Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

haftada 1 kere kaçamak günümüz olsun bunalip birden herşeye saldirmaktan iyidir....yarindan ittibaren toparlarsin..bende bugün pek dikkat edemedim...
Kesinlikle ayni fikirdeyim daha sonra kıtlıktan cıkmış gibi olmamak icin bazen yapiyorum istesem salatayla idare edebilirdim ama ayda bir yaptım gozum doydu simdilik

Banu ablacım öncelikle sana ailene ve takımda başka istanbullu arkadaşım varsa ona da geçmiş olsun diliyorum. Van depremini ağır bir şekilde yaşamış biri olarak Rabbim büyüklerinden korusun.
Profilimden de görmüş olduğun üzere ben inşallah ikinciyi bekliyorum. Bir kaç haftamız kaldı. Sonrasına takima donmek istiyorum. Tabi bu şubat martı bulur. Takıma dönmek için benim en son verdiğim kiloya mı dönmem lazım?

Bugünkü menüm:
Kahvaltı: 2 yumurta,2 dilim sucuk,1 dilim keçi peyniri,yarım avokado,2 salatalık, 5-6 yeşil zeytin,roka,2 çay kağışı tahin keçiboynuzu özü karışımı,birkaç ceviz,1 incir
Öğlen: 1 dilim karpuz
Akşam: 1 dilim mezgit,2 kaşık patlıcan ,yeşil salata
Spor:7500 adım

Herkese günaydın hayırlı olsun bebeğimiz hamileler için böyle bir kural yok diye biliyorum

Herkese günaydın hayırlı olsun bebeğimiz hamileler için böyle bir kural yok diye biliyorum

Allah razı olsun ben şimdi katılmayacağım ama doğumdan sonra katılmak istiyorum. Çok kilo aldım eski kiloma gelmeden katılabilir miyim mi?

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Malum evde Modem beni cildirtiyor ( bugün tekrar arayıp fırça attım paraya gelince tamamını istiyorsunuz almadigim bir hizmet için ama iş hizmet vermeye gelince fos çıkıyorsun hesabı )
Faturayı odedikten sonra da itiraz edeceğim en azından bir sonraki ay yarısını düşerler belki

Cepteki internet paketi de yarın gece yenilenecek Artık en gec salı sabahı yine eskisinden daha çok aranızda olacağım ♡♡♡
Bu arada demin aile toplantısı yaptık Hep eşimin özellikle aş ermeleri ( 9 aylık hamile kadınlar gibi maşallah ) benim bir türlü toplanmam mümkün olmuyor diye soylendim durdum Artık ailecek toparlanma zamanı geldi de geçiyor

Bugün resmen ayak tirnaklarimi keserken çok zorlandim sinirimden oturup ağladım Eşim kesti hatta oda çok agrima gitti
Daha bu yaşta elden ayaktan dusecek gibi olursam ileride daha kötü olacak sonum üstelik ben zayiflamadigim sürece kızıma nasıl zayıfla diyebilirim ki

Hep beraber anlaştık yarın sabah itibaren kesinlikle evde bize zarar verecek birşey pişmeyencek he çok sikilmasinlar diye de sadece haftada 1 kere ufak bir şeye izin var gündüz zaten evde yanlız olacağım aksam da hafif şeyler yapacağım eşimi artık yemek için beklemeyeceğim eskiden öyle yapardım ne güzel giderdi kilolar

Büyük kızım hatta Anne biraz kilo verip birlikte spor salonuna yazilalim artık sende bende silkelenelim dedi ♡♡♡♡

Cidden artık kendimi psikolojik de olsa hazır hissediyorum sabahları az işimi yapıp evde Leslie yapacağım inşallah
Biliyorum daha evvel de hep bunlara karar verdim ama esimin de destek olması bana daha çok güç verdi yoksa hep baltaliyordu beni hayin köfte

Evet geri sayım başladı benim için ♡ Son miladi olacak inşallah

Canım hiç dert etme ♡ kuzucuk sağ salim doğsun sonra hazırım dediğin anda dönersin malum 6 ayı geçti ve fark yüzde 5den fazla olduysa Son bildirimini göre hemen donebilirsin

İyi pazarlar kızlar.evdekilerin hepsi hasta.ben iyi gibiyim.ama herkese koşmaktan yorgun düştüm.dunya kadar işim var bugün.diyet spor hakgetire yani.

