Menü güzel fakat Pilav fazla olmuş sanki...İyi akşamlar
Menüm
Kahvaltı 12.00
İki kepçe yoğurt 7 hurma 4 ceviz
Akşam 18.30
İki kepçe nohut yemeği
5 6 kaşık pilav
Bi kase yoğurt
2 litre su
Iyiler cok sukur cnm. Gribi atlatti gibiler. Eminenin dis etleri sismisti azi disleri cikiyordu onlarda normale dondu cok sukur. Benim oksurukte ara ara var tam gecmedi. Ilaclarimida duzenli alamadim zaten.Günaydın kızlar harika bir pazar geçirmenizi dilerim.
Asibecim bebeğin nasıl oldu iyi mi...senin öksürük ne alemde... Tez zamanda sağlığına kavusmani dilerim. Ailecek iyi olun inşallah Kaptanım babanla ilgili bir gelişme var mı?sonundaoldu bacım uzun zamandır haber alamıyorum...her şey yolunda mı? Dila düğün ne zaman bacım? A antiaging frambuazli pasta da ne oliy asureler kacamaklar havada uçuyor maşallah....bak görünce içim acıyor.
Hemen yaziyorum cnmSelam kızlar, liste 16 sayfa buradan yollamam imkansız, hem tarifler hem de gün gün detaylı beslenme listesi var. Bana özelden mail adreslerinizi gönderin size ileteyim.
Ben bugünden yarının listesini hazırladım, yarın başlıyorum inşallah
Güne bu mesajla uyanmak iyi geldi.Slm kizlar
Bugun kocamla kacamak yaptik kizlari evde biraktik (anneanne ve babanne evde olunca durumdan istifade ettik)
Once sakarya nehrinin kenarinda kahvalti yaptik (acik bufede kendime gore sectigim tabagin resmini koyuyorum. Bu tabaktan sonra doymadim gibime geldi azicik menemenle 2 dlm daha beyaz peynir yedim. Evde findik kirmistim onu unutmasaydim doyardim ilk tabakla). Ordanda kocaelinde seka parka gittik. Yurudukte yuruduk ha bire yuruduk bacagimiza dolanan olmayincabilim muzesini de gezdik. Ordan cikinca yine yuruduk. Sonra baktik saat 6ya geliyor. Bir avm ye gittik. Orda yemek yedik. (Menude corba karisik izgara ve icecek vardi. Icecek almadim tabaktaki patatesleri yemedim. Salata bufesinden salata aldim)
Avm de engin benliyi gordum. Insan unlu birini gorunce tuhaf hissediyor kendini. Gidip sohbet edesim vardi ama rahatsizda etmek istemedim yaninda 2 cocukla geziyordu buyuk ihtimalle onlari dolastiriyordu.
Neyse ordan kahvelerimizi aldik ciktik tabiki sade filtre kahve aldim kendime. Migrostanda guzel bir termos bardak aldim. Ordan ciktik metroya ugradik. Ordanda evin yolunu bulbildik cok sukur21.30da geldik eve.
Kizlari yatirdim azicik dinlendim. Gece gece kurabiye yaptim. Simdide kekler pisiyor firinda. (Hatta simdi cikardim) Yarin emineye beslenme koyar annem.
Simdi yatarim ben de yarin is var malum
Iyi geceler ❤
Eki Görüntüle 2377785 Eki Görüntüle 2378091 Eki Görüntüle 2378358
Iyiler cok sukur cnm. Gribi atlatti gibiler. Eminenin dis etleri sismisti azi disleri cikiyordu onlarda normale dondu cok sukur. Benim oksurukte ara ara var tam gecmedi. Ilaclarimida duzenli alamadim zaten.
