Geçmiş olsun. Sana bir doktor çıkartmak şart olmuş yoksa kurtuluşun yok. Çocuklardan var mı niyetli olan?Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı cumalar
Yine yeniden hastanedeyim
Dün bütün gün Babama koşturmaktan aksam koltuğa oturmamla uyuya kalmam bir olmuş
Sabaha karsi da esimin böbrekleri tuttuSu anda Hastanede sonuç bekliyoruz
Allahım sen büyüksün artık hastaneyle sinanmaktan yoruldum diye dua edip duruyorum
Listeyi dert etmeyin ben eve geçince hemen hallederim bir iki saate kadar
Geçmiş olsun. Sana bir doktor çıkartmak şart olmuş yoksa kurtuluşun yok. Çocuklardan var mı niyetli olan?
Prostat için robot cerrahi tavsiye ediyorum. Ankara'da Atatürk hastanesinde var. Özel hastanelerde çok pahalı.Bu arada dün babamı iyiki götürmüşüz
Başta sigortayla alakali sıkıntı yaşadık öğlene kadar onla uğraştıkAlmanya sigorta sözleşmesini kisitlamış sadece 6 ay acil durumlar için gecerliymis artık yeni anlaşmaya göre Türkiyeden de emekli onun sigortasını devreye sokalim dedik onuda Türk Sigortasi kabul etmiyor hala ikametgah Almanyada da olduğu için Mecbur özele gittik
Babam baştan baya söylendi ama sonunda ben bayramlik ağzımı açınca kabul etti de kontrollerini yaptırdık
Sağ böbreğinde iyi huylu da olsa kist
Safra kesesinde 1 tane taş
Birde prostati 20 - 30 gram arası olası gerekirken 130 gram olmuş
Dedim hatta len nasıl besledin bunu neredeyse bağımsızlığını ilan edip elini tutarak yanında gezecek
Neyseki ilaçlarını düzenli kullanacagina söz verdi
1 ay sonra kontrole gidecek yine
Boyun kaçtı senin tatlım.58 çok güzel bir kilo şahsen benim hayalim sen nasıl hissediyorsun tamam oldum ben artık fitim diye hissediyormusunKızlar hedef 58 demiştim. Acaba 56'ya mı çeksem. 58'i sınır haline getirip kilo koruma mı yapsam.
Maşallah Hasibecim menülerin hep şahane yağlarının canına okuyosunBu arada ben dun menu bildiremeden uyudum kaldim
09.10 sade filtre kahve
12.20 resim
14.30 sade cay
19.30 resim
Eki Görüntüle 2309122 Eki Görüntüle 2309123
Bal propolis karışımı migrosta var canım gerçi biraz pahalı ama yinede bi bak istersen.https://www.sabah.com.tr/yazarlar/cumartesi/selahattin-donmez/2017/12/30/5-gunde-3-kilo-hem-de-yagdan
Haftaya bunu denesem mi? Biraz da arı ürünlerine bakalım. Öbür haftaya da balık iyice coşunca Selahattin Dönmez'in Omega 3 diyetine başlarım. Bu hafta 1,5 kilo vermem lazım. Artık mezun olmak istiyorum.
3 aydır diyetteyim ama önceki 2 denemeyi de sayarsak 5 yıldır buralardayım.
74-12=62
62+10=72
72-6,5=65,5
Ever çekirdeğin öyle bi hainliği oluyor.Genede güzel vermişsinKilomu bildireyim
Geçen cuma:99
Bu cuma:98.4
Fark :-600 gr
Dün sabah -1dim ama dün akşam çekirdek yedim diye ödem oldu sanırım
yok bitti zaten misafire çıkarmıştım,bi daha almamEver çekirdeğin öyle bi hainliği oluyor.Genede güzel vermişsinBidahaki sefere persembe akşamı yemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?