Evet o çorba işe yarıyor. Yağ da yaktığını söylüyorlar ama bilemiyorum. En azından ödem kesin gidiyor. 1.7 kilogram ne kadar sürede gitti. Hani burada da zayıflatabilirdik seni diyorum.Canım iyiyim. Az az da olsa gidiyor yağlar. 64.4 le başlamıştım bu sabah 62.7 gösterdi tartı. 1.7 gitmiş. Yanlış hesaplamadiydam. Sen iyi misin...Bu hafta yoğurt yulaf ağırlık veriyorum. Haftaya antiaging in yoğurt çorbasini tahıllı olanı denemeyi düşünüyorum.
Aklimda bulunsun cnm sagolÖdem attırdığı kesin. Ben 2 gün yapıyorum. En fazla 4 kase yedim ama.
Bulamiyorum balık kokusu için kullandığın limonun kabuğunu atma. İçiyle ellerini oğuştur. Koku falan kalmıyor.
Gittiniz mi cnm dr a ne dedi gecmis olsunSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür kavusturana
Valla sonunda ikametgahımı Hastanelerden birine aldiracagim
Bugün tekrar babam rahatsizlandi39.7ye kadar çıktı ateşi ve doğal olarak yine hastane yolunu tuttum
Annemde ne akla hizmet halsizim diyen adamı evde bırakıp köye gitmiş günübirlik
Tabi Babamda kötüyüm demez Kız kardeşim uğramış beni aradı acil gel babam yanıyor hesabı
Bir saat evvel döndük hastaneden ama yine ateşi yükseliyormuş
Idrarinda kan çıkmış birde kanda iltihap
İnşallah gece tekrar acillik olmayız da yarin Üroloji bölümünden randevu aldık bakalım orda ne diyecekler
Evet canım MR çekildi ama onun birazda strese bağlı doktorun demesi
Allah razı olsun canımBu ara var yine birseyler başımızda dolanan ama Allah hayırlara çıkarsın....Aminnn
Yeni listen hayirli olsun cnm bol bol yaglardan veresin insallahSelam kızlar. Diyetisyene gittim. Gayet güzel geçti. Yiyip yemediklerime bakarak güzel bir liste çıkarttı. Kilom evdeki ile aynı çıktı. Tartım doğru mu kaygısından kurtuldum.
Yağ oranının normal olduğunu söyledi. 1 ay sonra tekrar kontrole gideceğim.
Yok yok bu iş hic kolay degilİki kase içtim çorbadan midem bir tuhaf üçüncüyü zorla içeceğim sanırım.
Suya daha kendimi aliştiramadim sporda yapmiyorum şimdilik..ileriki zamanlarda inşallahMenü çok güzel. Su ve spor durumu nasıl.
Canım iki hafta doluyor yarın......tabi bu 1.7 nin üzerine yarın da ekleyeceğim inşallah... Kesinlikle zayiflatirdiniz .... Çok teşekkür ederim. Yakından takip ediyorum sizi...yarın çok güzel sonuçlar almanızı diliyorum.Evet o çorba işe yarıyor. Yağ da yaktığını söylüyorlar ama bilemiyorum. En azından ödem kesin gidiyor. 1.7 kilogram ne kadar sürede gitti. Hani burada da zayıflatabilirdik seni diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?