• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hanımlar merhaba nasılsınız, sizlerden yatak marka ve model önerisi almak istiyorum kullandığınız memnun olduğunuz yataginiz varsa adini yazarmisiniz
2 yıl önce Bambi almıştım çok memnunum modeli hatırlamıyorum eve gidince bakarım ama inanılmaz rahat geldi bana 😇

Günaydın hanımlar. Gerçi hava kapalı bugün. Umarım aydınlık olur. Yoksa uyku moduna geçeriz yine.

Dünkü menüm
Ballı propolisli su
Kahvaltıda 2 yumurta omlet, yeşillik ve kırmızı biber salatası, yarım nar suyu, 4 adet ceviz

Ara 15 adet fındık, 2 mandalina

Öğlen pazı kavurması, 4 yk yoğurt, havuç ve maydanoz salatası, 1 kase bulgur pilavı

Ara 15 badem, yarım nar

Akşam 1 kase mercimek çorbası, domatesli roka salatası, 4 adet ceviz, yarım çay kaşığı tarçınlı su
Yatarken 1 elma ve zencefil suyu
2 litre su
40 dakika tempolu yürüyüş
100 zıplama
10 dakika pilates
Sabah güneşi selamlama yoga ( :super: (

Slm kizlar.
Dun pazardan 1 kasa kapya biber aldim meryem yattiktan sonra firinlamaya basladim gece 3.20de bitti.
Menu yazmaya firsatim olmadi
09.10 sade filtre kahve
12.00 domates salatalik peynir 3 yumurta cig badem
17.0p sade turk kahvesi
19.30 resim
20190924_193945.jpg

Bu ara işyerinde çok yoğunum geçmişi okuyamıyorum. Şuan bademciklerim kafam kadar ve bembeyazlar. Bi aldırsam da kronik betadan kurtulsam. Yoksa 2 senedir olduğu gibi bu yılda 2 haftada 1 boğaz enfeksiyonu olucam 😞
Bugün ki menümü paylaşayım :

Sabah : kalkar kalkmaz hurma marmelatı 1 saat sonra kahvaltı; bir dilim beyaz peynir, 5 ad.siyah zeytin, yeşillik, 1 kupa yeşil çay

Sabah ara : 1 ad. taze incir 1 sade Türk kahvesi

Öğle : 160 gram light ton balığı, roka ve domates ,1 şişe maden suyu

Öğle ara: 2 yk kaşığı ev yoğurduna 7 siyah üzüm, chia ve tarçın karıştırdım. +1 bardak maydanoz suyu

Akşam : bol yeşil salata, 1 kase mantarlı havuçlu mercimek çorbası

Akşam ara: Güçlü detoks çayı ve 5 çiğ badem

Gün içinde 2 litre detoks suyu 2 litre normal su içtim.
Spor yok ne yazık ki yine..
Gecmiş olsun arkadaşim..Ben bademciklerimi aldirdiğimda 10 kilo vermiştim..kulak ve boğaz ağrisindan birşey yiyemiyordum iştahim kesilmişti....

Gecmiş olsun arkadaşim..Ben bademciklerimi aldirdiğimda 10 kilo vermiştim..kulak ve boğaz ağrisindan birşey yiyemiyordum iştahim kesilmişti....
Yaa geçmiş gitmiş olsun 🙏
Peki sonrasında inanılmaz kilo alınıyormuş diye duydum, bademcik olmayınca sende durumlar nasıl oldu peki?

Günaydın hanımlar. Gerçi hava kapalı bugün. Umarım aydınlık olur. Yoksa uyku moduna geçeriz yine.

Dünkü menüm
Ballı propolisli su
Kahvaltıda 2 yumurta omlet, yeşillik ve kırmızı biber salatası, yarım nar suyu, 4 adet ceviz

Ara 15 adet fındık, 2 mandalina

Öğlen pazı kavurması, 4 yk yoğurt, havuç ve maydanoz salatası, 1 kase bulgur pilavı

Ara 15 badem, yarım nar

Akşam 1 kase mercimek çorbası, domatesli roka salatası, 4 adet ceviz, yarım çay kaşığı tarçınlı su
Yatarken 1 elma ve zencefil suyu
2 litre su
40 dakika tempolu yürüyüş
100 zıplama
10 dakika pilates
Sabah güneşi selamlama yoga ( :super: (
Harika ötesi bir menü 👏👏

Slm kizlar.
Dun pazardan 1 kasa kapya biber aldim meryem yattiktan sonra firinlamaya basladim gece 3.20de bitti.
Menu yazmaya firsatim olmadi
09.10 sade filtre kahve
12.00 domates salatalik peynir 3 yumurta cig badem
17.0p sade turk kahvesi
19.30 resim
Eki Görüntüle 2539419
Peki sonrasında inanılmaz kilo alınıyormuş diye duydum, bademcik olmayınca sende durumlar nasıl oldu peki?
Ben bir kez patlıcan biber kozledim kış için evdeki fırında 7 saat sürdü anneminkinide yapmıştım birdaha asla dedim pide fırınına veriyorum o günden beri temiz iş tavsiye ederim fırından tepsiyle al eve getir soğusun soy poşetle at dondurucuya çok hizli

Teşekkür ederim :) yok pek kilo almadim dikkat edilince fazla kilo alinmiyo..53 kiloya düşmüştüm 61 kilodan...ama 4-5 kilo almiştim iyileştikten sonra..

Benim bugün küçük kaçamağim oldu .

Kahvalti..🍀
1 Domates
1 parça beyaz peynir
1 salatalik
1/2 çay bardaği findik
1 elma

Ara....1 taze incir

Öylen...🍀
1 Tabak sebzeli tavuk çorbasi
2 dolma biber

Akşam..🍀
1 Tabak sebzeli tavuk çorbasi
1 elma
2 churros 🙈

Bikaçtane fistik🙈

toplam kalori 1300..

Kızlar çoook mutluyummm 10 haftada giden 10 kilo ile 64 kiloya ulaştım ve iç geçirerek baktığım deri bi etek vardı hemen mağazaya gittim onu denedim şahane oldu 🥳 38 bedenim artık 😎
10 kilo eksikliğin mutluluğunu tatmak çok güzel bir duygu..senin adina sevindim 🤗😍

Back