• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

:KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar::nazar:
Harika ötesi bir menü...Adamimsin dilam:KK200::KK200::KK200::KK200:
Bu menuyle müthiş yağ yakılır. Bayıldım
Ayyy inanılmaz motive oldum şuan Can'sın 💋
Görenler benim arkadan anlıyor zayıfladığımı, popişim epey küçülmüş, basen problemim vardı benim, yağ yakmaya yönelik protein ağırlıklı besleniyorum özellikle. Bir de şu göbeği halledebilirsem çıtır olcam 😁😁

Ayyy inanılmaz motive oldum şuan Can'sın 💋
Görenler benim arkadan anlıyor zayıfladığımı, popişim epey küçülmüş, basen problemim vardı benim, yağ yakmaya yönelik protein ağırlıklı besleniyorum özellikle. Bir de şu göbeği halledebilirsem çıtır olcam 😁😁
Yavrum sen olayı çözmüş mantığını kavramişsin. Listen o kadar temiz o kadar dengeli ve doyurucu ki...bu yoldan dönme tatlım. Çok özen göster. İstediğinden daha da güzel olacaksın. Baharatlarla istediğin lezzeti de yakalarsin. yulaf, kinoa chia bunlar bulgurun pirincin unun girdiği her şeye girer ve yakışır. Protein ve mineral bakımından çok zengin. Tam sana göre. Çıtır ne ki çıpçıtır olursun. :KK200: @Lilimam olsaydı yukarıdaki menunu görünce benim menüm zannederdi. :KK76: Hadi bakalım popisin ve basenin gitmesini büyük bir bardak su içerek kutlayalim.:eğlence:

Yavrum sen olayı çözmüş mantığını kavramişsin. Listen o kadar temiz o kadar dengeli ve doyurucu ki...bu yoldan dönme tatlım. Çok özen göster. İstediğinden daha da güzel olacaksın. Baharatlarla istediğin lezzeti de yakalarsin. yulaf, kinoa chia bunlar bulgurun pirincin unun girdiği her şeye girer ve yakışır. Protein ve mineral bakımından çok zengin. Tam sana göre. Çıtır ne ki çıpçıtır olursun. :KK200: @Lilimam olsaydı yukarıdaki menunu görünce benim menüm zannederdi. :KK76: Hadi bakalım popisin ve basenin gitmesini büyük bir bardak su içerek kutlayalim.:eğlence:
Aaa benim evimde beyaz un, rafine şeker, pirinç ve sıvıyağ bulamazsın, yulaf çavdar siyez vs unları vardır, zeytinyağı ve Hindistan cevizi yağı kullanırım. ekmeğimi kendim yaparım çok nadiren yerim, kızıma ve eve gelenler yesin diye yaparım. Şeker isteyene stevia tozu veriyorum yada hindistan cevizi şekeri 😂 2 aydır sağlıklı yaşam biçimine döndüm, yararlı karbonhidrat ve protein şeklinde..
3 günlük yemek programım hazırdır mesela, işyerine yemek taşıyorum sefer tasında 😁 dışarıda yemek zorunda kalırsam salata dışında bişey yemem. Bi de spor yapabilsem 😕

Aaa benim evimde beyaz un, rafine şeker, pirinç ve sıvıyağ bulamazsın, yulaf çavdar siyez vs unları vardır, zeytinyağı ve Hindistan cevizi yağı kullanırım. ekmeğimi kendim yaparım çok nadiren yerim, kızıma ve eve gelenler yesin diye yaparım. Şeker isteyene stevia tozu veriyorum yada hindistan cevizi şekeri 😂 2 aydır sağlıklı yaşam biçimine döndüm, yararlı karbonhidrat ve protein şeklinde..
3 günlük yemek programım hazırdır mesela, işyerine yemek taşıyorum sefer tasında 😁 dışarıda yemek zorunda kalırsam salata dışında bişey yemem. Bi de spor yapabilsem 😕
Senin adına çok sevindim canım. Bilinçli yapıyorsun ve olumlu dönüt yüzünü güldürüyor. Vakit bulduğunda yürüyüş yap canım. Bir şekilde inceltiyor o da...

1.50 x 100gr Hünnap119 kcal
7.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersi̇z)21 kcal
0.75 x 1 Porsi̇yon (200gr) Aşure214 kcal
2.00 x 1 Adet Salatalık22 kcal
2.00 x 1 Adet Domates28 kcal
1.00 x 1 Adet (50gr) Kırmızı Bi̇ber19 kcal
1.75 x 1 Porsi̇yon Bulgur Salatası525 kcal
1.00 x 1 Avuç Fıstık150 kcal
Toplam1098 kcal

Bugünkü menüm...
Kahvalti...
1 Domates
1 salatalik
1 parça beyaz peynir
1/2çay bardaği findik
2 kaşik sucuklu yumurta

Öylen...
Brüksel lahana yemeği..
4 kaşik pilav..

