Çok teşekkür ederim . Yoksa 100 gr geri almak zorunda kalacaktım.Güncelledim senin kilonu paylaşım alanında, puan kaybetmeye izin yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim . Yoksa 100 gr geri almak zorunda kalacaktım.Güncelledim senin kilonu paylaşım alanında, puan kaybetmeye izin yok
selamlar, diyet ekibine dahil olmak için ne yapmam gerekiyor acaba 3 hafta önce diyetisyene gitmeye başladım :)
Slm kizlar
Bugun dahiliye servisine basladim. Pazartesi gunu sorumluluk devir isleriyle ugrasicaz. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Gecen hafta 98.0
Bugun 97.4
Fark-0.6
oynakbasi34 cnm benim illa 93mu olmam lazim yaa +4kiloyla giremem mi listeye listeye girmek istiyorum artikkkk
Ben de bu hafta biraz odemlerle ugrastim ama cok sukur yinede eksideyim
Harikasın canım ben giremedim tekrar sonra da nasılsa listeyi paylaştım diye panik yapmadım açıkçasıGüncelledim senin kilonu paylaşım alanında, puan kaybetmeye izin yok
Canım hayırlı olsun yeni birimin. E tatiller n'olacak...sonra nöbetler ...vazgeçtin zannediyordum en son...Slm kizlar
Bugun dahiliye servisine basladim. Pazartesi gunu sorumluluk devir isleriyle ugrasicaz. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Gecen hafta 98.0
Bugun 97.4
Fark-0.6
oynakbasi34 cnm benim illa 93mu olmam lazim yaa +4kiloyla giremem mi listeye listeye girmek istiyorum artikkkk
Ben de bu hafta biraz odemlerle ugrastim ama cok sukur yinede eksideyim
Giderayak çok mutlu oldum.Kızlar hepinizi tebrik ederim bu haftanın birincisi olmuşsunuz. Kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum. Hedeflerinize tez zamanda ulaşırsınız inşallah.
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 641.ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (8.TAKIM) ==> %1.190
2. (9.TAKIM) ==>%1.180
3.(5.TAKIM) ==>%1.045
BİREYSEL DERECELER
1. @dennisgo => 3.82 => 5. TAKIM
2. @Aylin42Konya => %3.66 =>10. TAKIM
3. @DilaBg => %3.08 => 8. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@peaceful16 => % -1.80 => 10. TAKIM
Hayırlı olsun hasibecim terfi etmiş oldun sorumluluk alarak şimdi dimi yanlış anlamıyorum
Canım hayırlı olsun yeni birimin. E tatiller n'olacak...sonra nöbetler ...vazgeçtin zannediyordum en son...
Tebrik ederim hasibecim nöbet olmaması harika olucak hafta sonu iznide inşallah hep böyle gider zira 3 çocukla nobetli iş çok zor olucaktiEvet cnm
Tesekkur ederim
Sagol cnm. Yeni birimde birimin sorumlu hemsiresi olarak caliscam. Bu yuzden nobet yok mesai usulu calisicam. Haftasonu resmi tatiller ve bayramlar izinli olcam insallah. Zaten su an sut iznim ve sonrasinda analik iznim oldugu icin nobet tutmicaktim ama meryem 2 yasina girince nobetlerim baslicakti. Allah omur verir bir aksilik cikmazsa o zamanda sorumluluga devam edecegim icin nobetlere baslamadan mesai usulu devam edicem
Tebrikler canım aşure bende artı yapmıştı sana eksi ne güzelHayirli sabahlar kizlar....bu sabah tartildim bi 400 gram daha gitmiş dün 2 kaze aşure yememe rağmen..tabi bir anda yemedim ikisini.. birini öylen yemeği niyetine birinide akşam yemeği olarak....dünde 1.ci olmuşuz çok sevindim
Teşekkür ederim arkadaşimTebrikler canım aşure bende artı yapmıştı sana eksi ne güzel
Ben de salı gününden beri yemediğim aşureyi dün yedim. Ama artı yaptı maalesef.Tebrikler canım aşure bende artı yapmıştı sana eksi ne güzel
haftada 1 kere kaçamak günümüz olsun bunalip birden herşeye saldirmaktan iyidir....yarindan ittibaren toparlarsin..bende bugün pek dikkat edemedim...Iyi aksamlar
Soyle bol kacamaklı bir gün masasinda kalktım geldim desem
Sabah kiymalı yumurta yarim muz peynir
Araögün yapmadım
Saat 3.5 gibi bolca sehriye salatası 1 peynirli borek yogurt tarator bir dilim kremalı pasta