Prostat için robot cerrahi tavsiye ediyorum. Ankara'da Atatürk hastanesinde var. Özel hastanelerde çok pahalı.
Kızlar bi teklifim var, bu pazartesi başlamak üzere diyetisyenimden bi detoks listesi alıcam, 5 günlük detoks ortalama 1-3 kilo arasında gidiyor hem de yağdan
Bu pazartesi 5 günlük detoksa var mısınız? Size de özelden listeyi atarım. Cumartesi akşamı alışveriş listesini atacak bana, ona göre pazar günü alışverişimi yapıcam, pazartesi başlıcam
Sıvı detoksu değil
Bugün sıvı propolis ile polen aldım. Bal vardı zaten.Bal propolis karışımı migrosta var canım gerçi biraz pahalı ama yinede bi bak istersen.
Sonuçlarını merakla bekliyorum canım çok ilginç bi diyetBugün sıvı propolis ile polen aldım. Bal vardı zaten.
Diyete pazartesi başlarım ama yarın kalkınca ballı propolisli su deneyeceğim. Yarın uyandıktan sonra öğlene kadar kahvaltı yapmayı düşünmüyorum.
Bu arada dün babamı iyiki götürmüşüz
Başta sigortayla alakali sıkıntı yaşadık öğlene kadar onla uğraştıkAlmanya sigorta sözleşmesini kisitlamış sadece 6 ay acil durumlar için gecerliymis artık yeni anlaşmaya göre Türkiyeden de emekli onun sigortasını devreye sokalim dedik onuda Türk Sigortasi kabul etmiyor hala ikametgah Almanyada da olduğu için Mecbur özele gittik
Babam baştan baya söylendi ama sonunda ben bayramlik ağzımı açınca kabul etti de kontrollerini yaptırdık
Sağ böbreğinde iyi huylu da olsa kist
Safra kesesinde 1 tane taş
Birde prostati 20 - 30 gram arası olası gerekirken 130 gram olmuş
Dedim hatta len nasıl besledin bunu neredeyse bağımsızlığını ilan edip elini tutarak yanında gezecek
Neyseki ilaçlarını düzenli kullanacagina söz verdi
1 ay sonra kontrole gidecek yine
Maşallah Hasibecim menülerin hep şahane yağlarının canına okuyosun
Ben cok isterim bana da atabilir misinKızlar bi teklifim var, bu pazartesi başlamak üzere diyetisyenimden bi detoks listesi alıcam, 5 günlük detoks ortalama 1-3 kilo arasında gidiyor hem de yağdan
Bu pazartesi 5 günlük detoksa var mısınız? Size de özelden listeyi atarım. Cumartesi akşamı alışveriş listesini atacak bana, ona göre pazar günü alışverişimi yapıcam, pazartesi başlıcam
Sıvı detoksu değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?