• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Simdi resim cektigimi gorse imali imali himmmm yine mi diyete basladin diyip yedigim ictigim her seye bakacak. En azindan ben oyle hissediyorum...

Çekme kuzum böyle durumlarda hiç bulaşma minicik bir laf bile olsa duyma.
Ben sana çok inanıyorum zaten çok güzel gidiyosun.🌺

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Çok şükür bugün için planım yok :D
Evde biraz temizlik yapacağım sadece ve kendime odaklanacagim ♡
Kaç gündür kosturmacadan resmen şu içmeyi unutuyorum :( Bugün artık suya da abanirim ;) bileklerim ödemden şiş :(

Bugunku menumu yazayim.
09.00 cay
12.15 domates salatalik peynir cig badem
13.00 filtre kahve
17.30 cay
19.30 taze fasulye yogurt coban salata
22.00 cay
23.30 kiraz sapi cayi

Bu ara resim cekemiyorum. Sabah denk gelmedi aksamda kvden dolayi. Simdi resim cektigimi gorse imali imali himmmm yine mi diyete basladin diyip yedigim ictigim her seye bakacak. En azindan ben oyle hissediyorum...

Yine harika bir menü planlamişsin ♡♡♡♡
Boşver bence de Kv gidene kadar resim paylaşma sonra hakikaten hep gozetleniyor gibi hissediyor insan ;)
Ben bir ara ne güzel Kilo verirken herkese ilan ettikçe yok bunu yiyormusun yok bu sana uygun mu gibi şeyler duyardim tabi özgüven tavan olduğu için anam ben dengelerim nasılsa diye farkında olmadan kacirirdim :(
Şimdi kendime kiziyorum duyurmasaydin da ısrarlarına yenik dusmeseydim diye ( sonraları aman bundan birsey olmaz demeye başladı o kişiler )

Günaydın ❤

Mutlu haftasonu olsun diyemiyorum mutlu olun ama bugün bilinçli hüzün lazım bize kendimize gelmemiz için.

Allah rahmet eylesin neslicana.
Çok üzgünüm kendime kırgınım her an ölebilirim korkusu yaşamadığım halde gereksiz dertler edindiğim için.
Kilomda bunların en büyüğü belki.

Allah içimden dert etme hastalığını alsın.

Al benden de o kadar :(
Hem tehlikeli duruma geldigimin farkındayım hemde bir yandan o melankoliden çıkıp sımsıkı devam etmiyorum daha doğrusu edemiyorum :(
Her gün bundan sonra çok daha dikkatli gideceğim diyorum ama şu kosturmacalar arasında da o an zararlı da olsa bulduğumu yiyorum ( en basidi dışarda kostururken cubuk kraker yediğim oluyor )

Sanirim şu diyet mantığından kurtulmak lazım ;) hani ben diyette değilim sağlıklı besleniyorum ve bu yedikleri benim tercihim hesabı ;) Malum yasak olan her zaman daha cazip gelir ya insana ;) o yüzden yasaklardan vazgeçip sadece tercih olarak bakmam lazım ;)

en basidi dışarda kostururken cubuk kraker yediğim oluyor )

O kadar kötü değil ki çubuk atıştırmak banuş ya bizim hatamızın en büyüğü bu zaten.
Kaçırdım diye üzülüp nasılsa kaçtı diye devam etmek.
Yapmayalım.

Kaçtımı yapacak bişey yok dünyanım sonuda değil bi sonraki öğünü en iyisi yapmaya çalışalım.
ya tek düşündüğümüz yaşayabilmek olsaydı?

