Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Allah tez zamanda şifani versin tatlım. En son Ankara'ya gittiğinde işin vahametini anlamıştım. Moralini bozan şeylerden uzak tut kendini.

Geldim eve basim agriyor sade turk kahvesi yaptim iciyorum. Bashemsire cagirdi konustuk. Ucretsiz izine ayrilma seni dahiliye ya da cerrehiye sorumlu yapayim diyor. Daha oncede ayrilmasaydim cocugun sorumlusu yapacakti. Dedim o branslarda cok uzun zaman calismadim yapabilir miyim bilemiyorum dedim. Sen kac zamandir cocuk servisini ceviriyorsun hayli hayli yaparsin dedi. (Cocuk sorumlumuz yasliydi evrak uzerinde oydu sorumlu ama butun isleri ben yapiyordum) evdekilerle konusmadan bir sey diyemem cocuklara bakacak olanlar onlar dedim. Yarini bekleme aksam karar verirsen mesaj at dedi. Ne yapsam bilemiyorum...

Canım çocuk servisi gerçekten zor. Hayırlısı olsun. Daha çok mu vaktini alacak diğer birimler? Başhemşirenin seni uygun görmesi de ayrıca sevindirici. Mesajında de ki...menülere fazla karbonhidrat yuklemesinler fizigim bozulursa verimli olamam de... inşallah evdekiler kaplicadan vazgeçerler... ücretsiz izin almak da fena değil ama butceniz idare ediyorsa yine de düşün...

Menüm...
Kahvalti..☘
1 domates
1 salatalik
1 dilim kaşar
1 parça beyaz peynir
1/2 çay bardaği findik
1 kücük salkim üzüm

Öylen..
1/2 Tabak brüksel lahana yemeği
4 kaşik bulgur pilav
1 kücük kaze salata

Akşam...
1 tabak tarhana çorbasi
1/2 muz

Toplam kalori..1008..

Aç karnına 1 tatlı kaşığı bal ve 1 çay kaşığı propolisli su

Kahvaltı
2 yumurtalı omlet
1 çay kaşığı polen
1 mandalina
Yeşillik, 1tatlı kaşığı zeytinyağı
4 adet ceviz

Ara
10 adet fındık
2 mandalina

Öğlen
1 kase pırasa yemeği
1 kase bulgur pilavı
Maydanoz ve havuç salatası

Ara
10 adet badem
Yarım nar

Akşam
1 kase mercimek çorbası
Roka ve domates salatası
Yarım kıymalı yumurta (diyet dışı) - ceviz yemedim
1 çay kaşığı tarçınlı su
Yatmadan önce 1 yeşil elma ve taze zencefil

40 dakika yürüyüş

1.00 x 1 Adet Muz100 kcal
0.50 x 1 Yemek Kaşığı Keçi̇boynuzu Özü21 kcal
1.00 x 1 Adet (50gr) İnci̇r32 kcal
2.00 x 1 Adet Domates28 kcal
2.00 x 1 Adet Salatalık22 kcal
1.00 x 1 Adet (50gr) Kırmızı Bi̇ber19 kcal
1.00 x 100gr Ev Yapımı Lor100 kcal
0.50 x 100gr Ezi̇ne Peyni̇ri̇140 kcal
5.00 x 1 Yemek Kaşığı (22gr) Haşlanmış Mısır100 kcal
2.00 x 1 Adet Salatalık22 kcal
4.00 x 1 Adet (5gr) Acı Si̇vri̇ Bi̇ber Turşusu4 kcal
2.00 x 1 Porsi̇yon Bulgur Salatası600 kcal
Toplam1188 kcal
0.50 x 1 Saat Eli̇pti̇k Bi̇si̇klet Egzersi̇zi̇ Yapmak250 kcal
Toplam250 kcal

Aslinda butceden daha cok bundan sonraki calisma sistemimle alakali. Allah omur verirse seneye bu zamanlar nobetli calismaya baslicam ayda 7-8 nobet evde yokum. Nobet sonrasinida sayma evde uyuklucam. Geriye kaldi 14 gun onun da 7-8-9 mesaici olsan geriye hic bir sey kalmiyor. 3 cocugum var aileme daha az vakit ayirmak zorunda kalcam. Sorumluluga gecersem seneye bu zamanlar nobete gecmis olsam bile mesaili calismaya devam edicem. Haftasonlari ve resmi tatiller bos kalacak. Cocuklara daha fazla vakit ayirabilicem.