Hemen yaziyorum cnm
Ayy ne kadar güzel iradelisinSlm kizlar
Bugun kocamla kacamak yaptik kizlari evde biraktik (anneanne ve babanne evde olunca durumdan istifade ettik)
Once sakarya nehrinin kenarinda kahvalti yaptik (acik bufede kendime gore sectigim tabagin resmini koyuyorum. Bu tabaktan sonra doymadim gibime geldi azicik menemenle 2 dlm daha beyaz peynir yedim. Evde findik kirmistim onu unutmasaydim doyardim ilk tabakla). Ordanda kocaelinde seka parka gittik. Yurudukte yuruduk ha bire yuruduk bacagimiza dolanan olmayincabilim muzesini de gezdik. Ordan cikinca yine yuruduk. Sonra baktik saat 6ya geliyor. Bir avm ye gittik. Orda yemek yedik. (Menude corba karisik izgara ve icecek vardi. Icecek almadim tabaktaki patatesleri yemedim. Salata bufesinden salata aldim)
Avm de engin benliyi gordum. Insan unlu birini gorunce tuhaf hissediyor kendini. Gidip sohbet edesim vardi ama rahatsizda etmek istemedim yaninda 2 cocukla geziyordu buyuk ihtimalle onlari dolastiriyordu.
Neyse ordan kahvelerimizi aldik ciktik tabiki sade filtre kahve aldim kendime. Migrostanda guzel bir termos bardak aldim. Ordan ciktik metroya ugradik. Ordanda evin yolunu bulbildik cok sukur21.30da geldik eve.
Kizlari yatirdim azicik dinlendim. Gece gece kurabiye yaptim. Simdide kekler pisiyor firinda. (Hatta simdi cikardim) Yarin emineye beslenme koyar annem.
Simdi yatarim ben de yarin is var malum
Iyi geceler ❤
Eki Görüntüle 2377785 Eki Görüntüle 2378091 Eki Görüntüle 2378358
Iyiler cok sukur cnm. Gribi atlatti gibiler. Eminenin dis etleri sismisti azi disleri cikiyordu onlarda normale dondu cok sukur. Benim oksurukte ara ara var tam gecmedi. Ilaclarimida duzenli alamadim zaten.
Hemen yaziyorum cnm
Sabah sporu mu harikasınKızlar günaydın. Hepimiz için güzel bir hafta diliyorum. 25 dakika eliptik duş ve sonrasında kursa geçiyorum. Sabah sporda başlamayı özlemişim.
Odem oldu bile cnm. Dun cok yuruduk ve gece 3te yattim. Sabah dune gore +1.2 geldim. Aksama yesil cay partisi olacak evdeGüne bu mesajla uyanmak iyi geldi.bilinçli kadının hâli bir başka oluyor. Tabi ben gezdigin yerlerden çok yediğin ictiginle ilgilendiğim için. Afiyet olsun. Bugünkü tartı bildirimin çok iyi gelecek. O kadar yürüyüşten sonra hadi bakalım. Nefes almışsın harika olmuş. Sadece gözüme takılan salatanın üzerindeki o turşular oldu. Hiç affetmiyor o acı biberler hemen ödem yapıyor. Dikkatli olmak lazım canım.
Annemler eve gelince balayi cifti geldi diyip dalga geciyorlar bizle. Dun ikiside bunalalmis biz de 3 gun kaplicaya kacicaz diyorlarGünaydın kızlar, bugün yeni bir detoks programına başladım, tam da regl haftam ve hem faranjit hem de gribimbunlara rağmen kilo verebilirsem ne ala
Ayy ne kadar güzel iradelisin
Valla eşin ve sen adına çok sevindimçocuklar olduktan sonra nadir bulunan zamanlardan yalnız kalmak
Sabah sporu mu harikasın
Ne kursuna gidiyorsun?
Onları kaplıca paklar.Gunaydin kizlar
Odem oldu bile cnm. Dun cok yuruduk ve gece 3te yattim. Sabah dune gore +1.2 geldim. Aksama yesil cay partisi olacak evde
Annemler eve gelince balayi cifti geldi diyip dalga geciyorlar bizle. Dun ikiside bunalalmis biz de 3 gun kaplicaya kacicaz diyorlar
Günaydın kızlar harika bir pazar geçirmenizi dilerim.