Kızlar Bireysellik Sıralaması yayınlandı bugün :KK66: Listede olan arkadaşlarımız bütün yarışmacıların arasındaki derecesini görüp bir sonraki bireyseller Listesi paylaşılana kadar kendine daha yüksek sırada hedef koyabilirsiniz ♡♡♡

Ah kaptanım ah bir zamanlar bu listenin 1 numarası bendim şimdii 13 üncü sıradan girmişim listeye:kızgın:

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Çok şükür bugün için planım yok :KK70:
Kaç gündür kosturmacadan resmen şu içmeyi unutuyorum :KK43: Bugün artık suya da abanirim :KK66: bileklerim ödemden şiş :KK43:

Boşver bence de Kv gidene kadar resim paylaşma sonra hakikaten hep gozetleniyor gibi hissediyor insan :KK66:
Ben bir ara ne güzel Kilo verirken herkese ilan ettikçe yok bunu yiyormusun yok bu sana uygun mu gibi şeyler duyardim tabi özgüven tavan olduğu için anam ben dengelerim nasılsa diye farkında olmadan kacirirdim :KK43:
Şimdi kendime kiziyorum duyurmasaydin da ısrarlarına yenik dusmeseydim diye ( sonraları aman bundan birsey olmaz demeye başladı o kişiler )

Al benden de o kadar :KK43:
Hem tehlikeli duruma geldigimin farkındayım hemde bir yandan o melankoliden çıkıp sımsıkı devam etmiyorum daha doğrusu edemiyorum :KK43:
Her gün bundan sonra çok daha dikkatli gideceğim diyorum ama şu kosturmacalar arasında da o an zararlı da olsa bulduğumu yiyorum ( en basidi dışarda kostururken cubuk kraker yediğim oluyor )

Sanirim şu diyet mantığından kurtulmak lazım :KK66: hani ben diyette değilim sağlıklı besleniyorum ve bu yedikleri benim tercihim hesabı :KK66: Malum yasak olan her zaman daha cazip gelir ya insana :KK66: o yüzden yasaklardan vazgeçip sadece tercih olarak bakmam lazım :KK66:
O kadar kötü değil ki çubuk atıştırmak banuş ya bizim hatamızın en büyüğü bu zaten.
Kaçırdım diye üzülüp nasılsa kaçtı diye devam etmek.
Yapmayalım.

Kaçtımı yapacak bişey yok dünyanım sonuda değil bi sonraki öğünü en iyisi yapmaya çalışalım.
ya tek düşündüğümüz yaşayabilmek olsaydı?
Ben artik çareyi kalori saymakta buldum..hem istediğimi yiyorum hem siniri aşmayip bu şekilde güzel kilo veriyorum...aslinda her istediğimizi canimizin çektiğini yiyebilmeliyiz siniri aşmadikca....en son kilo vermemde bu şekilde güzel kilo gitmişti ama her ne yaparsak yapalim...sabir şart...

Çekme kuzum böyle durumlarda hiç bulaşma minicik bir laf bile olsa duyma.
Ben sana çok inanıyorum zaten çok güzel gidiyosun.🌺

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Çok şükür bugün için planım yok :KK70:
Kaç gündür kosturmacadan resmen şu içmeyi unutuyorum :KK43: Bugün artık suya da abanirim :KK66: bileklerim ödemden şiş :KK43:

Boşver bence de Kv gidene kadar resim paylaşma sonra hakikaten hep gozetleniyor gibi hissediyor insan :KK66:
Ben bir ara ne güzel Kilo verirken herkese ilan ettikçe yok bunu yiyormusun yok bu sana uygun mu gibi şeyler duyardim tabi özgüven tavan olduğu için anam ben dengelerim nasılsa diye farkında olmadan kacirirdim :KK43:

Al benden de o kadar :KK43:
Hem tehlikeli duruma geldigimin farkındayım hemde bir yandan o melankoliden çıkıp sımsıkı devam etmiyorum daha doğrusu edemiyorum :KK43:

Sanirim şu diyet mantığından kurtulmak lazım :KK66: hani ben diyette değilim sağlıklı besleniyorum ve bu yedikleri benim tercihim hesabı :KK66: Malum yasak olan her zaman daha cazip gelir ya insana :KK66: o yüzden yasaklardan vazgeçip sadece tercih olarak bakmam lazım :KK66:
Sagolun kizlar ❤
Sabah sen yediklerine dikkat ediyorsun dedi fark etmis yani. Nasil zayiflamismiyim bari dedim fark etmedim dedi ya 😠 is yerinde beni hergun goren insalar bile hasibe zayifladin diyor 7 kilo az degil en basiti artik onumde kocaman bir gobek yok.