Herkese geçmiş olsun ♡ İnşallah cabuk toparlanirlar da sende yine eski duzenine dönersin hemen

Ablacım sen istersen yapabilirsin. O sıçrama noktasını bulman lazım. İnşallah başarırsın ❤

Anlamadım en son 83 lerdeydim takıma dönmek için kaç olmam lazım?

Bugunku menum biraz karisik oldu.
12.00 filtre kahve
13.00 tahin findik ve tarcini karistirdim. Ogun yerine yenilebilir diye okumustum. 3 tatli kasigi yedim ama devam edemedim. Icine seker ya da pekmez atilsa cok daha guzel olurdu. Tabi boyle bir secenegim olmadigi icin domates salatalik peynir 1 yumurta yedim
18.25cocuklari disari cikaraktim yemek saatim gecmesin diye ayak ustu 4-5 kasik bulgurlu kabak attim agzima cikarkende masadan 1 avuc cug findik aldim. Dolmus duragina giderken onlari yedim. Cok sukur yakaladik dolmusu
22.00 kizlari yatirinca sade filtre kahve yapip ictim.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Çok uzun bir zamandan sonra ilk kez bu saatte uyanabildim Malum büyük kızın artık Üniversitesi başladığı için bundan sonra ikimizde sabah 06.15 de uyanacagiz ♡
Saçlarını oturup ördüm şimdide karşılıklı sabah kahvemizi ( filtre ) icecegiz sonra onu yolcu edip diğerlerini de postalayip tamamen kendime odaklaniyorum
Sabahları zaten zoraki kahvaltı ediyordum o yüzden kahvaltı biraz geç yapıp iki ana öğün 2de ara öğün olarak tamamlamayı düşünüyorum
Bakalım aksam menümü begenecekmisiniz

Anlamadım en son 83 lerdeydim takıma dönmek için kaç olmam lazım?

Canım 88 ve üstü ne olursa olsun girebiliyor sun Son bildiriminden %5 fazla olunca hemen verilemeyecek bir kilo olduğu için kural gereği 6 aydır izinli olan üye hemen donebiliyor listeye

Günaydın Tamam inşallah şubatta burdayım

Günaydın oynakbasi34 kaptanım beni geri istemiyorsun galiba

Aaa olurmu hiç öyle şey Senin yüzde 5 den az artı olduğu için mecbur Son bildirime kadar beklemen lazım kuzum yoksa hiç istememezlik olur mu ♡♡♡♡

Anam evle boğuşuyorum ama bir yandan da büyük kız sağ olsun rahat vermedi
Önce okulun yolunu bulamadı en son dellendim taksiye bin dedim
Müdür konuşma falan yapmış sonr abizimki dersligine gitmiş kimse yok sonra tutturdu arayıp sorsana bugün ders yokmu diye Hay senin gideceğin Üniversiteye diyemedim tabi bilgi alıp ilettim şükür artık rahat verir bende kalan işimi bitiririm kızı almaya çıkmadan

Kızı da aldım geldim
Bir yorgunluk kahvesi içip hemen akşam yemeği için mutfağa girişiyorum

Büyük kız dün canım kıymalı lahana sarması isteyince lahanami kaptım sabahtan yapraklarini hasladim dönerken de kıyma da aldım çabucak sarıp ateşe koyarim

İyi günler arkadaşlar takım arkadaşı alıyor musunuz?

@oynakbasi34 ismi gözüme çok aşina geldiği için geldim

Eee o zaman sende aramıza hoşgeldin diyelim Ara ara başka başlıklarda da beni görebilirsin net izin verdiği sürece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…