- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
Hosgeldin cnm ❤Merhabalar ben bi aralar bu takımdaydım simdi yeniden katılmak istiyorumoynakbasi34
Benim kullanıcı adim farklıydı degistirdim baya oldu ben ayrılalı zaten :) hosbuldum
Kadınlık zor zanaat ya. Çok geçmiş olsun.
Gecmiş olsu canlm..cok kötü olmuş...ben inşallah kurtulacağim bu gibi sıkıntilardan..kisirlaştirma ameliyati olcam ...daha cocuk düşünmüyorum zaten..ama burda cok pahali 700-800 euro civarina...Türkiyede nekadar aceba fiyatini bilen yazarsa sevinirim
Asibem çok geçmiş olsun kuzum. Çok üzüldüm hasta olduğunu öğrenince..iyicesin değil mi şimdiSlm kizlar dr gittim bugun antibiyotik verdi. Hala kendimi yorgun hissediyorum bas agrim var aksam dozuyla ilaca baslicam
Hosgeldin cnm ❤
sağol cnm toparlıcam inşallah başladım ilaçlaraAsibem çok geçmiş olsun kuzum. Çok üzüldüm hasta olduğunu öğrenince..iyicesin değil mi şimdimenüdeki yediklerini görünce içim rahatladı...toparladigini düşündüm...iyi bak kendine..ilacını ihmal etme...çok öpüyorum seni...
Bal, zencefil limon çok iyi geliyor bak....aman diyim zatürreye çevirmesin.. bayağı bayağı ciğerlerini üşütmüşsun cereyanda mı kaldın ne...sağol cnm toparlıcam inşallah başladım ilaçlara
40 sene sigara içmiş yaşlı amcalar gibi öksürüyorum
teşekkür ederim cnm ben de seni öptüm çok
emineyi yatırdım hastaneye ilk gece örtünecek bir şey bulamadım. o gün kaptım şifayı. yorgunluk vs derken tablo iyice oturdu üzerimeBal, zencefil limon çok iyi geliyor bak....aman diyim zatürreye çevirmesin.. bayağı bayağı ciğerlerini üşütmüşsun cereyanda mı kaldın ne...
Hosbuldum abla gecmis olsunSlm kizlar dr gittim bugun antibiyotik verdi. Hala kendimi yorgun hissediyorum bas agrim var aksam dozuyla ilaca baslicam
Hosgeldin cnm ❤
1. 5 kilo ödem 1.1 e inmiş bu sabah. Off yine de çok ya. Cumaya kadar gider mi ki. Artı çıkmak moralimi bozuyor.
Kolay gelsin canım.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün küçük kuzuyu okula bırakıp geldikten sonra Aşureyi de aradan cikarayim da büyük kız ne zaman ne zaman diye beni yemesin
Tencereyi her sene Annemden alıyorum bari işi bitsin de onuda geri vereyim yer kaplaması mutfakta
Canım bol bol su iç birde şu dukan birasindan yapsanainanılmaz fayda ediyor
Geçmiş olsun . Ben de yaşadım aynı sorunu çok kötüydü, kabus gibi.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Şükür kavusturana
Cumartesi gecesi eşim ve 2 arkadaşla malum balığa gitmiştikGerçi pek bir sey tutamadık ( tuttugumuz 4 tane istavriti de biz gidecegimize yakın grup halinde balığa gelen gençlere hediye ettik )
Sabah 04.30 da eve dönüp yatınca pazar 12 de uyandım
Dün de öğlen Kız kardeşimin Kv sinin Camide senesi için mevlute gittik sonra da yine babam ateslendiinatla doktora gitmedi ama şükür ateşi geç saatte düstü
Bugün de sabah banka işlerinden sonra şu malum Spiral sorununu hallettimsonra da sağlık ocağına ilaç yazdiramadim gidince 4de ancak eve geldim
Resmen geberiyorum ağrıdanspiralin ipi kopunca biraz zorladı hatun ve baya canım yandı şu anda bile hala belden aşağısı fena ağrıyor Rahimde yara olunca daha hashaslasti sanırım yoksa pek ağrı olmazmış çıkarırken
Yine kosturmalı 2 gün geçirdim valla biktim artık sadece kendime odaklanmak istiyorumGerci şimdi bir müddet rahatım yapılacak iş kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?