Bugunku menumu vereyim. Sonra temizlik yapmaya devam kizlar yatinca tekrar gelirim insallah.

10.00 sade filtre kahve
12.30 resim
16.00 cay
19.00 koz patlicanla karniyarik ve yogurt

20190921_125043.jpg

Bugünkü menüm:
Kahvaltı: 2 dilim wasa, 2 yumurta, yarım avokado, 1 dilim keçi peyniri, 1 salatalık, 3 yeşil biber, 5-6 yeşil zeytin
Akşam: Yarım levrek buğulama, yeşil salata, 1 dilim karpuz
Su: 1,5 lt içtim yatana kadar 1 lt daha içicem
Spor: 6 bin adım

Son düzenleme:
Bügünkü menüm...
Kahvalti..☘
1 kaze yoğurt
7 hurma
1/2 çay bardaği findik

Öylen..☘
1 Tabak kabak yemeği
1 kücük kaze yoğurt
1/2 çay bardaği findik

Akşam☘
1 tabak kabak yemeği
1 parça beyaz peynir

Toplam kalori 1065

Kahvaltı
Patatesli 2 yumurta
Küçük parça kaşar peyniri
5 adet yeşil zeytin
1 incir
Salata

Ara
1 kase aşure (komşular aşure getirmesin nolur)

Akşam
1 tabak etli kuru fasulye, 1 tabak bulgur pilavı, 3 yk yoğurt
Yarım dilim frambuazlı pasta
Ara
Sade Türk kahvesi
Maden suyu

90 yarım mekik
90 ayak kaldırma
3 adet 50 saniyelik plunk
10 dakika ağırlık kaldırma

Ben artik çareyi kalori saymakta buldum..hem istediğimi yiyorum hem siniri aşmayip bu şekilde güzel kilo veriyorum...aslinda her istediğimizi canimizin çektiğini yiyebilmeliyiz siniri aşmadikca....en son kilo vermemde bu şekilde güzel kilo gitmişti ama her ne yaparsak yapalim...sabir şart...
Kalori saymak çok etkili.
Telefonuma fatsecret yükledim. Daha önce de takip etmiştim. Akşam yemeğini o gün yediklerime göre açık tamamlamak için önceden girip planlıyordum.

Günaydin kizlar....çok şükür bugünde kahvaltimi en hafif ve sağliklisindan bitirdim...ilk günler olduğu için ama biraz zorlaniyorum..açliktan resmen karnim zil çaliyo ve hafif mide bulantisi oluyo..ileriki günlerde kolaylaşir inşallah..önümüzdeki cumaya ama güzel sonuç bekliyorum...gayret edcemEn Büyük KK .en azindan .8 kilo gitmeli mecbur....şimdilik hedefim 60..belki o kiloda kalirim belki 57 kiloya kadar devam ederim...bi o güne geleyim karar veririm...yeni yila ama kesinlikle 60 kilo ile girmek istiyorum..

Günaydın kızlar harika bir pazar geçirmenizi dilerim. :KK19:
Asibecim bebeğin nasıl oldu iyi mi...senin öksürük ne alemde... Tez zamanda sağlığına kavusmani dilerim. Ailecek iyi olun inşallah Kaptanım babanla ilgili bir gelişme var mı? sonundaoldu sonundaoldu bacım uzun zamandır haber alamıyorum...her şey yolunda mı? Dila düğün ne zaman bacım? A antiaging frambuazli pasta da ne oliy :sinirli:asureler kacamaklar havada uçuyor maşallah....bak görünce içim acıyor.

Back