Slm kizlar
Bugun kocamla kacamak yaptik kizlari evde biraktik (anneanne ve babanne evde olunca durumdan istifade ettik)
Once sakarya nehrinin kenarinda kahvalti yaptik (acik bufede kendime gore sectigim tabagin resmini koyuyorum. Bu tabaktan sonra doymadim gibime geldi azicik menemenle 2 dlm daha beyaz peynir yedim. Evde findik kirmistim onu unutmasaydim doyardim ilk tabakla). Ordanda kocaelinde seka parka gittik. Yurudukte yuruduk ha bire yuruduk bacagimiza dolanan olmayinca
bilim muzesini de gezdik. Ordan cikinca yine yuruduk. Sonra baktik saat 6ya geliyor. Bir avm ye gittik. Orda yemek yedik. (Menude corba karisik izgara ve icecek vardi. Icecek almadim tabaktaki patatesleri yemedim. Salata bufesinden salata aldim)
Avm de engin benliyi gordum. Insan unlu birini gorunce tuhaf hissediyor kendini. Gidip sohbet edesim vardi ama rahatsizda etmek istemedim yaninda 2 cocukla geziyordu buyuk ihtimalle onlari dolastiriyordu.
Neyse ordan kahvelerimizi aldik ciktik tabiki sade filtre kahve aldim kendime. Migrostanda guzel bir termos bardak aldim. Ordan ciktik metroya ugradik. Ordanda evin yolunu bulbildik cok sukur
21.30da geldik eve.
Kizlari yatirdim azicik dinlendim. Gece gece kurabiye yaptim. Simdide kekler pisiyor firinda. (Hatta simdi cikardim) Yarin emineye beslenme koyar annem.
Simdi yatarim ben de yarin is var malum
Iyi geceler ❤
Eki Görüntüle 2377785 Eki Görüntüle 2378091 Eki Görüntüle 2378358 Iyiler cok sukur cnm. Gribi atlatti gibiler. Eminenin dis etleri sismisti azi disleri cikiyordu onlarda normale dondu cok sukur. Benim oksurukte ara ara var tam gecmedi. Ilaclarimida duzenli alamadim zaten.
Hemen yaziyorum cnm