• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar bi teklifim var, bu pazartesi başlamak üzere diyetisyenimden bi detoks listesi alıcam, 5 günlük detoks ortalama 1-3 kilo arasında gidiyor hem de yağdan 💪
Bu pazartesi 5 günlük detoksa var mısınız? Size de özelden listeyi atarım. Cumartesi akşamı alışveriş listesini atacak bana, ona göre pazar günü alışverişimi yapıcam, pazartesi başlıcam 🤟

Sıvı detoksu değil👍

Prostat için robot cerrahi tavsiye ediyorum. Ankara'da Atatürk hastanesinde var. Özel hastanelerde çok pahalı.

Valla sigorta olmadığı için her türlü özel sayılacak ama şimdilik doktor ameliyat demedi sadece ilaçla büyümeyi durdurmaya çalışıyor ama olursa artık arastirmaya girerim mecbur ;)

Kızlar bi teklifim var, bu pazartesi başlamak üzere diyetisyenimden bi detoks listesi alıcam, 5 günlük detoks ortalama 1-3 kilo arasında gidiyor hem de yağdan 💪
Bu pazartesi 5 günlük detoksa var mısınız? Size de özelden listeyi atarım. Cumartesi akşamı alışveriş listesini atacak bana, ona göre pazar günü alışverişimi yapıcam, pazartesi başlıcam 🤟

Sıvı detoksu değil👍

Sen listeyi bir paylaş da olmadı ona göre bizde yaparız ♡ hem bir motivasyon olur bize ;)

***8. TAKIM 640. ETAP***

Usagisan ( 78 / 77.3 / 0.7 / % 0.90 )
DilaBG ( 65.7 / 65 / 0.7 / 1.07 % )
ABE3 ( 71.3 / 71.5 / + 0.2 / - 0.28 % )
Colombre ( 58.8 / 58.6 / 0.2 / 0.34 % )
esraas ( 81.2 / 81 / 0.2 / 0.25 % )
antiaging ( 65.2 / 65.5 / + 0.3 / - 0.46 % )
perihan00 ( 68.5 / / / % ) sabit

8. Takım Ortalaması; 0.267 %

Bal propolis karışımı migrosta var canım gerçi biraz pahalı ama yinede bi bak istersen.
Bugün sıvı propolis ile polen aldım. Bal vardı zaten.
Diyete pazartesi başlarım ama yarın kalkınca ballı propolisli su deneyeceğim. Yarın uyandıktan sonra öğlene kadar kahvaltı yapmayı düşünmüyorum.

Bugün sıvı propolis ile polen aldım. Bal vardı zaten.
Diyete pazartesi başlarım ama yarın kalkınca ballı propolisli su deneyeceğim. Yarın uyandıktan sonra öğlene kadar kahvaltı yapmayı düşünmüyorum.
Sonuçlarını merakla bekliyorum canım çok ilginç bi diyet :super:

Bugünkü menüm....
Kahvalti...🍀
1,5 dilim kaşar peynir
1 kayatilmiş yumurta
1 taze incir
1/2 çay bardaği findik

Öylen..🍀
1 tabak ezogelin çorbasi

Akşam...🍀
1 tabak ezogelin çorbasi
1 haşlanmiş yumurta
1 taze incir..

Toplam kalori 730..
Su 1,5 Litre

Ben bugun egitimdeydim toplanti salonunda net biraz sikintili cekiyor. Bildirim yapmistim ama gelmemis. Bu yuzden tekrar yapayim

Gecen hafta 99.2
Bu hafta 98.0
Fark -1.2

Gec olsun guc olmasin nasil olsa listede degilim gec kaldiysamda farketmemistir

Bu arada dün babamı iyiki götürmüşüz :KK66:
Başta sigortayla alakali sıkıntı yaşadık öğlene kadar onla uğraştık :KK43: Almanya sigorta sözleşmesini kisitlamış sadece 6 ay acil durumlar için gecerliymis artık yeni anlaşmaya göre :KK43: Türkiyeden de emekli onun sigortasını devreye sokalim dedik onuda Türk Sigortasi kabul etmiyor hala ikametgah Almanyada da olduğu için :KK66: Mecbur özele gittik :KK66:
Babam baştan baya söylendi ama sonunda ben bayramlik ağzımı açınca kabul etti de kontrollerini yaptırdık :KK66:

Sağ böbreğinde iyi huylu da olsa kist :KK43:
Safra kesesinde 1 tane taş :KK43:
Birde prostati 20 - 30 gram arası olası gerekirken 130 gram olmuş :KK57:
Dedim hatta len nasıl besledin bunu neredeyse bağımsızlığını ilan edip elini tutarak yanında gezecek :KK70:

Neyseki ilaçlarını düzenli kullanacagina söz verdi :KK66:
1 ay sonra kontrole gidecek yine :KK66:

Gecmis olsun cnm ❤

Maşallah Hasibecim menülerin hep şahane yağlarının canına okuyosun :nazar:

Tesekkur ederim cnm. Canina okumam gereken o kadar cok yag var ki :KK43:

İyi akşamlar
Bi menü bırakayım
Kahvaltı 12.30
Bi yumurtadan krep
Biraz kaşar peyniri
Azcık zeytin

Akşam 19.30 bugün anahtarımı evde unutmuşum kapıda kaldım :KK45:yemek pişiremedim o yüzden
Biraz zeytin salatası
2 dilim yumurtalı ekmek
Su 2 litre
40 dk tempolu yürüyüş

Sıvı detoksu değil👍
Ben cok isterim bana da atabilir misin

Kızlar Bireysellik Sıralaması yayınlandı bugün ;) Listede olan arkadaşlarımız bütün yarışmacıların arasındaki derecesini görüp bir sonraki bireyseller Listesi paylaşılana kadar kendine daha yüksek sırada hedef koyabilirsiniz ♡♡♡

Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
Yarım dilim beyaz peynir
5 adet yeşil zeytin
Yarım şeftali
Yarım açma

Öğlen
Yarım şeftali
10 adet yaprak sarması
3 yk yoğurt

Ara
Sade Türk kahvesi
Maden suyu
Tuzlu ve tatlı küçük kurabiye

Akşam
Hamsi tava
Salata
1 elma

Ara
Yarım dilim beyaz peynir
Yarım poğaça

2 litre su
40 dakika yürüyüş
30 mekik
20 bacak kaldırma
50 saniye plunk

Bugunku menumu yazayim.
09.00 cay
12.15 domates salatalik peynir cig badem
13.00 filtre kahve
17.30 cay
19.30 taze fasulye yogurt coban salata
22.00 cay
23.30 kiraz sapi cayi

Bu ara resim cekemiyorum. Sabah denk gelmedi aksamda kvden dolayi. Simdi resim cektigimi gorse imali imali himmmm yine mi diyete basladin diyip yedigim ictigim her seye bakacak. En azindan ben oyle hissediyorum...

Günaydın ❤

Mutlu haftasonu olsun diyemiyorum mutlu olun ama bugün bilinçli hüzün lazım bize kendimize gelmemiz için.

Allah rahmet eylesin neslicana.
Çok üzgünüm kendime kırgınım her an ölebilirim korkusu yaşamadığım halde gereksiz dertler edindiğim için.
Kilomda bunların en büyüğü belki.

Allah içimden dert etme hastalığını alsın.

Back