Asibecim bebeğin nasıl oldu iyi mi...senin öksürük ne alemde... Tez zamanda sağlığına kavusmani dilerim. Ailecek iyi olun inşallah Kaptanım babanla ilgili bir gelişme var mı?sonundaoldu bacım uzun zamandır haber alamıyorum...her şey yolunda mı? Dila düğün ne zaman bacım? A antiaging frambuazli pasta da ne oliy asureler kacamaklar havada uçuyor maşallah....bak görünce içim acıyor.
Canımın içi...o narin ince insan nasıl depresiflik yaşar hayal edemiyorum desem... inşallah tez zamanda atlatırsın hep duacinim tatlım...çok hem de çok...Meraba cnm. bu aralar depresifim. hissettin galiba. panik atağım tutuyor ve atlatmaya çalışıyorum.
onun haricinde iyiyim çok şükür. sen nasılsın tatlım?? okul dönemi yoğun geçiyor sanırım. sen de sessizsin.Lilimam da yok. hiç sesi çıkmıyor. naptın cnm ne var ne yok??
Günaydın kızlar, bugün yeni bir detoks programına başladım, tam da regl haftam ve hem faranjit hem de gribimbunlara rağmen kilo verebilirsem ne ala
Ayy ne kadar güzel iradelisin
Valla eşin ve sen adına çok sevindimçocuklar olduktan sonra nadir bulunan zamanlardan yalnız kalmak
Sabah sporu mu harikasın
Ne kursuna gidiyorsun?
Günaydın hanımlar.
Dünkü ağır bir vadi yürüyüşünden sonra sabah biraz hamlık çekerek kalktım ama çok iyiyim.
14 km molalarla 6,5 saat sürdü. 8 km 'si taşlık bir dere yatağındaydı.
Çook sağol kaptanım sana da geçmiş olsunKızlar pazardan döndük
Ala ala mandal ve çorap aldıkbirde eşime 2 tshirt
Hesapta büyük kıza alacaktik ama hatun ya beğenmedi yada bedeni yoktuÖğleden sonra bir de Avmye bakalım diye tutturunca Annemde bir kahve içip eve döndük Ufaklık okuldan çıkana kadar akşam yemeği de pissin diye
1 saat yürüyüş yanıma kâr kaldı
Çok geçmiş olsun bende dün bütün gün sersem gibiydim bugün de nezle başladı hapisirp duruyorumyinede yatmak yok kosturmacaya devam
Ohhh valla helal olsun ne güzel yürümüşsün ♡♡♡ eminim bol eksi olarak dönüş olacak sana
Canımın içi...o narin ince insan nasıl depresiflik yaşar hayal edemiyorum desem... inşallah tez zamanda atlatırsın hep duacinim tatlım...çok hem de çok...Lilim bir telastir gidiyor ben de bekliyorum gelmesini...okul program çok iyi bu yıl...pazartesi cuma dersim yok...salı günü de yarım gün...bol bol yürüyorum...her şey yolunda...senin de güzel haberlerini almayı bekliyorum.
Alternatif tıp ne diyor hiç araştırdın mi canım.Kurtulursun inşallah. Allah yardımcın olsun bitanem. Ben de arastiracağim bakalım.
ahh cnm çok saol ne güzel temenniler bunlar.. amin amin.. bu illet buldu beni maalesef. inş ben de tüm şifa bekleyenler de buluruz şifamızı.
ders programına da bayıldım. harika olmuş. ne güzel kendi zaman ayırabileceksin..hep birlikte güzel güzel haberlerimiz olsun inş..
Alternatif tıp ne diyor hiç araştırdın mi canım.Kurtulursun inşallah. Allah yardımcın olsun bitanem. Ben de arastiracağim bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?