Önceliğin çocuklar ve aile o zaman. O yolda ne yapılması gerekiyorsa onu düşün canım. Valla aklım karıştı
Şunu çok iyi anladım bak. Hafta sonları ve resmi tatiller hangi secenekteyse oraya yoğunlaş.

Biz de o sekilde dusunduk cnm. Sorumlulugu sectik. Hakkimizda hayirlisi.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Kaç gündür söylemeye fırsat olmadı ama evdeki Modem bozuldu yine Götürüp tamir ettirdi ama bu sefer de hala IP almıyor mert
Tabi cebimde paketde bitti bitecek o yüzden diledigim gibi girip yazamıyorum deli oluyorum
Bakalım hesapta bugün tekrar birileri arayıp yönlendirecek beni de düzeltmeye çalışılacak olmadı Modem komple degisecekmis ( Dsmart kullanıyoruz )

Bugün için evdeyim en azından öğleden sonraya kadar kuzuyu okuldan aldıktan sonra onu ek ders için kursa götüreceğim o arada Annemde otururum tekrar bayır inip çıkmamak için

Rabbim hakkında hayırlısını versin insall canım Ne güzel seni uygun görmüşler he sorumluluk yazı üzerinde daha fazla olacak ama maaşına da yansır ve evlatlarına daha güzel bir gelecek olur bence ♡♡♡♡

Kizlar o yeşil işaretleri yapmamin sebebi gözleri yormasin kolay okunsun diye yapiyorum..

Ben o yapraklara bayılıyorum ♡♡♡♡

Harika bir menü olmuş canım tebrikler ♡♡♡
Sporda var daha ne olsun

Sana zaten helal olsun dan başka ne denir ♡♡♡♡

Menüm
Sabah peynirli yumurta salatalık 2 galeta
Araögün nescafe badem kuru incir
Ögle ayranaşı çorbası
Aksam mercimek corbası ince 1 dilim ekmek biraz haslanmış et
Simdide yesil cay iciyorum 1 etimekle

Menü seninde çok güzel canım ♡ Tebrikler

Günaydınlar
Dün ki menüm;

Sabah: 150 ml sütün içine, 3 yk yulaf ezmesi, 1 adet taze incir, tarçın
Sabah ara : 1 fincan adaçayı, 7 adet çiğ badem
Öğle : 6 yk kinoalı ıspanak, 2 yk ev yoğurdu
Öğle ara : 15 tane siyah üzüm, 1 sade türk kahvesi
Akşam : bol yeşil salata ve 1 kase sebze çorbası
Akşam ara : 1 adet sade activia, 1 bardak maydanoz suyu

Alınan toplam kalori 750 kcal,
Toplam 2 litre detoks suyu, 2 litre normal su tükettim
Spor yok, hasta olduğum için halim yoktu.

Günaydın.
Selahattin Ölmezin diyetine başladım. Dün tam olmadı ama bugün tam uyarım. Cumaya mezun olmak istiyorum. Hedefin %80'ini geçince mezun olabiliyor muyuz kaptan?
İşlerim yoğunlaşacak artık kilo korumaya geçmek istiyorum. 1 ay kadar kilomu koruyabilirsem 60'a kadar zorlayacağım bakalım.

Gúnaydin kızlar.
Bulamiyorum hakkında hayırlısı olsun.en önemli şey aile.
hayırlısı olsun cnm. sanırım ben olsam ben de bunu tercih ederdim.
Tesekkur ederim kizlar
Maasta malesef fark etmiyor ama calisma sistemiyle alakali fark oluyor

Slm kizlar
Dun uyumus kalmisim menu de veremedim

09.00 sade filtre kahve
12.15 resim
17.00 sade turk kahvesi
19.30 resim

Eklentiler

• 20190923_120619.jpg
    104,8 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG-20190924-WA0003.jpg
    99,4 KB · Görüntüleme: 20

Harika ötesi bir menü...Adamimsin dilam
Bu menuyle müthiş yağ yakılır. Bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…