyi pazarlar kızlar.evdekilerin hepsi hasta.ben iyi gibiyim.ama herkese koşmaktan yorgun düştüm.dunya kadar işim var bugün.diyet spor hakgetire yani.
Herkese hayırlı geceler
Malum evde Modem beni cildirtiyor ( bugün tekrar arayıp fırça attım paraya gelince tamamını istiyorsunuz almadigim bir hizmet içinama iş hizmet vermeye gelince fos çıkıyorsun hesabı )
Faturayı odedikten sonra da itiraz edeceğim en azından bir sonraki ay yarısını düşerler belki
Cepteki internet paketi de yarın gece yenilenecekArtık en gec salı sabahı yine eskisinden daha çok aranızda olacağım ♡♡♡
Bu arada demin aile toplantısı yaptıkHep eşimin özellikle aş ermeleri ( 9 aylık hamile kadınlar gibi maşallah ) benim bir türlü toplanmam mümkün olmuyor diye soylendim durdum Artık ailecek toparlanma zamanı geldi de geçiyor
Bugün resmen ayak tirnaklarimi keserken çok zorlandim sinirimden oturup ağladımEşim kesti hatta oda çok agrima gitti
Daha bu yaşta elden ayaktan dusecek gibi olursam ileride daha kötü olacak sonum üstelik ben zayiflamadigim sürece kızıma nasıl zayıfla diyebilirim ki
Hep beraber anlaştık yarın sabah itibaren kesinlikle evde bize zarar verecek birşey pişmeyencekhe çok sikilmasinlar diye de sadece haftada 1 kere ufak bir şeye izin var gündüz zaten evde yanlız olacağım aksam da hafif şeyler yapacağım eşimi artık yemek için beklemeyeceğim eskiden öyle yapardım ne güzel giderdi kilolar
Büyük kızım hatta Anne biraz kilo verip birlikte spor salonuna yazilalim artık sende bende silkelenelim dedi ♡♡♡♡
Cidden artık kendimi psikolojik de olsa hazır hissediyorumsabahları az işimi yapıp evde Leslie yapacağım inşallah
Biliyorum daha evvel de hep bunlara karar verdim ama esimin de destek olması bana daha çok güç verdi yoksa hep baltaliyordu beni hayin köfte
Evet geri sayım başladı benim için ♡ Son miladi olacak inşallah
Anlamadım en son 83 lerdeydim takıma dönmek için kaç olmam lazım?Canım hiç dert etme ♡ kuzucuk sağ salim doğsun sonra hazırım dediğin anda dönersin malum 6 ayı geçti ve fark yüzde 5den fazla olduysa Son bildirimini göre hemen donebilirsin
Herkese geçmiş olsun ♡ İnşallah cabuk toparlanirlar da sende yine eski duzenine dönersin hemen
Anlamadım en son 83 lerdeydim takıma dönmek için kaç olmam lazım?
Herkese hayırlı sabahlar
Çok uzun bir zamandan sonra ilk kez bu saatte uyanabildimMalum büyük kızın artık Üniversitesi başladığı için bundan sonra ikimizde sabah 06.15 de uyanacagiz ♡
Saçlarını oturup ördümşimdide karşılıklı sabah kahvemizi ( filtre ) icecegiz sonra onu yolcu edip diğerlerini de postalayip tamamen kendime odaklaniyorum
Sabahları zaten zoraki kahvaltı ediyordum o yüzden kahvaltı biraz geç yapıp iki ana öğün 2de ara öğün olarak tamamlamayı düşünüyorum
Bakalım aksam menümü begenecekmisiniz
Canım 88 ve üstü ne olursa olsun girebiliyor sunSon bildiriminden %5 fazla olunca hemen verilemeyecek bir kilo olduğu için kural gereği 6 aydır izinli olan üye hemen donebiliyor listeye
İyi günler arkadaşlartakım arkadaşı alıyor musunuz?
@oynakbasi34 ismi gözüme çok aşina geldiği için geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?