Akşam..
2 Dolma Biber
1 küçük kâze yoğurt
1 elma

Toplam kalori 1190...

Iyi geceler arkadaslar...
Ben yine yogunum haliları yıkamaya verdim yazın tozu çıksın dedim, yazlıkları da kaldır bir kısmını ayıkla derken ortalık darma dagin oldu
Menum
Sabah menemen 2 galeta peynir
Araogun badem 3 gunkurusu
Ögle mercimek corbası
Aksam tavuk ve haslanmış sebze
Simdide yesil çay

İki günlük ayran detoksunu yapayım diyorum ben de.dilanin ki de çok güzelmiş.öğle yemeği de içeriyor.ama vakit ve malzeme hazırlığı lazım.elde olanla idare edeyim bu hafta bakalım.
Aa bu arada günde 50 civarí squat yapıyorum ben.yazayim diyorum unutuyorum hep.ayin 1 inde ölçüler değişecek mi merak ediyorum.haydi hayırlısı kızlar.
Ayran detoksu nedir ayran aşı mı yoksa?
Off squat ölçü değiştirmez mi ya, merakla bekliyorum harika sonuçlar alacağına eminim🤗

Bugünkü menüm...
Kahvalti...
1 Domates
1 salatalik
1 parça beyaz peynir
1/2çay bardaği findik
2 kaşik sucuklu yumurta

Öylen...
Brüksel lahana yemeği..
4 kaşik pilav..

Akşam..
2 Dolma Biber
1 küçük kâze yoğurt
1 elma

Toplam kalori 1190...
Hem pilav hem dolma derken pirinç ağırlıklı olmuş beslenme, onun dışındakiler harika 👍
Iyi geceler arkadaslar...
Ben yine yogunum haliları yıkamaya verdim yazın tozu çıksın dedim, yazlıkları da kaldır bir kısmını ayıkla derken ortalık darma dagin oldu
Menum
Sabah menemen 2 galeta peynir
Araogun badem 3 gunkurusu
Ögle mercimek corbası
Aksam tavuk ve haslanmış sebze
Simdide yesil çay
Menü harika bayıldım 👍🤩

Bu ara işyerinde çok yoğunum geçmişi okuyamıyorum. Şuan bademciklerim kafam kadar ve bembeyazlar. Bi aldırsam da kronik betadan kurtulsam. Yoksa 2 senedir olduğu gibi bu yılda 2 haftada 1 boğaz enfeksiyonu olucam 😞
Bugün ki menümü paylaşayım :

Sabah : kalkar kalkmaz hurma marmelatı 1 saat sonra kahvaltı; bir dilim beyaz peynir, 5 ad.siyah zeytin, yeşillik, 1 kupa yeşil çay

Sabah ara : 1 ad. taze incir 1 sade Türk kahvesi

Öğle : 160 gram light ton balığı, roka ve domates ,1 şişe maden suyu

Öğle ara: 2 yk kaşığı ev yoğurduna 7 siyah üzüm, chia ve tarçın karıştırdım. +1 bardak maydanoz suyu

Akşam : bol yeşil salata, 1 kase mantarlı havuçlu mercimek çorbası

Akşam ara: Güçlü detoks çayı ve 5 çiğ badem

Gün içinde 2 litre detoks suyu 2 litre normal su içtim.
Spor yok ne yazık ki yine..

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Yeminle bazen bağıra bağıra ağlamak istiyorum :(
Cidden bu aralar aksilikler hiç eksik olmuyor :(

Dün ne güzel kendime ek kazanç sağlayabileceğim bir is buldum diye sevinirken sabah bu sefer de benim böbrekler tuttu :( :( :(
Resmen iki büklüm uyandım ve şu anda bile zor hareket ediyorum sancidan :(

Bakalım geçer inşallah da bende rahat ederim ;) büyük kız sağ olsun kardeşiyle ilgilenirken bana da netten doğal çare arıyor ;)

Günaydın.

Selahattin Ölmezin diyetine başladım. Dün tam olmadı ama bugün tam uyarım. Cumaya mezun olmak istiyorum. Hedefin %80'ini geçince mezun olabiliyor muyuz kaptan?
İşlerim yoğunlaşacak artık kilo korumaya geçmek istiyorum. 1 ay kadar kilomu koruyabilirsem 60'a kadar zorlayacağım bakalım.
Aynen canım yüzde 80 gidince mezun olabilirsin ;)

Hanımlar merhaba nasılsınız, sizlerden yatak marka ve model önerisi almak istiyorum kullandığınız memnun olduğunuz yataginiz varsa adini yazarmisiniz

Bende değiştirmeyi düşünüyorum bana da fikir olur inşallah ;)

Back